کافیه یه سرچ توی گوگل بکنید تا کلی متن براتون بیاد. یا توی این سایت linguee.de که کلی مقاله به دو زبان آلمانی و انگلیسی داره سرچ کنید.
این لینک رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه یه سرچ توی گوگل بکنید تا کلی متن براتون بیاد. یا توی این سایت linguee.de که کلی مقاله به دو زبان آلمانی و انگلیسی داره سرچ کنید.
این لینک رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sobhan26; 25-09-2015 at 00:54.
شما دقت نكرديد!
يك اصل د گرامري ر هر زبانى است كه به ان صفت و موصوف مى گويند ، در زبان المانى صفت بسته به نوع موصوف از لخاظ جنس ( مذكر ، مونث ، خنثى ) و همچنين موقيعت گرامرى ان يعنى Nominativ , Akkusativ, Dativ , Genitiv در انتهاى صفت حروفى اضافه مى شود در اين جمله هايي كه از اين سايت قرار داديد در پراگراف اول دوم و سوم موصوف داراي ارتيكل Das است بالطبع صفت در حالت Nominativ و Akkusativ در انتهاى ان حرف e مى گيرد.
* توصيه مى كنيم براى يادگيرى زبان المانى حتما يك كتاب و مرجع خوب داشته باشيد و هيچ گاه المانى را از انگليسى فرا نگيريد
موفق باشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
من از خیلی ها شنیدم بهترین متد اموزش زبان المانی منشن ست
بچه ها من با استفاده از دو فعل در یک جمله رو مشکل دارم
ایا اگه دو تا فعل در یه جمله استفاده کنیم باید فعل دوم باید در اخر جمله قرار بگیره و بعد چطور صرف میشه ؟
قانونش چطوریه؟
اگر منظورتون از ۲ فعل در جمله رو درست متوجه شده باشم> فعل اول صرف میشه و فعل دوم انتهای جمله به صورت مصدر میاد٬ یه سری چیزها هم بستگی به فعل اول داره. مثلا
Wir mussen nach Hause gehen
که فعل اول صرف میشه و فعل دوم به صورت infinitiv میاد.
بعضی از افعال هم که احتیاج به zu برای فعل دوم دارند. مثال:
Ich habe vor, nach Deutschland zu gehen
ممکنه اشتباه گفته باشم که در این صورت دوستان تصحیح میکنند
کسی لینکی از این دو تا کتاب داره نیاز مبرمی به این دو کتاب دارم سپاس
Lehr-ubungsbuch der deutschen grammatic
grundwortschatz deutsch
سلام به همه هموطنای عزیزم
امیدوارم حال همه خوب باشه. مخصوصا امید خان یا همون omid-p30 که گرداننده این فروم هستن.
به زودی دارم سطح B2 آلمانی رو شروع میکنم، اما چند تا متود آموزشی هستن که نمیدونم کدومش رو انتخاب کنم. میخواستم نظر شما رو در مورد این سه کتاب بدونم. ممنون
1- Aspekte - Langenscheidt
2- Sicher - Heuber
3- Mittelpunkt - Klett
کتاب sicher خیلی عالیه. من کتابای دیگه رو خودم ندیدم، اما شنیدم که این کتاب بهتره. خودم از روی این میخونم و تو موسسه ÖKF هم همین تدریس میشه.
کتاب DaF Kompakt که در موسسه ÖKF تدریس میشه بسیار عالیه. من واقعا راضی بودم. حجم کتاب زیاد نیست، اما در کنار درس دادن خوب، مسائل مختلف رو راجع به آلمان یاد میگیرید. دایره لغاتش هم خیلی خوبه. از یکی دو نفر که قبل از این کتاب های منشن رو خونده بودن یا دیده بودن شنیدم که daf kompakt کامل تره.
این ها همشون خوب هستند و سلیقه ای هست تا حدودی.
شخصا sicher رو میپسندم چون جدیدتر هست و این هم مساله مهمیه. در کل انتشارات hueber کتاب هاش عالیند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)