تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 421 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 4205

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من یه مشکل اساسی ای که دارم اینه که واسه حرف زدن در بالای 95 درصد موارد حرفها رو تو ذهنم مرور کردم جوابهای طرف مقابلم رو کنکاش کردم و کلا اینه که قبل از هر حرف زدنی هر قرار ملاقاتی کلا هر رابطه ای حرفایی که میخوام بزنم رو ده بار مرور کردم. اصلا حالم از این اتفاق بد میشه. هیچ چیزی واسم جذابیت نداره حتی نمیتونم فی البداهه صحبت کنم. میخوام با استاد صحبت کنم میخوام سر کلاس صحبت کنم یا حتی میخوام با کسی بحثی کنم دقیقا میدونم چی میخوام بگم و خییلی کم پیش میاد بتونم از اونا فراتر برم ... .اصلا این شده یه مشکل بزرگ تو زندگی من که باعث میشه کوی جمع سکوت اختیار کنم خیلی کم حرف باشم. نتونم در مقابل اتفاقات وو صحبتهای پیش بینی نشده جواب و عکس العمل درستی از خودم نشون بدم. مثلا بارها شده که با خودم فکر کردم که فلان روز میتونستم فلان جواب رو به فلانی بدم ولی سکوت کردم.
    اصلا نمیدونم چرا اینو اینجا مطرح کردم. ولی بدم نمیومد بفهمم حداقل کسی هست مشکل منو داشته باشه؟؟یا راه حلی در ذهننش باشه؟؟

داره خودمونی میشه SoluS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من یه مشکل اساسی ای که دارم اینه که واسه حرف زدن در بالای 95 درصد موارد حرفها رو تو ذهنم مرور کردم جوابهای طرف مقابلم رو کنکاش کردم و کلا اینه که قبل از هر حرف زدنی هر قرار ملاقاتی کلا هر رابطه ای حرفایی که میخوام بزنم رو ده بار مرور کردم. اصلا حالم از این اتفاق بد میشه. هیچ چیزی واسم جذابیت نداره حتی نمیتونم فی البداهه صحبت کنم. میخوام با استاد صحبت کنم میخوام سر کلاس صحبت کنم یا حتی میخوام با کسی بحثی کنم دقیقا میدونم چی میخوام بگم و خییلی کم پیش میاد بتونم از اونا فراتر برم ... .اصلا این شده یه مشکل بزرگ تو زندگی من که باعث میشه کوی جمع سکوت اختیار کنم خیلی کم حرف باشم. نتونم در مقابل اتفاقات وو صحبتهای پیش بینی نشده جواب و عکس العمل درستی از خودم نشون بدم. مثلا بارها شده که با خودم فکر کردم که فلان روز میتونستم فلان جواب رو به فلانی بدم ولی سکوت کردم.
    اصلا نمیدونم چرا اینو اینجا مطرح کردم. ولی بدم نمیومد بفهمم حداقل کسی هست مشکل منو داشته باشه؟؟یا راه حلی در ذهننش باشه؟؟
    برای من هم این موارد به وجود اومده.
    من هم به همین صورت بعضی از اوقات که می خوام با کسی ملاقات بکنم حرفهایی که می خوام بزنم رو مرور می کنم و بعضی از این دفعات باعث آزار می شه. البته به نظر من این یه مشکل نیست.

خیلی از اوقات می بینیم که از قبل آماده بودن یه مزیت می ده به آدم و برای کسایی که از قبل تمرین داشتن می تونه خیلی راحت تر باشه.

به عنوان راه حل:

یادمه یه شب خیلی شدید می خواستم بخوابم اما ذهنم همش داشت حرفهایی که می خواستم به شخصی بزنم رو مرور می کرد و اجازه نمی داد شاید 45 دقیقه طول کشید. بالاخره شروع کردم گفتم بزار همرو بنویسم وقت شروع کردم شاید بعد از 10 دقیقه دیگه ذهنم اصلا داشت خاموش می شد و دیگه چیز تازه ای به ذهنم نمی رسید. بعد دفترم رو گذاشتم کنار و یادمه اون شب خیلی سریع به خواب رفتم.

به شما هم پیشنهاد می کنم که این کار رو چند بار امتحان کنید. امیدوارم به نتیجه برسید

3. 3 کاربر از SoluS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

واسه حرف زدن در بالای 95 درصد موارد حرفها رو تو ذهنم مرور کردم جوابهای طرف مقابلم رو کنکاش کردم و کلا اینه که قبل از هر حرف زدنی هر قرار ملاقاتی کلا هر رابطه ای حرفایی که میخوام بزنم رو ده بار مرور کردم. اصلا حالم از این اتفاق بد میشه.
    اگه نمی تونید این نشخوار فکری رو متوقف کنید راه حلی که من به ذهنم می رسه:
    1) افکارتون رو دونه دونه بنویسید و براش راه حل و مثلا مقدار اهمیت این مسئله رو بنویسید و بیشتر سعی کنید که اون مسئله رو پیش خودتون کم اهمیت جلوه بدید. (که دوستمون به این راه اشاره کردند)
    2) افکار خودتون رو تماشا کنید... مثلا خودتون رو بزارید جای یه کس دیگه و انگار از اون بالا دارید چیزهایی که توی ذهنتون می گذره رو می بینید... فقط روی این کار تمرکز کنید. پس از چندبار تمرین می بینید که به راحتی می تونید ذهنتون رو کنترل کنید.

ولی اگه منظورتون از این سوال اینه که چه طوری حاضر جواب باشیم:
    فکر کنم بهتره اصلا این تصور ناتوانی در حاضرجوابی رو از ذهنتون بیرون کنید و توی ذهنتون خود رو توی اون شرایط تجسم کنید؛ که کسی چیزی می گه و شما جوابش رو بدید.

5. 3 کاربر از alittlequestion11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با آدم هایی که می دونید دو رو هستند چه طور باید رفتار کرد؟
    مثلا من دقیقا می دونم که دو، سه تا از بچه ها توی دانشگاه اگه بتونن و شرایطش فراهم بشه می خوان بهم یه ضربه ای بزنن (به خاطر حسادتشون) ولی البته همینجوری ازم حساب می برن و می ترسن که با هام در بیفتن.

همینجوری فقط با هم سلام علیک داریم.

دوستان راهنمایی کنن با ایجور آدمها باید چه طور باید برخورد کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

حقیقت اینه این مرور کردن صحبتها تنها مربوط به ملاقاتهای خاص نمیشه. در واقع همیشه همین بوده. یعنی یه وقتهایی ترجیح میدم فی البداهه بتونم صحبت کنم. یکی از پیامدهای این مشکل اینه که کلاسهای دانشگاهم فکر میکنم واسه دانشجوهام غیر جذابه.
    یه مورد دیگه هم اینکه سر جلسه دفاع یه سوال ازم پرسیده شد خیلی خوبم جوابشو میدونستما ولی چون غیر منتظره بود نتونستم جواب بدم در صورتیکه قشنگ میتونست جواب بدم.
    این راه حل نوشتن که کلا خودش یه مشکل اساسیه
    من نوشتنم فوق العاده مشکل داره. سر پایان نامم استادم دیوونه شد رسما آخرش گفت هر چی نوشتی با مسسوولیت خودت اصلا من نمیفهمم

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من خجالتیم سر همین خیلی اذیت میشم ولی اگه تو یه جمع باشم بهتر میشم مثلا اگه با دوستم باشم یکم بهتر میگم . نمیدونم چرا یکیم اینکه من چون صورتم جوش میزد همیشه سرم پایین بوده تو مترو اتوبوس مدرسه سره کلاس . خوب تمسخر هم میکردن منو دیگه حالا چیکار کنم ؟ تا حالا 2 -3 بار از خدا خواستم که بکشه منو راحت شم
    سلام

برای خجالتی بودنتون سعی کنید تو محیطی برین که ازش واهمه دارین چند بار که این کارو رو تکرار کنید خجالتتون هم از بین میره ...بدون دوست و آشنا

وارد جمعی بشین که خجالت می کشین و به خودتون بگین باید بتونم ارتباط بر قرار کنم مطمئن باشین چند بار این کار رو تکرار کنید دیگه خجالتی نیستین

درباره تمسخر دیگران و آرزویی که کردین : باید قبول کنید افراد زیادی هستن که سطح شعور و شخصیتشون خیلی پایین هست و اگر قرار باشه به خاطر

شخصیت حقیر و شعور پایین این افراد خودتون رو آزار بدین از همه فعالیت اجتماعیتون باز می مونین پس به خودتون بگین این شخص شعور نداره و در شان

و اندازه من نیست که به حرفاش توجهی کنم ظاهر تون هم اگر براتون آزار دهندس خیلی راحـت با کلی روش می تونید مشکلتـون رو حل کنید فقط به این

توجه کنید که هر شخصی در مقام نظر دادن درباره شما قرار نداره و این شما هستین که به نظر یا حتی وجود داشتن کسی اعتبار و بها می بخشین ..

پس این اعتبار رو به هر کسی ندین!

9. 8 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام من خجالتیم سر همین خیلی اذیت میشم ولی اگه تو یه جمع باشم بهتر میشم مثلا اگه با دوستم باشم یکم بهتر میگم . نمیدونم چرا یکیم اینکه من چون صورتم جوش میزد همیشه سرم پایین بوده تو مترو اتوبوس مدرسه سره کلاس . خوب تمسخر هم میکردن منو دیگه حالا چیکار کنم ؟ تا حالا 2 -3 بار از خدا خواستم که بکشه منو راحت شم
    سلام...

خجالت کشیدن ارتباط مستقیم با عدم اعتماد به نفس داره...شما اید سعی منی اعتماد به نفست رو بالا ببری...اعتماد به نفس عمون چیزی هست که فکر میکنی دربارت فکر میکنن...شما وقتی تو جمعی حاضر میشی فکر میکنی که دیگران فکر میکنند که ضعیف و ناتوان هستی...این فکر رو باید از خودت دور کنی...برای الا بردن اعتماد به نفست تا دلت بخواد مقاله و مطلب توی اینترنت هست...

اما من سعی میکنم موارد مهمش رو گوشزد کنم...باشد که ه دردتان بخورد
    1. سعی کن خودتو تو هیچ شرایطی با هیچ کس مقایسه نکنی...مقایسه باعث میشه رقابت ناخواتسه ای تو همه موارد با دیگران داشته باشی و این ممکنه به اعتماد ه نفست لطمه بزنه
    2.سعی کن تو یه زمینه خاص که به شدت علاقه مندی مطالعه ات رو افزایش بدی طوری که وقتی اسم شما میاد همه یاد اون مطلب بی افتن...منظورم اینکه متخصص بشید...
    3.قانونهای مزخرفی که احیانا برای خودتون دارید رو بزارید کنار...مثلا من همیشه فکر میکردم ادمهای پولدار ادمهای کم پول رو دست کم میگیرن...و این قانون و تفکر غلط بود...الان درستش کردم
    4.این موضوع رو حتما قبول کنید که ظاهر هیچ ربطی به بالا و پتئین ودن افارد نداره...اگه ماه عسل امسال رو میدیدی تو یکی از قسمتهاش خواهر و برادری رو اوردن بودن که ظاهر وحشتناکی داشتن اما پر بودن از اعتماد به نفس و شرف و وقار و محبت و در کل انسانیت رو میشد به عینه دید...
    5.زیاد تو گذشته سیر نکنید...سیر کردن یش از حد در گذشته یعنی بادآوری ضعفها و شکستها و مشکلات...
    6.قطعا برای خودتون هدف گذاری کنید...مهم نیست هدفتون چقدر متعالی و آرمانیه...مهم تلاش و اراده برای رسیدن به اون هدفه...
    7.اینو بدونید هر مشکلی که پیش بیاد راه حل داره...برای از بین بردن خجالت راه حلهای فراوانی وجود داره...برو دنبالش و نترس...مطمئنا روزی شما همین موارد رو برای کسانی که خجالتی هستند بارگو میکنی...

11. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SoluS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من نوشتنم فوق العاده مشکل داره. سر پایان نامم استادم دیوونه شد رسما آخرش گفت هر چی نوشتی با مسسوولیت خودت اصلا من نمیفهمم
    نوشتن عالی مطمئنا با تمرین به وجود می یاد.

من خودم خیلی نوشتنم بد هست و اصلا دست به قلم ندارم و همیشه سطح پایین تری نسبت به دوستام دارم که وقتی ازش پریسدم همه اتفاق نظر داشتیم که فقط با تمرین می شه بهترش کرد. باید تمرین کرد تا بهتر شد.

13. این کاربر از SoluS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نوشتن عالی مطمئنا با تمرین به وجود می یاد.

من خودم خیلی نوشتنم بد هست و اصلا دست به قلم ندارم و همیشه سطح پایین تری نسبت به دوستام دارم که وقتی ازش پریسدم همه اتفاق نظر داشتیم که فقط با تمرین می شه بهترش کرد. باید تمرین کرد تا بهتر شد.
    سلام بنظرم دوستمون اگر شروع کنه به نوشتن خاطرات روزمره و کتاب زیاد بخونهخصوصا رمان زیاد بخونه نوشتنش خوب میشه
    Last edited by باغبون; 11-08-2013 at 19:39.

15. این کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •