تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 251 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه مورد ک خیلی رئ اعصابه توی ساکر مورد دروازه بانیش واسه وقتیه که بازیکن پا به توپ نزدیک میشه و دروازه بان میاد جلو ولی بازیکن وقتی مسیرشو به سمت خط کرنر امتداد میده (به این منظور که از دروازه بان عبور کنه) دیگه دروازه بان فقط باش حرکت میکنه و هنگامی ک بازیکن مهاجم ضربه رو میزنه دروازه بان همچنان میدوه و توپو نگاه میکنه و نمیپره واسه توپ
    یه راهش اینه که شما وقتی با مهاجم حریف تک به تک شدی دکمه ی مثلث (یا 1) رو با جهتی که میخوای عکس العمل نشون بدی بزنی بعد میبینی که چقد راحت یه مقدار از تک به تکا رو میگیره یا دفع میکنه...
    یک روش دیگه هم اینه که وقتی مثلت را نگه میداری و جهت میدی دایره (تکل) رو بزنی تا دروازبان به سمت بازیکن شیرجه بزنه

2. این کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان راه حلی واسه کارت زرد نگرفتن نیس ؟ هربار که 2 بار A را میزنم تا تکل ریز بزنه توپ را میگیره ولی داور یه راست کارت زرد میده ! معمولی که نمیشه توپ را گرفت وقتی هم که 2 بار A میزنم داور کارت میده
    یکی از نکات ضعف بازی هم اینه که وقتی توپ بین 3-2 نفر گیر میکنه هیچکدوم نمیرن دنبالش
    همه وامیسن نگاه میکنن دور خودشون میچرخن !!
    باید این کارو از جلو بکنیو و از کنارا و از عقبم باید حرفه ای باشی تا داور خطا نگیره و با تکل صحیح هم میتونی توپو بگیری درضمن با تمیرین زیاد میتونی,خواستن توانستن است...

با تشکر از جلال جان
    زاویه تکل زدن خیلی مهمه که از کدوم سمت تکل بزنی و با دسته هم جهت بدی باید تمرین کنی
    من خودم شاید از 10 تا تکل هم یکدونه خطا نشه
    واسه دوبار کلید توپ گیری رو زدن هم باید جهت بدی و وقتی بغل بازیکن هستی با جهت مایل این کار رو بکنی اولش سخته اما با تمرین راحت میشه

4. این کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسایی که میخوان لذت بیشتری از بازی ببرن فقط برن بخش مربی شدن رو بازی کنن
    من تیم گراندا رو که تازه به لیگ اسپانیا اومده رو برداشتم با بازیکنان پیش فرض کونامی
    خیلی جذابه چون باید واقعا تلاش کنی و بازیکن های با استعداد رو پیدا کنی که هم بوجه ی باشگاه جوابگو باشه هم پیشرفت کنن
    بازیکنان بزرگ هم خیلی قیمتهاشون زیاده
    واقعا محشره
    الان من با این تیم توی سوپر استار رده ی 10 هستم و کلی لذت میبرم که تونستم تیمم رو تا این رده بالا بیارم
    وقتی با تیم های کوچیک و آماتور بازی میکنید اونوقت متوجه اختلاف بین بازیکنان خوب و بد و یا سوپر استارها میشید و آرزوی داشتن یکی ازونها رو میکنید

راستی فراموش کردم که این رو بگم که این روشی که کونامی توی این ورژن گذاشته که خودش بصورت اتومات بازی ها رو سیو میکنه و نمیشه مثل قبل از هرجایی که خواستی لود کنی خیلی جالبه و مثل واقعیته چون بازی با یک تیمی یک بار اتفاق میوفته پس باید تلاشت رو بکنی چون بازی به قب بر نمیگرده

