با حدود 40 تومن شاید بتونید ماکسیمای مدل 81 نه چندان سالم پیدا کنید. بعدشم همش خرجه ماشینه و استهلاک. برای ماکسیمای سالم باید حدود 70 تومن هزینه کنید.
با حدود 40 تومن شاید بتونید ماکسیمای مدل 81 نه چندان سالم پیدا کنید. بعدشم همش خرجه ماشینه و استهلاک. برای ماکسیمای سالم باید حدود 70 تومن هزینه کنید.
البته یه ماکسیمای 85مشکی تروتمیزاتومات به پستم خورد با کارکرد55000که میگفت 59م،که من توانایی خریدشو نداشتم.
نظرتون راجع به پارس elx چیه؟
سلام
دوست من با بودجه ای که شما دارین و ملاک هایی که دارین 100% پژو پارس ELX بهترین گزینه برای شما خواهد بود.
اصلا به مدل پایین همچین ماشینا فکر هم نکن! هزینه های استهلاک و تعمیراتش رو اصن نمیتونی بپردازی! اگر هم بتونی خیلی ادیتت میکنه.... البته دوستامون هم ذکرکردن...
پرشیا زانتیا موتور خیلی به صرفست ")
تشکر از تمام دوستان دلسوز و مهربانم
دوستان اگر شما بخواهید بین 206 تیپ5 وپارس ELX (موتور زانتیا) یکیو انتخاب کنین کدومو انتخاب میکنین؟
با علم به اینکه هرشخصی مسلما اگر بین این 2تا قرار باشه یکیو انتخاب کنه معیارها وملاکهای خاص خودشو داره وبر این اساس تصمیم میگیره.
اما شما درکل کدومو پیشنهاد میدین؟
چون من واقعا 2دل شدم.
با تشکر از دوستان خوبم محمد، مجتبی و جناب ناظر محترم
بین پارس ELX و تیپ 5
به مراتب اگر خودرویی جوون پسند با قدرت و شتاب مطلوب و زیبا - جمع و جور بخوای تیپ 5
اگر خودرویی جادار - خانوادگی - راحت با قدرت و شتاب مناسب در حد عالی بخوای پارس ELX
البته تیپ 5 مصرف سوختش پایین تر از پارس ELX هست.
انتخاب بین این دو کار سختی نیست ملاک هاتون رو دقیق مشخص کنید راحت به نتیجه میرسید
تیپ پنجو بگیر اگه مجردی واقعا یه چیزه دیگه اس
این نظر منه البته
لذتی که تو رانندگی با پارس Elx بخاطر موتور عالیش هست اصلا تو 206 پیدا نمی کنی
دوستان اگر بخوام 206 خودمو که تیپ 2مدل 91 با کارکرد 12000تاس رو بفروشم و ELX صفر 91 بخرم ، چقدر دیگه باید سر بدم؟
یا بهتر گفته باشم ماشین خودمو چقدر میخرن که حساب کار دسم بیاد؟
تشکر مخصوص از MOHAMAD SKYSTAR & SHADOWS FUNERAL
پژو 206 تیپ 2 مدل 91 قیمت حدود 31 میلیون تومان
پزو پاری ELX مدل 91 قیمت حدود 34 میلیون تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)