البته باید این خواست رو توی تاپیک خودش مطرح میکردید(تاپیکی که آدرسش رو گذاشتم)سیو بازی هم همونجاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته باید این خواست رو توی تاپیک خودش مطرح میکردید(تاپیکی که آدرسش رو گذاشتم)سیو بازی هم همونجاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از كجا معلوم براي سرعت بالا با ترينر نرفته باشي ؟
من خودم با ترينر 1000 تا سرعت رفته بودم
راست میگه منم این ترینر رو دارم خودم سرعت رو تنظیم میکنم بعد همش با اون سرعت میرم
آقا کسی تونسته این بازی رو تو ویستا اجرا کنه ؟؟
من میخوام اجرا کنم ولی ارور میده
سیستم هم اینه:
Q6600
ATI4870
2GIG-DDR2
دوستان من کربن رو به تازگی شروع کردم. انتظار داشتم به محض اجرای بازی دموهای جالبی ببینم اما تنها لوگوی EA Games سه بار پشت سرهم میاد و بعد میره تو منو. آیا دمو داره یا اینکه دموهاشو حذف کردن؟ ( منظورم دقیقا بعد از کلیک آیکن بازی هست) البته داخل بازی هم من دوسهتا دمو دیده ام اما فکر می کنم دموهای بیشتری داشته باشه
یه سوال دیگه
کسایی که undercover , most wanted , carbon رو بازی کردن به نظرشون کدوم جذابتره؟
خوب شما چه دمو هایی دیدی ؟ ولی دمو هاش کمه بازی هم حجم زیادی نداره فکر نکنم دمو هاشو حذف کرده باشن فقط بعضی جاها دمو نشون می ده . ( حتّی اگه یه دونه از اون دمو های گرافیک بالا دیدی بدون همش هست )
البتّه وقتی بازیو اجرا می کنیم بعد از اون لوگوی EA نیکی یه مقدار حرف می زنه ، اونو نشون نمی ده ؟
در مورد سؤالت هم از نظر من به ترتیب
NFS Carbon
NFS Most Wanted
NFS Undercover
البتّه undercover هم قشنگه ولی چون یه چیز تقلیدی از کربن هست و روز شده ، پلیس هاش به زور داغون می شن و .... من زیاد خوشم نیومد ولی بازم بازی بدی نیست .
مؤفّق باشی
.............................
به نظر من most wanted بعدش کربن .من زیاد به under cover حال نمی کنم با این که بازیش کردم ولی همون یه بار بود ولی most wanted و carbon رو خودایش 5 بار هر کدومشون رو بازی کردن چون خیلی با حال بودن مخصوصا MW اون مرحلهاش که باید با خلافات یه چیزی به اسم بونوتی می گرفتی تا با باس بعدی بتونی بازی کنی .کربن هم که دریفت کشیدناش معرکه بود ..........under cover فقط مرحله اتوبانهاش با حال بود بقیش چنگی به دل نمی زد.......
دقیقاً همین که گفتم یعنی بعد از اجرای بازی فقط سه بار لوگوی بازی تکرار می شه و میره تو بازی درضمن بعضی جاها مثل اونجایی که کنجی رو شکست میدی و کروی کنجی که اگه اشتباه نکنم اسمش یومی هست به کروهات اضافه می شه هم میره تو حالت دمو ولی فقط همون لوگوی EA Games میاد و همین. فقط قبل از بعضی مسابقات دمویی که نفرش میاد و کری می خونه هست.
الان هم پس از شکست کنجی بازی مرتب با خطا مواجه می شه و با این خطا که NFS.exe با خطا مواجه شده و باید بسته شود (مثل خطاهای مایکروسافتی ویندوز که میگه ارسال بشه یا نه) با زدن don't send بازی بسته می شه به نظر شما مشکل چیه؟
ممنون چون باعث شدی دیگه نرم دنبال 2تای بعدی همون کربن بسه!
کربنو بازی کنی اونارو دیگه یادت میره.کسایی که undercover , most wanted , carbon رو بازی کردن به نظرشون کدوم جذابتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)