تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 100 اولاول ... 4181878889909192939495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    الان با یکی از این شرکتها تماس گرفتم(لازم به ذکر نیست که ش*ات*ل بود!)، و در مورد اون سرویسهای CRA جدید که گذاشتن پرسیدم. گفتن که الان سرعتش همیشه رو یک دهم هست. برام خیلی جالبه بدونم روی یک سرویس 128 که سرعتش 16 کیلوبایت بر ثانیه هست که یک دهمش میشه حدود 1.6 کیلوبایت بر ثانیه اون نه نفر دیگه که 24 ساعت (اونم نه 23 ساعت و 59 دقیقه بلکه تمام 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته!) دارن با این سرعت 1.6 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنن کیا هستن؟!
    کم فروشی و تخطی از قانون از این واضح تر؟
    یروز (که خیلی هم دور نیست!) من شرکتشون رو قانونی به فنا میدم (یا حداقل تمام تلاش خودم رو میکنم و مطمعنا تا جاهای خیلی خوبی هم پیش میرم) بخاطر این کم فروشی ها ... (حیف که نمیتونم تو اینجا بواسطه ی قوانینش از عبارات رکیک استفاده کنم! حیف واقعا)
    ببینید حالا...
    برو منم همراهتم الان یک هفته است سرویس CRA512 گرفتم حداکثر سرعتم روی 2KB/S و میگن که مشکلی نداری!!! چون حداکثر سرعتت باید 6 باشه حالا چون شر شده همین 2 خوبه و جالب اینکه در حالی که از هیچ سایتی سرعت بیشتر از 2 ندارم از سایت شاتل با 60 تا دانلود میکنم و تابلو که محدود کردن. ضمن اینکه من تنها کسی هستم که تو منطقه مخابراتی که هیچ توی شهر این سرویس رو دارم و جالبتر اینکه برای چند ساعت رنج ای پیم عوض شد به 78 که سرعتم خوب بود ولی زود قطعش کردن و الان یک هفتست از کار و زندگی افتادم ولی گیر دادم به شاتل که این وضع رو درست کنید بعضیاشون جوابی ندارن بدن. بعضیاشون هم که چرت و پرت گفتند چنان جوا بهایی شنیدند که دسترسی من رو به پشتیبانی آنلاین قطع کردند ولی چندتا از پشتیباناشون هم واقعاً خدا خیرشون بده خیلی پیگیر کار من هستند ولی فعلاً که نتیجه ای نداده به سازمان مقررات رادیویی هم ازشون شکایت کردم

2. 3 کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

برو منم همراهتم الان یک هفته است سرویس CRA512 گرفتم حداکثر سرعتم روی 2KB/S و میگن که مشکلی نداری!!! چون حداکثر سرعتت باید 6 باشه حالا چون شر شده همین 2 خوبه و جالب اینکه در حالی که از هیچ سایتی سرعت بیشتر از 2 ندارم از سایت شاتل با 60 تا دانلود میکنم و تابلو که محدود کردن. ضمن اینکه من تنها کسی هستم که تو منطقه مخابراتی که هیچ توی شهر این سرویس رو دارم و جالبتر اینکه برای چند ساعت رنج ای پیم عوض شد به 78 که سرعتم خوب بود ولی زود قطعش کردن و الان یک هفتست از کار و زندگی افتادم ولی گیر دادم به شاتل که این وضع رو درست کنید بعضیاشون جوابی ندارن بدن. بعضیاشون هم که چرت و پرت گفتند چنان جوا بهایی شنیدند که دسترسی من رو به پشتیبانی آنلاین قطع کردند ولی چندتا از پشتیباناشون هم واقعاً خدا خیرشون بده خیلی پیگیر کار من هستند ولی فعلاً که نتیجه ای نداده به سازمان مقررات رادیویی هم ازشون شکایت کردم
    یا خدا شاتل دیگه کیهههه والا به من گفتن حداقل سرعت 6.4 هست که ما بستیمش رو 9 10 کیلوبایت اگرچه چند روز سرعتم خوب بود ولی سریع بستنش (معلوم نشد از ایپی هست یا...) ولی اینکه ببندن رو 2 دیگه مثل اینه که با کتک مجبورت کنن محدود بگیری! تازه سقف هم که 2 نیست خیلی هم پیگیر شی میبندن رو 7 8 کیلوبایت میگن بیا اینم قانونی (من از پارس بی شرف سرویس دارم)...

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوستان نا امید نشید تا میتونید ازشون شکایت کنید.اینو بدونید که ما محتاج پارس آفلاین و شاتل لعنتی نیستیم بلکه اونها هستن که محتاج ماهستن.اگه ما نباشیم اونا نون شبشونو از کجا میارن.باید باهم باشیم همه باهم تا پوز کثیف این شرکتها را به خاک بمالونیم .اگه همه میرفتن سرویس نامحدود میگرفتن اینا جرات نمیکردن سرعتا را محدود کنن.اما دیدن عده خیلی کمی از این سرویسا گرفتن بخاطر همی سرعتا را محدود کردن.متاسفانه مسئول مردی تو سازمان تنظیم ومقررات نیست که به مشکلت مشترکا برسه البته مطمئنم بعضی از این کارمندای سازمان با این شرکتا همکاری وسود میبرن.اما دوستان هیچ وقت امیدتون را از دست ندید.به هرجا رسیدید شکایت کنید.

6. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پست ادیت شد تا با قوانین تاپیک مقایرت نداشته باشه.
    -----------
    سلام دوست من.
    به لحاظ حقوقیش نمیتونم چیزی بگم چون اطلاعاتی ندارم ولی میدونم این مورد(ها) رو از سازمان تنظیم مقررات گرفته تا سازمان بازرسی کل کشور میتونن پیگیری کنن.

ولی در مورد جمله اولتون، شمام باهامی؟! توی هفته چند ساعت میتونید بابت پیگیری قضایی وقت بزارید که کارارو باهم تقسیم کنیم؟ (خوب برادر من زشته دیگه اینطوری میگی، ممکنه بر بخوره)
    Last edited by epsi1on; 22-10-2011 at 16:20. دليل: سازگاری با قوانین تاپیک

8. این کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اونجايي كه قرمز كردم فكر كنم مشكل خيلي از اونايي باشه كه دارن از CRA استفاده مي كنن.
    منم 256 فن اوا دارم كه روي 4 kb محدوده.
    فرض اينكه اون 10 نفري كه قراره با هم از خط استفاده كنن 7 روز هفته بدون هيچ استپي دارن دانلود ميكنن واقعا محاله.

10. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوبه هرکاری بکنن شرکتا یک پاتک براش دارن

12. این کاربر از hamidnakhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوبه هرکاری بکنن شرکتا یک پاتک براش دارن
    نه اتفاقا، اسم این پاتک نیست. یا واقعا این شرکتها اینقدر قدرتمند هستن که میتونن صریحا خلاف قانون عمل کنن و کسی بهشون نتونه حرفی بزنه که واقعا بعیده(چیزی شبیه مافیا و اون مدلی که عمرا!). یا ابنکه کسی پیگیری قضایی نمیکنه تا احقاق حق بشه که این به نظرم بیشتر امکان پذیره، و به نظرم حتما همینه...
    قانون صریحه (این از اون دسته ای هست که هم صریحه و هم صحیحه!) ولی بهش عمل نمیشه!
    بازم میگم اینکار ISP ها فرق چندانی با دزدی که مثال زدم نداره.
    مثال ساده تر میزنم، ISP ها مشترکین خودشون رو با دروغ گول میزنن (و احمق فرضشون میکنن) و بجای قناری بهشون بچه کلاغ میفروشن!
    خیلی ساده و صریح گفتم

اصلا نمیدونم چطور مثال بزنم، بنظر شما چه کاری غیر قانونی هست و موجب مثلا زندان رفتن انجام دهندش میشه؟ اینکار ISP ها از لحاظ غیر قانونی بودن شبیه همون هست و از این لحاظ با هم تفاوتی ندارن. فکر میکنین اگر این توی محاکم قضایی بیان بشه از کنارش راحت میگذرن؟! کمفروشی توی روز روشن؟

بحث خیلی تئوری شد، اجازه بدید هروقت تونستم عملیش کنم اونوقت میشه چیزی گفت و الان یجورایی همش حرف مفته بدون تعارف...

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

از همه دوستان و مدیران عذر میخوام چون اصلا به قوانین پست اول دقت نکردم و در اخر همه اینها برای سایت بد تموم میشه.
    انشالله بزودی نتیجه پیگیریهای قانونیم رو در اختیار دوستان قرار میدم...
    بازهم بابت جوگیر شدنم عذر میخوام.
    پستهای قبلیم رو هم ادیت میکنم تا مشکلی ایجاد نکنه..
    Last edited by epsi1on; 22-10-2011 at 16:21.

15. این کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

امروز تو صفر و یک علی اصغریان مارمولک نشسته بود جلوی چندتا مجری بیسواد چاپلوس
    تو دهنشم فقط اشتراک 1 به ده 1 به x بود

17. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

خوبه اگر هر کدوم سه بار به سازمان تنظیم شکایت کنیم و با مستندات اگر نتیجه ای نگرفتیم به سازمان بازرسی ارجاع بدهیم و تماس تلفنی با سازمان تنظیم هم خوبه بهشون پیشنهاد بدیم خودشون یه سرویس نا محدود رو تست کنند و خودشون با پشتیبانی صحبت کنند... اگر واقعا همتی باشه اونها ناچار هستند که حق ما همه کاربر ها رو بدهند.

دوستی جمله قشتگی رو گفت!! ما به اونها محتاج نیستیم اونها به ما محتاج هستند! این رو اونها خیلی خوب میدونند اما ظاهرا ما حوب درک نکردیم

در حال حاضر هم فکر میکنند که زور و قدرت دستشون هست اما دقیقا فقط فکر میکنند
    این شرکت اینترنت رو ببینید! با ماهی 100 دلار سرویس 50 مگ میده!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #

با 2 مگ آپلود! تازه 9 تا هم ایمیل و....
    خودش مجاسبه کرده 150 تا فیلم HD در ماه یعنی روزی 5 تا !! یا حدود 64000 تا فایل صوتی!!! یه کم در اینتنت سرچ کنید به سرویس های بهتری بر میخوریم!! البته این گرون ترین سرویسش هست

19. 3 کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •