اين نسخه اي كه معرفي شده اولا از سايت معتبري نيست و دوما DX10 مخصوص ويستا هست و مال ايكس پي از 9c بالاتر نميره فقط يه سري آپديت ها بهش اضافه ميشه كه باز هم به قدرت ويستا نميرسه.
اين نسخه اي كه معرفي شده اولا از سايت معتبري نيست و دوما DX10 مخصوص ويستا هست و مال ايكس پي از 9c بالاتر نميره فقط يه سري آپديت ها بهش اضافه ميشه كه باز هم به قدرت ويستا نميرسه.
اون لینکی که گذاشتید رو امروز تست میکنم
خیلی از این فایلها برای ساپورت اکس پی برای دی ایکس 10 هستش اما مهم اینه که نصب بشه و واقعاً دی ایکس رو به 10 ارتقاء بده
یعنی مثلاً گزینه Ultra High در کرایسیس باز بشه ....
در نهایت اکس پی هم اگر از دی ایکس 10 پشتیبانی کند چون نسخه سایه زن ارتقاء میابد برای کارت های گرافیکی ضعیف مشکل ساز خواهد شد و فشار بیشتری به کارت خواهد آمد
در مورد 9500 هم هر کارت گرافیکی که از هر دی ایکسی پشتیبانی میکنه از ورژن های قبلی نیز پشتیبانی میکنه و پرفورمانسش هم بیشتر خواهد شد در نسخه های قدیمی تر
در مورد اجرای برنامه هایی که دی ایکس 9 میخواهند برای اجرا معمولاً اکثر آنها در ویستا که دی ایکس 10 دارد قابل اجرا است مانند 3D Marks 06
اما بازی های قدیمی متاسفانه در ویستا ممکن است اجرا نشود و باید در اکس پی نصب و اجرا گردد چون نیاز به بعضی فایلهای دی ایکس 9 یا قدیمی تر دارد که در ویستا ممکن است نباشد به دلیل ورژن دی ایکس
درکل نظر من این است که کسانیکه کارت گرافیکی متوسط به پاییت میخرند بهتر است از سایه زن نسخه 3 استفاده کنند یعنی همان دایرکت ایکس 9 تا پرفورمانس بهتری داشته باشند
در این جالت پرفورمانس کارت بالامیرود و میتوانید رزولوشن بالاتر و ضریب فـیلـتـر های بیشتری را استفاده کنید
Last edited by behradsn; 12-10-2008 at 12:26.
تست شد
ورژن دایرکت ایکس در DXDiag ورژن 10 نوشته میشه ولی تغییری در شیدر مدل صورت نمیگیره
تاثیر آن فقط در بازی استالکر و Hellgate london هستش
در اکس پی با تنظیمات پیش فرض
در ویستا با تنظیمات پیش فرض
برای مقایسه هم اینو پیدا کردم :
بنچ بالا با سیستم زیر گرفته شده :
جای امیدواریه...
سی پی یو من قویتره ، مدل رم ها فرق میکنه اما هردو 4 گیگابایت هستند ....
چیپ مادربرد ها متفاوته
ورژن کاتالیست من در ویستا 8.10 هستش
درکل 18 امتیاز سیستم بنده بیشتره که قابل توجه نیست و میشه گفت برابره...
Last edited by behradsn; 13-10-2008 at 00:13.
تو دو روز گذشته و امروز من خودمو كشتم تا نتيجه بهتر بگيرم. موفق هم شدم
حالا ميبينم كه دماي پايين پردازنده و كارت گرافيك تاثير مستقيم رو نتيجه كار داره. پس يكي از ملاك هاي اصلي كار بايد سيستم خنك كننده كارت گرافيك و سي پي يو باشه. حدود 50 درصد كارايي تغيير كرد.
فکر میکنم پستو جای اشتباح زدین
باعرض پوزش
نخير دوست عزيز. ظهر عكس ها همراهم نبود : نتايج قبلي تست تو دماي عادي تو صفحات قبل هست
و اين هم امتيازات جديد :
امتياز برنامه تو دماي كم و استفاده از خنك كننده هاي مناسب دقيقا دو برابر شده.
سلام دوستان
با عرض معذرت يك سوال داشتم
من با 3Dmark 05سيستمم رو تست كردم يكبار 7239 امتياز بهم داد دفعه بعد شد 6823 .اومدم توي آپشنهاي كارت گرافيك يك گزينه رو فعال كردم يكدفعه شد 8320 !!!
چرا اينهمه تفاوت داره؟حقيقتش اگر دفعه سوم رو بذاريم به حساب دستكاري آپشنها چرا دفعه اول و دوم اينقدر تفاوت دارن؟
شرمنده حوصله نداشتم تایپیک رو بخونم میشه بگید 3D Mark 06 با 3D Mark vantage چه فرقی داره ؟![]()
اول شما یه لطفی میکردی تاپیک رو یک مقدار مطالعه میکردی جوابت رو میگرفتی
با این حالت تاپیک از مسیرش خارج میشه
این دو نرم افزار بنچ مارک در تمامی تست ها باهم متافاوت هستند
vantage با دایرکت ایکس 10 هماهنگی دارد و تنها برنامه قدرتمد مجزا برای تست کارت گرافیکی در ویستا میباشد و و و و....
هرجی توضیح بدم باز هم کمه ، لطفاً تاپیک رو مطالعه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)