خوب این درسته ولی پیدا کردن یه ماشین سالم و تمیز هم خودش کلی درد سر داره..نداره؟
و می شه با این پول یه تیبای خوب یا پراید ور داشت اینا نمی تونن از 405 بهتر باشن(اونم نو)
خوب این درسته ولی پیدا کردن یه ماشین سالم و تمیز هم خودش کلی درد سر داره..نداره؟
و می شه با این پول یه تیبای خوب یا پراید ور داشت اینا نمی تونن از 405 بهتر باشن(اونم نو)
زمانی دردسر داره که مثلا بخوایم با 6 میلیون تومن 405 بخریم اون موقع باید بریم سراغ مدلهای خیلی پایین
که مشکلاتی دارن.
اما با 12 میلیون تومن میشه 405 تمیز پیدا کرد و صد البته یه 405 کارکرده تمیز و عالی از هر جهت بهتر از پراید خواهد بود.
بله ولی به نظر من نوع استفاده خود ادم هم خیلی مهمه به نظر من در شهر پراید عملکردش بهتره اما در سفر های خارج شهری قطعا 405 ایشون بهتره که نوع استفادشون رو هم معین کنن تا بهترین انتخاب و بکنن مثلا اگر یه خونواده بزرگ دارن بهتر 405 بخرن ولی اگه مثلا می خوان صبح تا صبح برن تا سر کار و بیان و خانوادشونم کوچیکه و مسافرت خارج شهر هم نمی خوان برن پراید بهتره که هم تنوع زیادی داره مثل انواع 111 هاچ بک 141 و 131 و اگه یه کم پول بیشتر خرج کنن می تونن یه ماشین با شکل و شمایل قشنگ تر و امکانات بهتر انتخاب کنن که تیباست ولی خوب درنهایت میگم سلیقه و نوع کاربری خود شخص مهمترین ملاکه ......
Last edited by manikh; 17-09-2012 at 09:00.
سلام . من حدود 10 -12 تومن ( با کمی بالا پایین) پول دارم میخواهم برای یک خانم یه ماشین بخرم. البته این خانم خیلی پاستوریزه نیست. تند میره و دست فرمون خوبی داره( البته به نسبت) زیاد هم نمیتوانند ازش راه بگیرند!
حالا نمیدانم یه پراید بگیرد یا mvm110 . یا اصلا چیز دیگر؟ اصلا صفر براش بگیرم یا یه کار کرده؟ شما چی پیشنهاد میکنید؟
ضمنا محل رفت و آمدش قیطریه است که نباید تو سر بالایی گیر کند.
بعضی میگویند mvm اتومات ( البته 4 سیلند ) براش بگیرم و بعضی پراید. اما هیچکدام کارشناس واقعی نبودند.شکل mvm یه جوری است اما بعضی میگویند از پراید بهتر است و بالاخره تکنولوژی اش جدید تر است
نمیدانم چه کار کنم
اصلا الان بگیر یا یکی دو ماه دیگه؟ به نظرتوان ممکنه کمی پایین قیمتها پایین بیاید؟
میشود قیمت ئرئ اتومات و پراید را بگین؟ راستی این پرایدهای هاچ بک خوبه؟
امنیت هم برام مهمه؟ mvm به نظرم خیلی نا امن است! ما ایربگ و abs دارد آخه جلوش انگار چیزی برای ضربه گیری ندارد اما از استقامت بدنه اش اطلاعی ندارم. آیا سان روف هم دارد؟
میدانم طولانی شده اما لطفا همه چیز را در مورد سوالاتم برام بگین و راهنمایی کنید و نظرتون را ببفرمایید.
لطفا راهنمایی کنید.
Last edited by JOOYAND; 18-09-2012 at 21:47.
اگر ایشون دست فرمون خوبی دارن خب صفر بیشتر پیشنهاد میشه ، دردسر کمتر و همینطور خرابی کمتر .
هردو خودرو در سربالایی بسیار کم میارن اما پراید به دلیل حجم موتور بیشتر کمی بهتر عمل میکنه .
خودروی اتومات کلا به موتور قوی نیاز داره و ام وی ام با اون موتور کوچک جوابگوی گیرباکس اتومات نیست و توصیه نمیشه .
نمای ظاهری سلیقه ایست .
قیمتها بالاتر میرن که پایین نمیان ، خیالتون راحت ، هرچه سریع تر بخرید برد کردید مخصوصا در آینده قراره رسما قیمتها افزایش پیدا کنه .
پراید هاچ بک بسته به استفاده شما اگر به صندوق نیازی ندارید ، خب بهتر هست .
امنیت پراید به مراتب بیشتر از mvm 110 هست ، پراید SE داری اربگ ، فرمان هیدرولیک و ترمز ABS هست و کولر بسیار عالی حتی از 206 بهتر را داراست .
سان روف ندارن .
در کل پراید در این رده بیشتر توصیه میشه ، قطعات ارزان ، خرابی کم و کم اصطهلاک ، کم مصرف .
دوستان جریان این پژو پارس elx جدید چیه؟
موتور زانتیا رو دست کاری کردن که به استاندارد euro IIII برسه؟
سلام دوستان
میگم که این لیفان 520 و 620 الان چند گیر میاد؟ کارکردش میارزه؟
چقد با هم تفاوت دارن؟ هم قیمتی هم فنی...
در کل ماشین خوبی هست یا نه؟
خبر این پارس جدید elx را میتونید توی پست زیر ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخیر موتور l4 تمام شد و یه موتور با مصرف بیشتر و کیفیت پایین تر+فناوری قدیمی روی پارس گذاشتند.
پایدار باشید
ایران خودرو یعنی این !
کیفیت کمتر مشتری بیشتر و پل هم بیشتر!
ولی بنز ........!
عاقبت تحریم ها و تک خوری و سگ خوری آقایان و بالاها همینه .
از پست اسپم عذر میخوام .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)