سر الکس : خستگی عامل از دست دادن برتری بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" ما خوش شانسیم که هنوز در جام حذفی قرار داریم . پاهای بازیکن ها خسته شد و چلسی در نیمه دوم خیلی بهتر بود .
اما من نمیتوانم از تیمم انتقاد کنم چون دوندگی که ان ها باید سه شنبه شب جلوی تیمی مثل رئال انجام میدادند امروز اثرش را روی نتیجه بازی گذاشت .
رافائل و اورا و دو تا هافبک وسطمان بدجوری خسته بودند. ما توپ را دائما از دست میدادیم و این کارمان را خیلی سخت کرد .
تو 25 دقیقه اول میتونستیم 4 گل بزنیم . امار گلزنی وین و چیچا این فصل خوب بوده ان ها الان به ترتیب 15 و 16 گل زدند . در اواخر نیمه اول من تشخیص دادم که پاهای بازیکن ها خسته شده است .
چلسی ممکن است که فکر کند جریان بازی را عوض کرد . اگر شما تعویض کنید و ان ها جواب بدهند اسان است که بگویید من جریان بازی را عوض کردم اما حقیقتش من فقط فکر میکنم که خستگی ما باعث برگشت چلسی به بازی شد .
به طور قابل درکی سختی و احساسات بازی سه شنبه امروز عوارضش را روی بعضی از بازیکن ها نشان داد.
من سیو ده حیا روی ضربه ماتا را بعد بازی دیدم و ان یک عکس العمل فوق العاده در زمان بسیار مهمی بود . اگر ان موقع گل میزدن بدون هیچ شکی ما الان حذف شده بودیم . من فکر میکنم که دفاع های وسطمان بهمون کمک کردن که امروز حذف نشویم .
انجام تکراری برای ما مشکل نیست . از انجاییکه دیگر در اروپا نیستیم وقت کافی برای این بازی داریم اگر چه که نمیدانم چه روزی برگزار میشود . "
منبع:منچستر یونایتد

ولی این بشر همش طرفداری تیم خودشو میکنه..من موندم مسی اومده میخواد هد بزنه میگه شبیه همون هدی هست که به منچستر زده!!!
(اخه هنوز هضمش برام سخته که کارت قرمز گرفته بود.)
بازی رو برای کسایی که طرفدار بارسا نبودن مخصوصا طرفدارای میلان زهر کرده بود با گزارشش.