تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 146 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    بنده ریزه کاری تلسکوپ و دوچشمی رو بطور نظری بلدم
    حدود ده یازده ماهه بدون هیچ ابزار رصدی آسمونو رصد کردم صورتای فلکی با اسم ستاره های معروفشون و بعضی قدر هاشو بلدم
    دیگه طاقت ندارم صبرم سر اومده دارم منفجر میشم
    باید حداقل یه دوچشمی خوب بگیرم
    بعدش میرم سراغ تلسکوپ.
    بعد از تحقیق فراوان سه مورد زیرو نشون کردم
    1. 20در80 آکرو (250 تومن)
    2. 20در90 آکرو (350 تومن)
    3. 15در 70 آپو (470 تومن)
    خودم 20در 90 دوست دارم
    چه کنم؟
    منم پیشنهاد میکنم بین همون 20 در 90 یا 20 در 80 یکی رو انتخاب کنید. اگه پولتون میرسه یه 25 در 100 بگیرید که فوق العاده است.
    آپو کروماتیک کیفیت تصویر خیلی خوبی داره اما به نظرم چندان توی این بزرگنمایی و برای رصد مهم نباشه کیفیتش. برای منظره خیلی عالیه.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام من یه دوربین شکاری دوچشمی میخوام. یکم که این پست رو خوندم متوجه شدم در حد آماتور میشه ازش واسه رصد آسمان هم استفاده کرد. حالا بدم نمیاد برای این کار هم ازش استفاده کنم. من با بزرگنمایی 20 میخوام. و قطر عدسی اش هم معمولی باشه خیلی بزرگ نباشه که بشه راحت توی کوه و... حمل اش کرد. قیمت ها چطوری هست؟ آیا با توجه به اینکه ظرافت های تلسکوپ رو نداره و پیچیدگی اش به نسبت کمتر هم هست اختلاف قیمت بعضا فاحش دوربین ها روی کیفیت اونها خیلی تاثیرگذاره؟ من تا 200 هم مشکلی ندارم اما ایده آل واسم دورو بر 100 هست. ممنون اگه راهنمایی کنید. ضمنا محل خرید رو هم معرفی کنید. آیا خرید دست دوم رو پیشنهاد میکنید؟
    سلام
    اصل اختلاف دوربین و تلسکوپ تو قیمت ( در سایز مشابه شیئی ها ) دو تایی بودن دوربینه. یعنی عملا پول دو تا تلسکوپ رو میدین شما. نتیجتا دوربین گرون تر میوفته. البته کارکرد ها خیلی متفاوته.
    دوچشمی خوب با بزرگنمایی 20 برابر 20 در 80 های متداول بین نجومی هاست. البته قیمتش 250 تومنه. اما میشه 20 در 60 های روسی رو هم با قیمت فکر کنم حدود 100 پیدا کرد. قاعدتا هر چی قطر شیئی بالا تر باشه کیفیت تصویر و وضوحش بهتر میشه.
    دوربین دست دوم رو فقط باید از کسی که میشناسین بگیرین و حتما هم یه خبره کنارتون باشه. دوربین های نو کلی عیب پیدا میکنن تا برسن دست مصرف کننده.
    یه نکته. دوربینی با این بزرگنمایی رو نمیتونید چندان راحت باهاش کار کنید. حتما باید بره روی پایه. در غیر اینصورت لرزش انقدر بالا میره که دیدتون افت میکنه شدیدو زود هم چشمتون خسته میشه.
    برای حمل و نقل و دید منظوره بدون سه پایه من 15 در 70 بهتون پیشنهاد میدم. 15 در 70 حد فاصل دوربین های مناسب رصد و منظره است.

3. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

سلام
    اصل اختلاف دوربین و تلسکوپ تو قیمت ( در سایز مشابه شیئی ها ) دو تایی بودن دوربینه. یعنی عملا پول دو تا تلسکوپ رو میدین شما. نتیجتا دوربین گرون تر میوفته. البته کارکرد ها خیلی متفاوته.
    دوچشمی خوب با بزرگنمایی 20 برابر 20 در 80 های متداول بین نجومی هاست. البته قیمتش 250 تومنه. اما میشه 20 در 60 های روسی رو هم با قیمت فکر کنم حدود 100 پیدا کرد. قاعدتا هر چی قطر شیئی بالا تر باشه کیفیت تصویر و وضوحش بهتر میشه.
    دوربین دست دوم رو فقط باید از کسی که میشناسین بگیرین و حتما هم یه خبره کنارتون باشه. دوربین های نو کلی عیب پیدا میکنن تا برسن دست مصرف کننده.
    یه نکته. دوربینی با این بزرگنمایی رو نمیتونید چندان راحت باهاش کار کنید. حتما باید بره روی پایه. در غیر اینصورت لرزش انقدر بالا میره که دیدتون افت میکنه شدیدو زود هم چشمتون خسته میشه.
    برای حمل و نقل و دید منظوره بدون سه پایه من 15 در 70 بهتون پیشنهاد میدم. 15 در 70 حد فاصل دوربین های مناسب رصد و منظره است.
    ممنون بابک جان
    مرسی از راهنمایی های خیلی مفید. قیمت 15 در 70 چنده؟ بعد یه سوال دیگه. کجا رو واسه تهیه پیشنهاد میکنی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

15 در 70 150 تومنه الان مارک نایت اسکایش. صا ایران هم نمونه ارزون تری داشت قبلا ( نمیدونم الان داره یا نه ) که حدود 70 تومن قیمتش بود. من تستش کرده بودم اون زمان شدید خطای کرویت داشت.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا هم نمونه کامارش رو داره که 120 تمونه . من موضعم رو درباره محصولات کامار توی یه تاپیک دیگه همین انجمن گفتم
    کد:
    اینم یه دست دوم:
    کد:
    که البته گفتم حتما باید خبره باشید تا مشکل پیش نیاد براتون.

15 در 70 هم جمع و جوره نسبتا و هم سبک. هم برای منظره مناسبه هم برای رصد نجومی.

6. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asauniverse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    milky way

پيش فرض

با سلامي مجدد
    چند هفته قبل با کمک شما آقا بابک ،تصمیم گرفتم که 8" اوریون رو بخرم از سایت آسمان شب ، ولی متاسفانه از همون موقع اون مدل توی سایت موجود نیست ، بهمین خاطر تصمیم گرفتم که از انگستان بخرمش و بعد از یه جستجو توی سایتهاشون دیدم که 8" اسکای واتچر تقریبا 100 تومن ارزون تره از اوریون ، حالا به نظر شما همون اوریون رو بخرم و تمام ویا اسکای واتچر رو بخرم و اون 100 تومن رو بدم بارلو و وسایل جانبی بخرم؟
    اگه پیشنهاد خرید اسکای واتچر رو میدید ،لطف بفرمایید یه بارلویی یا چشمی برای اعماق آسمان و یکی هم برای planetary پیشنهاد بدید ممنون میشم.یا هر وسیله جانبی برای اعماق آسمان؟؟؟
    و اینکه یکی از دوستان میخواد با بودجه محدود یه تلسکوپ بخره که اولش میخواست اون 76مم که قیمتش 70 تومنه رو بخره ولی بودجش رو زیاد کرد و من هم (١٣٠ میلی متری بازتابی نیوتونی با پایه دابسونیFlextube از سری الماس سیاه ) رو بهش پیشنهاد دادم .نظر شما چیه؟ میشه یه توضیحی بدید در مورد نحوه دید سیارات و مخصوصا اعماق آسمان با این تاسکوپ 130 مم دابسونی؟
    با تشکر
    Last edited by asauniverse; 27-12-2010 at 17:13. دليل: nothing to mention

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

این دو تا مارک فرق عمده ای با هم نداره کیفیت آیینه شون. احتمال داره که اوریون از چشمی های بهتری استفاده کرده باشه.
    کلا از نظر من فرقی ندارن.
    من پیشنهاد میکنم به جای بارلو ( که کیفیت رو پایین میاره) از یه چشمی کوچیک تر استفاده کنید. اگه 1200 فاصله کانونی 8 اینچ های دابسونی رو ملاک بگیریم برای حداکثر بزرگنمایی که 400 برابر یه چشمی 3 میلیمتر عالیه. مارک های خوب موجود در ایران ویلیام اپتیک و اوریون . که البته قیمتشون حدود 150 تومنه. ( چشمی خوب یه تلسکوپ بد رو خوب میکنه، چشمی بد بهترین تلسکوپ رو به اسباب بازی تبدیل میکنه)

اگه درست متوجه شده باشم که کدوم تلسکوپ رو میگین ؟:
    این ارزون ترین تلسکوپ با قطر شیئی مناسبه که میشه پیدا کرد. 5 اینچ قطر شیئی و حمل و نقل راحت. البته تلسکوپ ظریفیه. میتونن باهاش سطح مشتری حلقه های زحل و سطح مریخ ( در مقابله های مناسب) و تمام اجرام فهرست مسیه + کلی ان جی سی ببینن.

9. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با تشکر از بابک عزیز
    20در 80 تثبیت شد
    حالا تلسکوپ:
    شکستی 150 م م با 10 اینچ نیوتنی.
    تصویر 10اینچ از 150 شکستی بهتره؟
    بنده به شخصه شکستی رو دوست دارم اما یه 10 اینچ با پایه مقر eq5 بطور وحشتناکی وسوسه کننده س
    بدجوری دو دلم
    واسه تلسکوپ هم از یک و سیصد بیشتر نمیخام بدم.
    نظر مبارکتون چیه؟

داره خودمونی میشه asauniverse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    milky way

پيش فرض

دست شما درد نکنه

خوب همون اسکای واتچر رو میخرم ،ولی اون چشمی خیلی گرون میشه چون باید فیلتر ماه و... هم بخرم ،
    اگه در قیمتهای 50 الی 80 تومن چیز مناسبی موجود هست ممنون میشم بفرمایید ، اگه لینک هم بود ممنون
    ولی یه سؤال : چشمیهای 25 مم وبیشتر و یا 10 مم و کمتر فرقشون چیه ؟هر کدومشون برای چه منظوری خوبن؟

و در مورد اون یکی تلسکوپ درست متوجه شدید ، تشکر برای توضیحتون

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

یه چشمی 5 اسکای واچر بگیرید. . بزرگنمایی حدود 240 برابر میده بهتون. این بزرگنمایی برای دیدن تقریبا همه چیر اون هم با کیفیت خوب کافیه. چشمی خوب و نسبتا ارزونیه.
    کد:
    اما برای بزرگنمایی 400 یه چشمی 6 بگیرید که باز هم چشمی خیلی خوبیه و یه بارلو .
    کد:
    اینجوری بزگنمایی های 200 و 400 رو با هم دارید.

فرق چشمی ها در بزرگنمایی و میدان دیدشونه. چشمی های با فاصله کانونی بلند ( مثل 20 تا 50) مناسب اجرام اعماق اسمان مثل کهکشان ها و سحابی ها هستن. چشمی های فاصله کانونی کوتاه ( مثل 5 و 10 ) بزرگنمایی زیاد میدن با میدان دید کم. مناسب سیارات و سحابی های سیاره ای هستن. یا دیدن جزیات بیشتر در مثلا خوشه های کروی و کهمکشان ها.

13. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با تشکر از بابک عزیز
    20در 80 تثبیت شد
    حالا تلسکوپ:
    شکستی 150 م م با 10 اینچ نیوتنی.
    تصویر 10اینچ از 150 شکستی بهتره؟
    بنده به شخصه شکستی رو دوست دارم اما یه 10 اینچ با پایه مقر eq5 بطور وحشتناکی وسوسه کننده س
    بدجوری دو دلم
    واسه تلسکوپ هم از یک و سیصد بیشتر نمیخام بدم.
    نظر مبارکتون چیه؟
    سلام
    شکستی ها برای سیارات و ماه و منظره تصویر بهتری دارن
    باز تابی ها برای اعماق آسمان مناسب ترن.
    ( مناسب یعنی بهترن. نه اینکه مشکلی باشه. با هر تلسکوپی میشه همه کاری کرد)
    میمونه بحث قطر شیئی
    100 در 100 تصویر یک تلسکوپ 10 اینچ نسبت به 6 اینج بهتره و با کیفیت تر.
    یه نکته. 10 اینچ روی پایه eq5 خوب سوار نمیشه. ( اصلا پیشنهاد نمیکنم) . حداکثر توان این مقر 8 اینچه که باز هم نسبت به 6 اینچ بالاتره. ( علاوه بر اونکه من طرفدار نیوتونی ها هستم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •