سر الکس : خستگی عامل از دست دادن برتری بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" ما خوش شانسیم که هنوز در جام حذفی قرار داریم . پاهای بازیکن ها خسته شد و چلسی در نیمه دوم خیلی بهتر بود .
اما من نمیتوانم از تیمم انتقاد کنم چون دوندگی که ان ها باید سه شنبه شب جلوی تیمی مثل رئال انجام میدادند امروز اثرش را روی نتیجه بازی گذاشت .
رافائل و اورا و دو تا هافبک وسطمان بدجوری خسته بودند. ما توپ را دائما از دست میدادیم و این کارمان را خیلی سخت کرد .
تو 25 دقیقه اول میتونستیم 4 گل بزنیم . امار گلزنی وین و چیچا این فصل خوب بوده ان ها الان به ترتیب 15 و 16 گل زدند . در اواخر نیمه اول من تشخیص دادم که پاهای بازیکن ها خسته شده است .
چلسی ممکن است که فکر کند جریان بازی را عوض کرد . اگر شما تعویض کنید و ان ها جواب بدهند اسان است که بگویید من جریان بازی را عوض کردم اما حقیقتش من فقط فکر میکنم که خستگی ما باعث برگشت چلسی به بازی شد .
به طور قابل درکی سختی و احساسات بازی سه شنبه امروز عوارضش را روی بعضی از بازیکن ها نشان داد.
من سیو ده حیا روی ضربه ماتا را بعد بازی دیدم و ان یک عکس العمل فوق العاده در زمان بسیار مهمی بود . اگر ان موقع گل میزدن بدون هیچ شکی ما الان حذف شده بودیم . من فکر میکنم که دفاع های وسطمان بهمون کمک کردن که امروز حذف نشویم .
انجام تکراری برای ما مشکل نیست . از انجاییکه دیگر در اروپا نیستیم وقت کافی برای این بازی داریم اگر چه که نمیدانم چه روزی برگزار میشود . "
منبع:منچستر یونایتد