دوست عزیز
در آن منو تن رنگ را از استاندارد به آیتمهای دیگر برگرداتید ببینید فعال می شود یا نه؟
یا اینکه حالت فیلم را روشن کنید.
دوست عزیز
در آن منو تن رنگ را از استاندارد به آیتمهای دیگر برگرداتید ببینید فعال می شود یا نه؟
یا اینکه حالت فیلم را روشن کنید.
سلام آقای متین پور
سوالم مربوط به بخش الجی هست ولی اونجا جوابی نگرفتم ببخشید
سلام
یکی از دوستام lg-47LY760H گرفته ولی نه تنظیمات شبکه در منو وجود داره نه ----- و نه اسمارت و نه وای فای. در حالی که هم جای کابل لن 2عدد و هم جای ال ان بی در پشت دستگاه وجود دارد این هم لینک صفحه ی محصول در سایت الجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امکان داره اسمارت هم از طریق منو مخفی فعال بشه؟
امروز یه آقای تکنسین اومد و با کنترل مادر ----- رو فعال کرد ولی هر چقدر گشتیم قسمت اسمارت و وای فای رو پیدا نکردیم. آیا راهی دارد فعال بشن؟
ممنون
سلام
دوستان ن یه اسمارت تی وی مدل 6920 سامسونگ دارم که روی خودش ----t داره. تو قسمت سرچ کردن کانال های دیحیتال یه مشکل دارم اونم اینکه وقتی کانال ها رو سرچ می کنم به صورت مرتب کانال ها رو پیدا نمی کنه. مثلا اوول شبکه آی فیلم رو پیدا می کنه بعدش شبکه یک و دو بعدش سه تا رادیو پیدا میکه بعدش اچ دی و .... به همین صورت به شیوه نامرتب کانال ها رو جستجو میکنه. می خواستم بدونم چطور میتونم از شبکه یک تا کانال ها رو مرتب سرچ کنم و یا اینکه کانال ها رو به صورت دستی مرتب کنم؟
با تشکر
سلام دوستان led samsung ue40 در قسمت منو مخفی تغییر دادن حالا روشن خاموش میشه بی زحمت راهنمای کنید
دوست عزیز
برای فعال کردن اسمارت هاب باید لوگین کنید یعنی Smart Home () را از منو زده و وارد شده و ثبت نام کنید .
برای یادگیری و استفاده از آیتمهای مختلف از این سایت استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
از قسمت منو --> کانال---> ویرایش کانال برای این منظور استفاده کنید.
دوست عزیز
برای این منظور باید اگر تهران هستید به آدرس جمهوری ساختمان آلومینیم طبقه 4 واحد 451 مراجعه تا برایتان آی سی ایپرام را ریست و یا پروگرام کنند.
Smart 48h6400 دارم بعد از اپدیت کند و سنگین شده راهی هست بشه برگردم به ورژن های قبلی؟؟
دوست عزیز
خیر شما نمی توانید به ورژن قبل برگردانید.
ممنون که جواب دادین
اصلا اسمارت هاب و تنظیمات شبکه داخل منوها وجود نداره کلش رو گشتم همونطوری که قبلا در جستجوی شبکه قسمت ماهواره وجود نداشت ولی الان بعد از ورود تکنسین به منو مخفی اضافه شده . البته پشتش دو ورودی شبکه داره و وقتی کابل بهش وصل می کنم اخطار میده که شبکه وصل شد اما با زهم در هیچ جای منو تنظیماتش موجود نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)