مزخرف ترین پینگ رو من دارم ولی بهترین سرعت رو هم من دارم که باعث همین نابودی پینگم سرعتمه!!!!!!![]()
مزخرف ترین پینگ رو من دارم ولی بهترین سرعت رو هم من دارم که باعث همین نابودی پینگم سرعتمه!!!!!!![]()
ببین چقدر عالی شده!
حدود 13 گیگ مصرف و 8 گیگ نیم بها
ایول داره به خدا!!!!!
حساب کن ببین تو دو ماه حدود 21 گیگ مصرفم بوده
تازه الان 6 گیگ هم دارم
از دوستانی که توی کرج از سرویس این شرکت استفاده میکنند میخوام بگن چطور هست سرویس 2 مگش؟؟؟؟؟؟؟
![]()
من واسه cccam میخوام که فک کنم پینگ باید بالا باشه
سلام. از دوستانی که سرویس 512 به 2مگ دارن سرعتشون تو بازه رایگان کم نشده ؟؟
برای من دیشب سرعت رو یه مگ قفل شد ....
دقیقاً 2 شبه اینطوری شده، من دیشب با پشتیبانی تماس گرفتم ، گفت بدلیل افت سرعت بخش فنی تصمیم گرفته سرعت شبانه رو روی 1 مگ ببنده. منم بهش گفتم چطور تا 2 شب پیش مشکلی نبود حالا یهو افت سرعت پیدا شد ، حالا اگه سرعت روی 1 مگ قفل بشه افت سرعت پیدا نمیشه ؟!! من که از هرکی تو منطقه خودمون پرسیده بودم از بازه رایگان راضی بود، خلاصه نوین نت هم کم کم داره به جمع کم فروشان می پیونده ، این شرکت که نه پینگ خوبی داشت ، نه سرعت لود خوبی ،فقط یک کمی سرویساش ارزونتر بود که اونم برای من اگه کیفیت نباشه اصلاً مهم نیست ، خلاصه خداحافظ شاتل ، خداحافظ صبانت و حالا خداحافظ نوین نت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشکل از لینک و ... نیست ؟ میشه یه اسکرین شات از IDM تون موقع دانلود بذارید ؟
خدا وکیلی من دیگه از دانلود زده شدم ؛ اون قبلا ها که 4 مگابیت شبانه هم داشت ، شب و روز رو با 450 حداقل دانلود میکردم ؛ هر شب هی ویندوز و ... دانلود میزدم
بعدش هم اومدم 2 مگابیت ؛ اونم روز و شب دارم با 250 میگیرم ؛ دیگه خسته شدم.
تازه یه گاهی هم از این یکی بخر ؛ 2 تا ببر ها راه میندازهاصلا یعنی واقعا با این پول کم ؛ اینطور خوراک دانلود شده ها
الان خیلی وقته که دیگه نیاز به هیچ دانلودی ندارم![]()
چند تا لینک برای دانلود همزمان داشتید ؟
والا من دانلودی ندارم دیگه ؛ حالا فردا رو به خاطر شما یه تستی میگیرم.
من معمولا دو لینک همزمان با هشت کانکشن میذارم. ولی دیشب سرعت تقریبا نصف شد.سرور دانلود هم مشکلی نداشت.
ممنون میشم ازتون. شاید امشب مشکل حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)