سلام
یخ مدارمیخوام که راه انداز سنسور آب و رطوبت باشه!(یه سنسور گرفتم مقاومتیه)
سلام
سلام دوستای گل....
نمیدونستم باید سوالم رو کجا بگم...
ولی اگه ما بخواییم ولتاج رو با خازنو دیود زیاد کنیم باید چطوری ببندیمشون؟ موازی یا متوالی؟
من چهار تا خازن 2000V دارم باید چطوری ببندمشون تا ولتازش بشه 8000V ؟
14 سالمه زیاد ازین چیزا نمیدونم.اگه میشه یه طوری بگید که متوجه بشم...
متشکرم از همه...
میخاید رطوبت رو نشون بده یا اینکه مثلا" با بالا رفتن رطوبت از یه حدی رله رو فعال کنه؟سلام
حدود مقاومتش چقدره؟
اگه میخای ولتاژ AC رو 4 برابر کنی اینجوری ببند:سلام دوستای گل....
نمیدونستم باید سوالم رو کجا بگم...
ولی اگه ما بخواییم ولتاج رو با خازنو دیود زیاد کنیم باید چطوری ببندیمشون؟ موازی یا متوالی؟
من چهار تا خازن 2000V دارم باید چطوری ببندمشون تا ولتازش بشه 8000V ؟
14 سالمه زیاد ازین چیزا نمیدونم.اگه میشه یه طوری بگید که متوجه بشم...
متشکرم از همه...
فقط دیودها باید بتونن 2 برابر ولتاژ ورودی رو تحمل کنن(در حالت معکوس) و خازنی که به ورودی وصل شده باید ولتاژش به اندازه ولتاژ ورودی باشه و ولتاژ 3 تا خازن دیگه باید دو برابر ولتاژ ورودی باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخوام یه رله رو فعال کنه!مقاوتش تو حالت عادی 3.2 اهمه.ولی وقتی تحریک میشه به 6 میرسه!میخاید رطوبت رو نشون بده یا اینکه مثلا" با بالا رفتن رطوبت از یه حدی رله رو فعال کنه؟
حدود مقاومتش چقدره؟
برای افزایش ولتاج dc باید چیکار کرد؟یعنی باید خازن ها و دیود هارو چجوری ببندم؟
من روی 2000v به بالا کار میکنم.برای ایجاد قوس بزرگ تر باید جریان رو زیاد کنم یا اختلاف پتانسیل؟
سوم اینکه برای اندازه گیری ولتاج بالای 2000 ولت باید از چه وسیله ای استفاده کرد؟آخه این مالتیمترا تا 1999 بیشتر نشون نمیدن...
خیلی ممنونم از همگی![]()
خب این مدارو درست کن:میخوام یه رله رو فعال کنه!مقاوتش تو حالت عادی 3.2 اهمه.ولی وقتی تحریک میشه به 6 میرسه!
باید اون ولوم رو دقیقا" تنظیم کنی تا تو یه درجه ی خاصی مدار درست عمل کنه یعنی با مقاومت 3 اهم رله خاموش و با مقاومت 6 اهم روشن بشه. سنسورو به IN وصل کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای قوس بزرگ باید ولتاژ رو زیاد کنید.برای افزایش ولتاج dc باید چیکار کرد؟یعنی باید خازن ها و دیود هارو چجوری ببندم؟
من روی 2000v به بالا کار میکنم.برای ایجاد قوس بزرگ تر باید جریان رو زیاد کنم یا اختلاف پتانسیل؟
سوم اینکه برای اندازه گیری ولتاج بالای 2000 ولت باید از چه وسیله ای استفاده کرد؟آخه این مالتیمترا تا 1999 بیشتر نشون نمیدن...
خیلی ممنونم از همگی![]()
dc رو که با خازن و دیود نمیشه زیاد کرد. شما مثلا" باید همه ی خازنها رو پر کنی(یعنی مستقیم به ولتاژ ورودی وصل کنی) و بعد که خازنها پرشدن درست مثل سری کردن باتری ها ، خازنها رو باهم سری کنی تا ولتاژ خازنها با هم جمع بشه!!! حالا یا باید با چندتا کلید مخصوص این کارو کرد یا مداری ساخت که خودش این کارو انجام بده!
برای مولتیمتر هم باید با دوتا مقاومت ، ولتاژ ورودی رو تقسیم کنید و بعد عددی که مولتیمتر نشون میده رو ضرب کنید تا ولتاژ اصلی بدست بیاد.
سلام دوستان من اماتورم یک قفل رمز با کیبرد و ال سی دی با میکرو 8051 میخوام اگه کمک کنید ممنون میشم
سلام دوستان من مدار led power حدودن 40 تایی می خوام کسی میتونه به من کمک کنه.
سلام
من مدار"plc"ايي را ميخوام که با زدن ورودی خروجی 4 ماه بعد کار کند آبا مي تونيد كمكم كنيد
چگونه می توانیم نمودار ها و مشخصات دیود ها و ترانزیستور ها را به دست اوریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)