نه بخاطر ساندي كه گفتي خواستم ببينم چجوريه ولي تربيت يزد خوبه به نظرم پيشنهاد هاي بهتر مثل فجر داشتم ولي چون تو ليگ كارم سخت بود اينو برداشتم
نه بخاطر ساندي كه گفتي خواستم ببينم چجوريه ولي تربيت يزد خوبه به نظرم پيشنهاد هاي بهتر مثل فجر داشتم ولي چون تو ليگ كارم سخت بود اينو برداشتم
بچه چرا نمیشه سرمربی تیم های زیر 19 سال باشگاه ها شد ؟؟
بچه کیه؟
نمیشه دیگه نکنه بازم یه سیو جدید شروع کردی؟
خوب بالاخره بعد از 8 ماه بیکار بودن من هم استخدام شدم، چند وقتی بود پیشنهادی برام نمیومد تا این که چند وقت پیش بوکا جونیورز آرژانتین بهم پیشنهاد داد و من بدون معطلی قبول کردم، الان فقط یه هفته به شروع فصل مونده و هیچ زمانی برای آماده سازی تیم به صورت دلخواه خودم ندارم، احتمالا چند هفته ی اول نتایج مورد نظر رو نتونم بگیرم، امیدوارم مدیرشون صبور باشه، با توجه به این که بوکا یکی از بهترین های آرژانتین هست امیدوارم این تیم سکوی پرتابم به فوتبال اروپا باشه!
تیم از نظر بازیکن تو شرایط خوبی هست فقط تو پست هافبک وسط و هافبک دفاعی نیاز به تقویت داره، دو تا دروازه بان تیم خیلی پیرن، یکی 35 ساله و اون یکی 33 سالشه احتمالا یه دروازه بان جوون و آینده دار بگیرم برای تیم، 5.5 میلیون دلار بود جه ی ترانسفر تیم هست که فکر میکنم کافیه و میتونم خریدهامو باهاش انجام بدم!
تیم از نظر امکانات سخت افزاری خیلی غنیه که صد در صد باعث میشه بازیکنای ریجن خوبی گیرم بیاد!
برام آرزوی موفقیت کنید!![]()
نه منظورم اینه چرا نمیشه وگرنه تازه داره فصلم با تربیت بدنی یزد شروع میشه.
بازیکن زجن خودش به طور اتوماتیک میاد یا کاری باید کرد ؟
چقدر تاپیک خلوته بعد این بازیکنای جوونم تو دفاع همه زیر 20 سال بودن دو تا شون مصدوم شدن بعد از شانس بد دفاع ذخیره نداشتیم بازی 2 صفر برده رو 4 بر 2 باختیم !!!!
راستی کسی توضیح دقیقی راجب بازیکن رجن نداره ؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه ببینین باشگاه مربی جدید نمیخره من چجوری میتونم راضی بکنمشون ؟؟؟؟
خوب تقصیر خودته دیگه باید رو نیمکت حداقل یه مدافع وسط میزاشتی!
ببین بازیکن ریجن به بازیکنایی میگن که بازی خودش اونارو میسازه تا جای کسایی رو که بازنشسته میشن پر کنه، هر کشور تو یه روز خاص بازیکنای ریجن رو وارد تیم هاش میکنه، اون تاریخ ها رو چند تا صفحه قبل گذاشته بود بگرد پیدا میکنی، حالا چیکار کنیم که بازیکنای ریجن خوبی بیان تو تیم، اولا این موضوع بستگی به کشوری داره که توش مربیگری میکنی، مثلا بازیکنای ریجن ایرانی با اسپانیایی ها زمین تا آسمون فرق دارن، حالا تو باشگاهه که هستی برو تو facilities ببین اینا تو چه وضعیتی هستند:
- Youth recruitment network
- Junior Coaching
- Youth Facilities
اینا هر چقدر سطحشون بالاتر باشه بازیکنای ریجن بهتری میان تو تیم، در ضمن یادت نره Head of youth development خیلی مهمه برا این موضوع پس حتما یه خوبشو تو تیمت داشته باش!
کافیه این توضیحات؟
زبانت خوب نیست نه؟ برا راضی کردن مدیریت برو تو Boardroom اونجا talk to board رو بزن، بعد یه قسمت هست فکر کنم Staff اونجا allow coaches رو بزن، اگه بتونی دلیل خوبی بیاری و قانعشو بکنی اجازه میدن که تعداد بیشتری استخدام کنی!
تشکر یادت نره!
دمت گرم . میدونی اصلا حواسم به نیمکت نبود![]()
قابل نداشت
عجب، مربی حواس پرت ندیده بودم که الان دیدم!![]()
تا حالا تو کدوم تیما مربیگری کردی همکار؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)