Outpost ها چيه برادر؟
Outpost ها چيه برادر؟
محتوای مخفی: vass
اگه بری روی خود اسکیل بهت می گه پیش نیازش چیه.
اونجا قبل از اینکه مرحله رو بری یه سیو دستی بکن. چون بازی دو تا پایان داره از اونجا تا آخرش هیچ جایی واسه سیو نمی ذاره. یکی از پایان هاش رو که همون نجات دوستات هست رو برو. بعد اگه دوست داشتی برگرد همون جایی که سیو کردی اون پایانش رو هم ببین فقط حواست باشه خانواده رد نشن که +18 هست
اونایی که بازیش میکنن میشه بگن فریم،افت فریمش چطوریه؟و با چه تنظیم گرافیکی بازی میکنید؟ببینم این سیستم ذغالی ما اجراش میکنه یا نه![]()
آی گفتی ، منم دفعه اول که بازی می کردم میگفتم من توی جاده حرکت می کنم این دشمنا از کجا میان
کلا وقتی یه بار بازیو تموم کردین دوباره بازی کنین چون من تازه الان فهمیدم اینهمه چیز توی بازی به درد چی میخوره و کلا چی به چیه
Outpost اونا هستن که توی نقشه با علامت یه پرچم قرمزرنگ مشخص شده ، وقتی پاکسازی کنین اونجا از سلطه ی دشمنا خارج میشه
توی هرکدوم یه Alarm هست ، اگه غیر فعالش نکنین و حمله کنید کارتون خیلی سخت میشه ولی حتما قبلش اون Alarm ــی که توی هر Outpost هست رو غیر فعال کنید و بعد حمله کنید
گیم پلی متوسطی داره...
بعضی وقتا بازی سازا جزئیات خیلی زیادی وارد بازی می کنن و خرابش می کنن.....
بچه ها من بازی رو باز گذاشتم منتظر جوابه شمام2-من الان با سم اون مآموریت که با ماشین میریم پایگاهو بمب گذاری میکنیم تموم کردم
الان میخوام یه مآموریت جدید برم میگه راه برگشتی نیست
مطمئنی میخوای بیایی؟
این ینی چی؟ یه توضیح میدین![]()
![]()
من که گفتم چی کار کنی. دنبال چی می گردی
اونجا وقتی سم بهت گفت راه برگشتی نیست. cancel رو بزن بعد برو تو منو یه سیو دستی کن. حالا دوباره وقتی خواستی همون ماموریت رو بری ok کن و برو بازی رو تموم کن. البته قبلا از پایان ازت سوال می کنه که می خوای دوستات رو نجات بدی یا با سیترا همرا بشی. بهتره که نجات دوستات رو بزنی. بعد اگه دوست داشتی اون یکی پایان رو ببینی می یای از همونجاییکه سیو دستی کردی دوباره مراحل آخر رو می ری تا بتنوی اون یکی پایان رو هم ببینی
سیس رو بگو تا ببینیم چه وضعی داری؟
کلا از نظر گرافیک بازی سنگینیه. ولی بهینه شدست. یعنی با گرافیک پایین هم می تونی روی جزئیات کم بازی کنی. آخرین درایور انویدیا هم روی فریم ریت خیلی تاثیر گذار هست.
والا سیس اینه:
cpu:pentium 4
VGA:Nvidia GTS250
RAM:3.5GB
Res:1600x900
حالا بنظرتون میتونم رو کیفیت متوسط خوب اجراش کنم نسبت به وضعیت شما؟
پزدازنده واقعا محدود کرده رفیقتم 260 داره با 9950 فنوم NFS THE RUN رو واقعا عالی اجرا کرد ولی من واقعا افتضاح![]()
Last edited by MR.CART; 20-01-2013 at 20:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)