6. این کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کسایی که میخوان لذت بیشتری از بازی ببرن فقط برن بخش مربی شدن رو بازی کنن
    من تیم گراندا رو که تازه به لیگ اسپانیا اومده رو برداشتم با بازیکنان پیش فرض کونامی
    خیلی جذابه چون باید واقعا تلاش کنی و بازیکن های با استعداد رو پیدا کنی که هم بوجه ی باشگاه جوابگو باشه هم پیشرفت کنن
    بازیکنان بزرگ هم خیلی قیمتهاشون زیاده
    واقعا محشره
    الان من با این تیم توی سوپر استار رده ی 10 هستم و کلی لذت میبرم که تونستم تیمم رو تا این رده بالا بیارم
    وقتی با تیم های کوچیک و آماتور بازی میکنید اونوقت متوجه اختلاف بین بازیکنان خوب و بد و یا سوپر استارها میشید و آرزوی داشتن یکی ازونها رو میکنید

راستی فراموش کردم که این رو بگم که این روشی که کونامی توی این ورژن گذاشته که خودش بصورت اتومات بازی ها رو سیو میکنه و نمیشه مثل قبل از هرجایی که خواستی لود کنی خیلی جالبه و مثل واقعیته چون بازی با یک تیمی یک بار اتفاق میوفته پس باید تلاشت رو بکنی چون بازی به قب بر نمیگرده
    ولی من میتونم با یه تیم 100 بار باز کنم مثلا چند بار شده که اخرای بازی که دیدم نتیجه دلخواهمو نگرفتم از بازی میام بیرون از اول میام باز با همون تیم بازی میکنم

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

9. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آهان بچه ها اشکالام رفع شد ولی یه سری اشکال دیگه دارم!
    اون اشکالی که بالا گفتمو اگه بچه ها همچین مشکلی دارن که با دکمه های جهت دسته بازی میکن باید همه ی تنظیمات شوت و یکی ام زیریش رو روو ONبزارن و از manual در بیارن!
    بچه هادرست میگفتن وقتی توپ تک به تک میشه دروازه بان مثل چوب کبریت وایمیسته نگا میکنه!
    دوستان اون لول حمله یا دفاع که هست رو من چه طوری میتونم طوری بکنم که دکمه ی 10 رو به جای lt بگیرم و با lt درجه رو کاهش بدم و با lb افزایش!
    اینو جواب بدید دیگه این بازی خوبه !
    سرعت پاسو شوتم که توبازی خیلی عالی شده و قتی با سرعت +2 بازی میکنی پاسایه برقو بادی به هم میدن که من حال میکنم!
    (دوستان داخل پارانتزم بهتون بگم که میدونید مسی 98 و رونالدو 99 بازی میکنه؟)
    و در حق خدیرا و essien خیلی ظلم کردن!
    دوست عزيز من هم مشكل شما رو در شوت زدن دارم ميشه بگيد تنظيمات شوت كجاست عزيز

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اين پچ pesedit و ريختم لباس تيما به هم ريخت چي كار كنم؟

داره خودمونی میشه shaahinnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سنندج

12

سلام به همه بچه های گل من دیروز از سایت آسان دانلود بازی دانلود کردم میشه Patch جدیدی اگه اومده معرفی کنید ممنونم

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

کسی فیلم آموزش دریبل های بازی رو داره؟ مثلا لایی زدن یا دریبل دوطرفه و ... اگه کسی بلده به ما بگه

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

یکی میتونه دقیق به ما بگه چطور باید تو مانیتورمون به صورت فول اسکرین بازی کنیم؟
    من از pes2011 این مشکل رو دارم و همچنان مونده.
    مانیتورم 23 اینچ سامسونگه و رزولیشن دسکتاپم رو روی 1280 * 1920 گذاشتم .
    گرافیکم ati 4850 و تو تنظیمات بازی هم تیک full screen و sync رو هم میزنم و رزولیشن بازی رو هم دقیق مثل رزولیشن دسکتاپ میزارم ولی همیشه وقتی وارد بازی میشم بالا و پایین صفحه حدود 5 سانت سیاهه.
    خواهشن یه راه کار براش بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •