تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 139 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سر الکس : خستگی عامل از دست دادن برتری بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

" ما خوش شانسیم که هنوز در جام حذفی قرار داریم . پاهای بازیکن ها خسته شد و چلسی در نیمه دوم خیلی بهتر بود .

اما من نمیتوانم از تیمم انتقاد کنم چون دوندگی که ان ها باید سه شنبه شب جلوی تیمی مثل رئال انجام میدادند امروز اثرش را روی نتیجه بازی گذاشت .

رافائل و اورا و دو تا هافبک وسطمان بدجوری خسته بودند. ما توپ را دائما از دست میدادیم و این کارمان را خیلی سخت کرد .

تو 25 دقیقه اول میتونستیم 4 گل بزنیم . امار گلزنی وین و چیچا این فصل خوب بوده ان ها الان به ترتیب 15 و 16 گل زدند . در اواخر نیمه اول من تشخیص دادم که پاهای بازیکن ها خسته شده است .

چلسی ممکن است که فکر کند جریان بازی را عوض کرد . اگر شما تعویض کنید و ان ها جواب بدهند اسان است که بگویید من جریان بازی را عوض کردم اما حقیقتش من فقط فکر میکنم که خستگی ما باعث برگشت چلسی به بازی شد .

به طور قابل درکی سختی و احساسات بازی سه شنبه امروز عوارضش را روی بعضی از بازیکن ها نشان داد.

من سیو ده حیا روی ضربه ماتا را بعد بازی دیدم و ان یک عکس العمل فوق العاده در زمان بسیار مهمی بود . اگر ان موقع گل میزدن بدون هیچ شکی ما الان حذف شده بودیم . من فکر میکنم که دفاع های وسطمان بهمون کمک کردن که امروز حذف نشویم .

انجام تکراری برای ما مشکل نیست . از انجاییکه دیگر در اروپا نیستیم وقت کافی برای این بازی داریم اگر چه که نمیدانم چه روزی برگزار میشود . "

منبع:منچستر یونایتد

2. 9 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

یعنی دیگه فقط همینمون مونده بود که یه تیمی مثل چلسی با یه مربی مثل بنیتز بیاد توی زمین خودمون اینجوری ازمون مساوی بگیره !
    تیم از لحاظ روحی خیلی داغونه، البته هفته بعد با ردینگ بازی داریم احتمالا می بریم روحیه می گیریم .
    نانی واقعا بازیکن خوبیه، وقتی توی تیم هست، خط حمله خیلی فعال تره، در مورد والنسیا هم خیلی صبر کردیم که فرم خودشو بدست بیاره، ولی نمی دونم چشه ؟
    به نظر من اگه قرار باشه یه وینگر از تیم بره اون نانی نیست، بین والنسیا و یانگ یکی باید بره ...
    فرگوسن هم این روزا تنها کسیه که کارشو درست انجام میده، بقیه انگار یه طوریشون شده !

4. 8 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نانی که در بازی با چلسی به علت مصدومیت تعویض شد ، هنوز نوع مصدومیت و زمان آمادگیش معلوم نشده؟

6. 4 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

نانی که در بازی با چلسی به علت مصدومیت تعویض شد ، هنوز نوع مصدومیت و زمان آمادگیش معلوم نشده؟
    خود سر الکس مصاحبه کرد و گفت نانی مشکلی نداره.توی خود سایت رسمی باشگاه.

8. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خود سر الکس مصاحبه کرد و گفت نانی مشکلی نداره.توی خود سایت رسمی باشگاه.
    اگه مشکلی نداره پس چرا 2 بازی پشت سر هم تا دقیقه 40 بازی میکنه بعد میاد بیرون؟

10. 2 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یادم نیست آخرین باری که اینقدر بد بازی کرده بودیم کی بود! نیمه دوم دقیقه 50 بود رسیدم خونه دیدم 2-0 جلو ایم... پیش خودم گفتم داریم عالی بازی می کنیم... دریغ از چند تا موقعیت گل (سوای صحنه رابین و ولبک)... فقط خدا رو شکر جلو بنیتس شاهد پرفکت کامبک چلسی نبودیم!! کاملا مشخص بود خستگی و فشار روانی بازیکنان ناشی از بازی با رئال... + به نظرم آنتونیو یکم وزن اضافه کرده و خیلی فاصله داره با مرز آمادگی... ولی وقتی باد نیم فصل دوم فصل پیش میفتم، اصلا نمیتونم بابت این افتش، سرنش رو به جایی برسونم که بگم باید بره...
    باید تمرکزمون رو بزاریم برای بازی با ردینگ و نگران بازی با چلسی نباشیم... بارها ثابت کردیم که تو لندن خیلی راحت بازی می کنیم و میتونیم ببریمشون. این بحث ها پیرامون رفتن و موندن رونی هم به نظرم همش بازی مطبوعاته و بس.

12. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اگه مشکلی نداره پس چرا 2 بازی پشت سر هم تا دقیقه 40 بازی میکنه بعد میاد بیرون؟
    اگر من اشتباه نکنم یک بازی فقط دقیقه 40 اومد بیرون اونم همین بازی چلسی بود دیگه..اونم جدی نبود.
    دیشب نمیدونم بازی بارسا رو دیدید یا نه و گزارش جناب آقای خیابانی هم دیدید یا نه ولی این بشر همش طرفداری تیم خودشو میکنه..من موندم مسی اومده میخواد هد بزنه میگه شبیه همون هدی هست که به منچستر زده!!!
    دوباره موقعیت برای داوید ویا بود بازم گفت شبیه همون شوتی بود که به منچستر زده!!!!
    اگر پیشم بود بهش میگفتم شوت اسکولزی هم یادت باشه!!
    کلا این بشر خیلی میره رو اعصاب.
    ویرایش:کاشکی تیم ما هم مثل میلان بد بازی میکرد و میباخت نه ...
    Last edited by rz21; 13-03-2013 at 13:50.

14. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر من اشتباه نکنم یک بازی فقط دقیقه 40 اومد بیرون اونم همین بازی چلسی بود دیگه..اونم جدی نبود.
    دیشب نمیدونم بازی بارسا رو دیدید یا نه و گزارش جناب آقای خیابانی هم دیدید یا نه ولی این بشر همش طرفداری تیم خودشو میکنه..من موندم مسی اومده میخواد هد بزنه میگه شبیه همون هدی هست که به منچستر زده!!!
    دوباره موقعیت برای داوید ویا بود بازم گفت شبیه همون شوتی بود که به منچستر زده!!!!
    اگر پیشم بود بهش میگفتم شوت اسکولزی هم یادت باشه!!
    کلا این بشر خیلی میره رو اعصاب.
    شرمنده

درست میگید نمیدونم چرا فکر کردم 2 بازیه این طور شده.
    شاید بازی با رئال رو هم حساب کردم. (اخه هنوز هضمش برام سخته که کارت قرمز گرفته بود.)

+

واقعا خیابانی رو اعصاب بود دیشب.(البته همیشه) حالا اون بحث هایی که درباره منچستر میکرد به کنار. طرفداری های جانبدارانش رو هم باید تحمل میکردیم. بازی رو برای کسایی که طرفدار بارسا نبودن مخصوصا طرفدارای میلان زهر کرده بود با گزارشش.
    اگه دقت کرده باشید وقتی هم که یه طرف بازی بارسا نیست و گزارشگر عمو جواده، با یه شوت یا یک دریبل، سریع بحث رو میکشه به مسی و بارسا.

16. 3 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان بزرگوار

بحث بارسا و خیابانی بمونه برای تاپیک لیگ قهرمانان لطفا

ممنون از توجه شما /

18. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب بعد از اینکه شرایط چمن اولدترافورد یه کم افت کرد تو این چند سال و به خصوص تو این فصل قراره این چمن تعویض بشه
    روز بعد از آخرین بازی خانگی مقابل سوانزی یعنی 13 می تعویض چمن شروع می شه و حدود دو ماه و نیم طول می کشه
    شرکتی که این کارو انجام می ده هم یه شرکت هلندیه که چمن ومبلی و امارات رو قبلا ترمیم کرده
    خدا کنه مثل چمن امارات بشه واقعا بی نطیره زمینش
    -----------
    در مورد والنسیا هم اگه بگم این فصل بدترین بازی های تمام سال های بازیگریشو انجام می ده اغراق نیست اصلا در سطح لیگ برتر نیست
    کلا اگه قراره هنوزم مثل سابق از کناره ها زیاد استفاده کنیم باید وینگر های بهتری داشته باشیم نه فقط والنسیا بلکه یانگ هم
    خیلی بد بوده( اگرچه خیلی وقتا مصدوم بوده) و نانی هم این اواخر بازی های خوبی نشون داده

20. 7 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •