تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 93 اولاول ... 418187888990919293 آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 928

نام تاپيک: Need for Speed: Carbon

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ایول اقا وحید

سیو گیم کربن رو میخواستم تا اخر و ماشین ها ازاد باشن.
    ما هم هوس کربن کردیم.
    البته باید این خواست رو توی تاپیک خودش مطرح میکردید(تاپیکی که آدرسش رو گذاشتم)سیو بازی هم همونجاست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

از كجا معلوم براي سرعت بالا با ترينر نرفته باشي ؟
    من خودم با ترينر 1000 تا سرعت رفته بودم

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

راست میگه منم این ترینر رو دارم خودم سرعت رو تنظیم میکنم بعد همش با اون سرعت میرم

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کسی تونسته این بازی رو تو ویستا اجرا کنه ؟؟
    من میخوام اجرا کنم ولی ارور میده
    سیستم هم اینه:
    Q6600
    ATI4870
    2GIG-DDR2

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بازی رو چطوری میشه lan بازی کرد؟

داره خودمونی میشه arreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Man's Land

پيش فرض

دوستان من کربن رو به تازگی شروع کردم. انتظار داشتم به محض اجرای بازی دموهای جالبی ببینم اما تنها لوگوی EA Games سه بار پشت سرهم میاد و بعد میره تو منو. آیا دمو داره یا اینکه دموهاشو حذف کردن؟ ( منظورم دقیقا بعد از کلیک آیکن بازی هست) البته داخل بازی هم من دوسهتا دمو دیده ام اما فکر می کنم دموهای بیشتری داشته باشه

یه سوال دیگه
    کسایی که undercover , most wanted , carbon رو بازی کردن به نظرشون کدوم جذابتره؟

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من کربن رو به تازگی شروع کردم. انتظار داشتم به محض اجرای بازی دموهای جالبی ببینم اما تنها لوگوی EA Games سه بار پشت سرهم میاد و بعد میره تو منو. آیا دمو داره یا اینکه دموهاشو حذف کردن؟ ( منظورم دقیقا بعد از کلیک آیکن بازی هست) البته داخل بازی هم من دوسهتا دمو دیده ام اما فکر می کنم دموهای بیشتری داشته باشه

یه سوال دیگه
    خوب شما چه دمو هایی دیدی ؟ ولی دمو هاش کمه بازی هم حجم زیادی نداره فکر نکنم دمو هاشو حذف کرده باشن فقط بعضی جاها دمو نشون می ده . ( حتّی اگه یه دونه از اون دمو های گرافیک بالا دیدی بدون همش هست )
    البتّه وقتی بازیو اجرا می کنیم بعد از اون لوگوی EA نیکی یه مقدار حرف می زنه ، اونو نشون نمی ده ؟

در مورد سؤالت هم از نظر من به ترتیب
    NFS Carbon
    NFS Most Wanted
    NFS Undercover
    البتّه undercover هم قشنگه ولی چون یه چیز تقلیدی از کربن هست و روز شده ، پلیس هاش به زور داغون می شن و .... من زیاد خوشم نیومد ولی بازم بازی بدی نیست .
    مؤفّق باشی

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

یه سوال دیگه
    .............................
    به نظر من most wanted بعدش کربن .من زیاد به under cover حال نمی کنم با این که بازیش کردم ولی همون یه بار بود ولی most wanted و carbon رو خودایش 5 بار هر کدومشون رو بازی کردن چون خیلی با حال بودن مخصوصا MW اون مرحلهاش که باید با خلافات یه چیزی به اسم بونوتی می گرفتی تا با باس بعدی بتونی بازی کنی .کربن هم که دریفت کشیدناش معرکه بود ..........under cover فقط مرحله اتوبانهاش با حال بود بقیش چنگی به دل نمی زد.......

داره خودمونی میشه arreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Man's Land

پيش فرض

خوب شما چه دمو هایی دیدی ؟ ولی دمو هاش کمه بازی هم حجم زیادی نداره فکر نکنم دمو هاشو حذف کرده باشن فقط بعضی جاها دمو نشون می ده . ( حتّی اگه یه دونه از اون دمو های گرافیک بالا دیدی بدون همش هست )
    البتّه وقتی بازیو اجرا می کنیم بعد از اون لوگوی EA نیکی یه مقدار حرف می زنه ، اونو نشون نمی ده ؟

NFS Carbon
    NFS Most Wanted
    NFS Undercover
    البتّه undercover هم قشنگه ولی چون یه چیز تقلیدی از کربن هست و روز شده ، پلیس هاش به زور داغون می شن و .... من زیاد خوشم نیومد ولی بازم بازی بدی نیست .
    مؤفّق باشی
    دقیقاً همین که گفتم یعنی بعد از اجرای بازی فقط سه بار لوگوی بازی تکرار می شه و میره تو بازی درضمن بعضی جاها مثل اونجایی که کنجی رو شکست میدی و کروی کنجی که اگه اشتباه نکنم اسمش یومی هست به کروهات اضافه می شه هم میره تو حالت دمو ولی فقط همون لوگوی EA Games میاد و همین. فقط قبل از بعضی مسابقات دمویی که نفرش میاد و کری می خونه هست.
    الان هم پس از شکست کنجی بازی مرتب با خطا مواجه می شه و با این خطا که NFS.exe با خطا مواجه شده و باید بسته شود (مثل خطاهای مایکروسافتی ویندوز که میگه ارسال بشه یا نه) با زدن don't send بازی بسته می شه به نظر شما مشکل چیه؟

NFS Carbon
    NFS Most Wanted
    NFS Undercover
    مؤفّق باشی
    ممنون چون باعث شدی دیگه نرم دنبال 2تای بعدی همون کربن بسه!

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

کربنو بازی کنی اونارو دیگه یادت میره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •