تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 152 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1516

نام تاپيک: Galaxy Note » گوشی/تبلت سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 5.3 اینچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

دوستان عزیزم مثل اینکه دلار 100 تومان گرون شد تسلیت

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

حرفای شما رو تایید میکنم
    ولی ! رقابت شرکت ها همیشه به سود مصرف کننده بوده نه به ضرر! تصور کنید عرضه جهانی s3 با این حجم پیش فروش به طور کامل انجام بشه
    اونوقت همین نوت افت قیمت خوبی میکنه و کسی که نمیتونست بخره حالا بودجش به نوت میرسه
    و مطمئن باشید تا آخر امثال بازی هایی رو ارائه میکنند که به یک نحوی هیچ تک هسته ای نتونه اجرا کنه که مردم ترغیب بشن بیاد سمت دو هسته ای ها (همین الانم Nova 2 روی قوی ترین تک هسته ای یعنی gs لگ داره یکم )!
    در مورد مثالتون نمیشه با این مقایسه کرد چون فرق i3 و i7 بین مدل هاشون خیلی مهم تر از معقوله تلفن همراهه! چون اگر cpu معمولی باشه و گرافیک قوی! برای گرافیک محدودیت ایجاد میکنه و افت فرم پیدا میکنه

فکر کنم نتونستم منظورم رو درست برسونم.
    بنظر من هم رقابت بین شرکت ها به سود مصرف کننده هست، ولی...
    من میگم دستگاه هایی مثل S3 در تست ها امتیاز بالاتری خواهند گرفت، ولی چون این قدرت عملا در کار عادی نیاز نیست ، کاربر متوجه نمیشه!
    برای مثال پردازنده NOKIA N97 خیلی ضعیف بود! وقتی N97 رو با S1 عوض کردم، خیلی فرق داشت! سرعت عالی بود! ولی وقتی S1 رو با NOTE عوض کردم اختلاف در کار های عادی کم بود ( روانتر شده بود، ولی نه 3.5 برابر روانتر! چون پردازنده NOTE در تئوری 350% قویتر از پردازنده S1 هست).
    حالا اگه همین رو هم با S3 مقایسه کنید میبینید که پردازنده باز 2 برابر قویتر شده(بصورت تئوریک)، یعنی 7 برابر قویتر از S1 ! بنظر شما واقعا اینچنین قدرت پردازشی در گوشی شما نیاز هست؟

شرکت های مثل HTC و SAMSUNG و تمام شرکت های دیگه فقط برای اینکه جلوی هم دیگه کم نیارند دارن هسته اضافه میکنن، فرکانس رو بالا میبرن! بنظر من هزینه ای که این شرکت ها برای این کار میکنند رو در زمینه های کاربردی هزینه کنند خیلی خیلی بهتر خواهد بود!

مثلا بجای اینکه یک چهار هسته ای بزنه بگه 20% از نوع 2 هسته ای مصرف کمتری داره، یک دو هسته ای میزد که 50% مصرف کمتری داشته باشه!
    یا مثلا هزینه های کلانی که برای افزایش کارایی پردازنده و چیپ گرافیکی میکنند رو برای افزایش ظرفیت باطری هزینه میکردند.
    یا مثلا ویدئو پروژکتور هایی طراحی میکردند که با اندازه کوچیک، کیفیت قابل قبولی داشته باشند ، (مثلا مثل لنز دوربین گوشی کوچیک باشه) یا حتی از این پروژکتور های سه بعدی استفاده میکردند!
    یا مثلا همین َشارژر بیسیم رو توصعه میداند!
    و چندین و چند امکان کاربردی جدید!

ولی این شرکت ها راه راحتتر رو انتخاب کردند و هیچ نوآوری ندارند! مثلا از 1 سال قبل هم مشخص بود که احتمالا گوشی های سال بعد چهار هسته ای خواهد بود! همانطور هم شد!
    مثلا مسیر رشد دوربین ها از فیلم برداری در ابعاد خیلی پایین شروع شد تا به 1080p رسید، ولی بعد تقریبا بدون تغییر باقی مونده! یعنی اشباع شده!
    موضوع پردازنده گوشی ها هم دقیقا همین موضوع هست، یعنی اشباع شده! حیتی بالاتر از اشباع هست!
    Last edited by amir200812; 25-05-2012 at 00:45.

3. 4 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

تفاوت بين دو هسته اي ها با تك هسته اي كاملا مشهود و كاربرديه ... البته به جز موارد عادي
    ولي در مورد 4 هسته اي ها هنوز مشخص نيس...
    او سري امكانات كاربردي مث ويديو پرژشكشن هم در بيم استفاده شده اما خب يه امكان ملزوم تو يه اسمارتفون نيست و حياتي نيس ولي بودنش بهتره
    شايد تا حدي بازار اشباع بشه در مورد پيشرفت پردازنده اما خب براي 4 هسته اي به بالا تر اين اتقاق ميفته چون تا برنامه هاي كه از 4 هسته كاملا استفاده كنن بيان طول مي كشه و بيشتر رو قوي كردن هر هسته وقت ميذارن
    در مورد فيلم برداري فول اچ دي هم ربطي به اشباع شدن نداره fhd آخرين رزلشن استاندارد و متعارف با كيفيت براي تلوزيون ها و ساير دستگاه هاي پخش با كيفيت بالاس
    وگرنه قويترين دوربين ها هم بالاترين رزلشنشون fhd هست
    Last edited by PersiAndroid; 25-05-2012 at 12:56.

5. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آیا برنامه ای برای این گوشی نیومده که مثل جی اس 3 بشه در هنگام فیلمبرداری عکس 8 مگاپیشکلی هم گرفت ؟ یا اصلا امکان نداره و این موضوع بیشتر سخت افزاری و نه نرم افزاری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

از rds نمیشه استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام
    دوستان من نوت دارم. اما تا حالا اندروید نداشتم بلد نیستم باهاش کار کنم. خیلی هم زود شارژ تموم میکنه. لطفا بگین چیکار کنم؟
    اندروید 2.3.6 هست.
    رام چی هست؟ آخرین رام خاورمیانه چیه؟ چطوری نصب میشه؟
    ببخشید سوالام خیلی مبتدیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

سلام
    دوستان من نوت دارم. اما تا حالا اندروید نداشتم بلد نیستم باهاش کار کنم. خیلی هم زود شارژ تموم میکنه. لطفا بگین چیکار کنم؟
    اندروید 2.3.6 هست.
    رام چی هست؟ آخرین رام خاورمیانه چیه؟ چطوری نصب میشه؟
    ببخشید سوالام خیلی مبتدیه
    این بخش مبتدیاست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم مال galaxy note
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از BLACK_SUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

خیلی هم زود شارژ تموم میکنه. لطفا بگین چیکار کنم؟
    راستش نمیدونم چرا دوستان میگن شارژش زود تموم میشه، برای من که خوب جواب میده!!

بعد یک روز و 17 ساعت هنوز 70% شارژ دارم!

شاید باطری شما مشکل داره!؟

12. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

آیا برنامه ای برای این گوشی نیومده که مثل جی اس 3 بشه در هنگام فیلمبرداری عکس 8 مگاپیشکلی هم گرفت ؟ یا اصلا امکان نداره و این موضوع بیشتر سخت افزاری و نه نرم افزاری ؟
    نه ربطی به سخت افزار نداره

صبر کن به زودی میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

از rds نمیشه استفاده کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •