از بازار بابل اطلاعاتی ندارم.وایلانت پکیج خوبیه ولی وضعیت خدماتش مشخص نیست و خیلی ضعیف عمل میکنن.پکیج بوتان(1850000)، ایمر (2900000)، فرولی(2600000) ، باکس(حدودا 2700000)، آماتیس(2200000) بوش (بالای 2500000)،اینها پکیج های خوبی هستند.
از بازار بابل اطلاعاتی ندارم.وایلانت پکیج خوبیه ولی وضعیت خدماتش مشخص نیست و خیلی ضعیف عمل میکنن.پکیج بوتان(1850000)، ایمر (2900000)، فرولی(2600000) ، باکس(حدودا 2700000)، آماتیس(2200000) بوش (بالای 2500000)،اینها پکیج های خوبی هستند.
باید یک پکیج 24 هزار فن دار بگیرید.
موفق باشید و پیشاپیش سال خوبی را براتون آرزو میکنم.
بله پکیج فن دار را میتونیدبا لوله دوکش معمولی به همین دریچه دودکش موجود وصل کنید.بهتره 28 هزار بخرید.
ممنون از پاسخت دوست عزیز رفتم شرکت نصب کننده سیستم برای قر قر گفتن که فیتر برنجی رو باز کنم و تمیز کنم که کلیم توش اشغال بود و صدا واقعا کمتر شد
اون مایع رو هم خریدم به مبلغ 40 هزار تومن روش تزریق مایع رو هم بهم یاد داد فعلا هنوز به هواگیری احتیاج نداره تا ببینم چی میشه اگه دوباره هوا گرفت مایع رو تزریق میکنم
هوا گیری اتومات چقدر هزینه داره برای هر رادیات باید جداگانه بزارم؟
ممنونم آقای تعمیر کار
شما هم ایشالا کناره خونوادتون ساله خوبی داشته باشین خدا بهتون سلامتی بده که اینقد هموطناتو راهنمایی میکنی
چنتا سوال داشتم:
1- نظرتون راجبه پکیج ایران رادیاتور چیه؟ (امروز رفتم - 24 هزار 2 مخزنه - فن دار - 000/800/1)
2- برا شوفاژ چه مدلی از رو پیشنهاد میکنین؟(قیمتش چنده هر پره؟)
3- 24 پره تو پذیرایی که با آشپزخونه اوپن وصله کفایت میکنه؟
4- برای اتاق خواب 10 پره ای مناسبه؟
5-داخل حمام هم شوفاژ میخوره هم حوله خشک کن؟اگه شوفاژ هم میخوره چند پره ای باشه؟
بازم ممنونم از کمکاتون
سلام آقای تعمیرکار
میخواستم اگه براتوم امکان داره شمارتونو برام ایمیل کنین تا ازتون چنتا سوال بپرسم آخه کارم خیلی فوریه
اینم ایمیلمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب tamirkar1
با سلام از راهنمائی شما که خیلی فنی و مفید است تشکر میکنم.یک نظر از شما میخواستم که واقعا بر سر دوراهی قرار گرفتم همانطور که قبلا عرض کردم ویلائی یک طبقه 140 متری 3 خوابه در حومه چالوس سمت دریا دارم حدود 20 سال پیش ساختم که قبلا منطقه گاز نداشت حالا که گاز کشی شهری شده برخی میگن سیستم پکیج دیواری و رادیاتور شوفاژ بگذار برخی دیگر میگن بخاری گازی و آبگرمکن گازی بگذار.از شما خواهش میکنم کاری که بهتر است را راهنمائی کنید ؟ با توجه به اینکه کف هال و پذیرائی سنگ 15*30 هست و کف اطاقها موکت است و قرنیز چوبی 10 سانتی هم دورادور همه دیوارها میخ شده. راعنمائی کنید اگر پکیج شوفاژ بهتر است چطور لوله کشی رادیاتورها انجام بده که تخریب کمتر داشته باشه ؟ یا اگر بخاری بهتر است با توجه باینکه 3 خوابه است با 50 متر هال و پذیرائی چند تا انشعاب بخاری میخواد ؟ با تشکر
سلام آقای تعمیرکار
وقتتون بخیر
دیشب رفتم ایمرگاسو تو بابل قیمت گرفتم
مدله فن دار دو مبدله 24 هزارو میگفت 000/700/2
تک مبدله هم داشت
قیمتش مناسب بود به نظرتون؟
تک مبدله بگیرم یا دو مبدله؟
ممنونم از کمکتون
سلام آقای تعمیرکار
فروشنده برای شوفاژ پانل آتروبانو بهم پیشنهاد داد ولی یکی دیگه بوتانو پیشنهاد داده بود
نظره شما چیه؟
اگه پکیجه ایمرو بگیرم برا سختی گیرش چی بگیرم؟فروشنده که میگفت سختی گیره ایمره مغناطیسی خیلی خوبه.نظره شما چیه؟
ممنونم از شما
ایشالا همیشه سلامتو شاد باشین کناره خونوادتون
به سلامتی
ایمر گاز پکیج خوبیه،بهتره همراه با پکیج یک سختی گیرپلی فسفات ایمر گاز و یک سختی گیر مغناطیسی ایمر گاز همراه باهم نصب کنی.رادیاتور آلومنیمی بوتان کیفیت بالای داره. رادیاتور آتروپان هم به نظرم ؟؟؟؟،اما رادیاتورهای پنلی کرمی ،فرولی،ترمو تک و... کیفیت خیلی بالاتری نصبت به آتروپان دارن.من آتروپان را پیشنهاد نمیکنم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)