تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 117 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

نه بخاطر ساندي كه گفتي خواستم ببينم چجوريه ولي تربيت يزد خوبه به نظرم پيشنهاد هاي بهتر مثل فجر داشتم ولي چون تو ليگ كارم سخت بود اينو برداشتم

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

بچه چرا نمیشه سرمربی تیم های زیر 19 سال باشگاه ها شد ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بچه کیه؟
    نمیشه دیگه نکنه بازم یه سیو جدید شروع کردی؟

خوب بالاخره بعد از 8 ماه بیکار بودن من هم استخدام شدم، چند وقتی بود پیشنهادی برام نمیومد تا این که چند وقت پیش بوکا جونیورز آرژانتین بهم پیشنهاد داد و من بدون معطلی قبول کردم، الان فقط یه هفته به شروع فصل مونده و هیچ زمانی برای آماده سازی تیم به صورت دلخواه خودم ندارم، احتمالا چند هفته ی اول نتایج مورد نظر رو نتونم بگیرم، امیدوارم مدیرشون صبور باشه، با توجه به این که بوکا یکی از بهترین های آرژانتین هست امیدوارم این تیم سکوی پرتابم به فوتبال اروپا باشه!
    تیم از نظر بازیکن تو شرایط خوبی هست فقط تو پست هافبک وسط و هافبک دفاعی نیاز به تقویت داره، دو تا دروازه بان تیم خیلی پیرن، یکی 35 ساله و اون یکی 33 سالشه احتمالا یه دروازه بان جوون و آینده دار بگیرم برای تیم، 5.5 میلیون دلار بود جه ی ترانسفر تیم هست که فکر میکنم کافیه و میتونم خریدهامو باهاش انجام بدم!
    تیم از نظر امکانات سخت افزاری خیلی غنیه که صد در صد باعث میشه بازیکنای ریجن خوبی گیرم بیاد!

برام آرزوی موفقیت کنید!

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

نه منظورم اینه چرا نمیشه وگرنه تازه داره فصلم با تربیت بدنی یزد شروع میشه.
    بازیکن زجن خودش به طور اتوماتیک میاد یا کاری باید کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

چقدر تاپیک خلوته بعد این بازیکنای جوونم تو دفاع همه زیر 20 سال بودن دو تا شون مصدوم شدن بعد از شانس بد دفاع ذخیره نداشتیم بازی 2 صفر برده رو 4 بر 2 باختیم !!!!
    راستی کسی توضیح دقیقی راجب بازیکن رجن نداره ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

یه سوال دیگه ببینین باشگاه مربی جدید نمیخره من چجوری میتونم راضی بکنمشون ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

خوب تقصیر خودته دیگه باید رو نیمکت حداقل یه مدافع وسط میزاشتی!

ببین بازیکن ریجن به بازیکنایی میگن که بازی خودش اونارو میسازه تا جای کسایی رو که بازنشسته میشن پر کنه، هر کشور تو یه روز خاص بازیکنای ریجن رو وارد تیم هاش میکنه، اون تاریخ ها رو چند تا صفحه قبل گذاشته بود بگرد پیدا میکنی، حالا چیکار کنیم که بازیکنای ریجن خوبی بیان تو تیم، اولا این موضوع بستگی به کشوری داره که توش مربیگری میکنی، مثلا بازیکنای ریجن ایرانی با اسپانیایی ها زمین تا آسمون فرق دارن، حالا تو باشگاهه که هستی برو تو facilities ببین اینا تو چه وضعیتی هستند:
    - Youth recruitment network
    - Junior Coaching
    - Youth Facilities
    اینا هر چقدر سطحشون بالاتر باشه بازیکنای ریجن بهتری میان تو تیم، در ضمن یادت نره Head of youth development خیلی مهمه برا این موضوع پس حتما یه خوبشو تو تیمت داشته باش!
    کافیه این توضیحات؟
    زبانت خوب نیست نه؟ برا راضی کردن مدیریت برو تو Boardroom اونجا talk to board رو بزن، بعد یه قسمت هست فکر کنم Staff اونجا allow coaches رو بزن، اگه بتونی دلیل خوبی بیاری و قانعشو بکنی اجازه میدن که تعداد بیشتری استخدام کنی!
    تشکر یادت نره!

8. 2 کاربر از bigarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

دمت گرم . میدونی اصلا حواسم به نیمکت نبود

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دمت گرم . میدونی اصلا حواسم به نیمکت نبود
    قابل نداشت
    عجب، مربی حواس پرت ندیده بودم که الان دیدم!

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه کیه؟
    نمیشه دیگه نکنه بازم یه سیو جدید شروع کردی؟

خوب بالاخره بعد از 8 ماه بیکار بودن من هم استخدام شدم، چند وقتی بود پیشنهادی برام نمیومد تا این که چند وقت پیش بوکا جونیورز آرژانتین بهم پیشنهاد داد و من بدون معطلی قبول کردم، الان فقط یه هفته به شروع فصل مونده و هیچ زمانی برای آماده سازی تیم به صورت دلخواه خودم ندارم، احتمالا چند هفته ی اول نتایج مورد نظر رو نتونم بگیرم، امیدوارم مدیرشون صبور باشه، با توجه به این که بوکا یکی از بهترین های آرژانتین هست امیدوارم این تیم سکوی پرتابم به فوتبال اروپا باشه!
    تیم از نظر بازیکن تو شرایط خوبی هست فقط تو پست هافبک وسط و هافبک دفاعی نیاز به تقویت داره، دو تا دروازه بان تیم خیلی پیرن، یکی 35 ساله و اون یکی 33 سالشه احتمالا یه دروازه بان جوون و آینده دار بگیرم برای تیم، 5.5 میلیون دلار بود جه ی ترانسفر تیم هست که فکر میکنم کافیه و میتونم خریدهامو باهاش انجام بدم!
    تیم از نظر امکانات سخت افزاری خیلی غنیه که صد در صد باعث میشه بازیکنای ریجن خوبی گیرم بیاد!

برام آرزوی موفقیت کنید!

تا حالا تو کدوم تیما مربیگری کردی همکار؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •