با سلام خدمت همه دوستان. بعد از تعویض رام به ICS 4.1.B.0.431 وقتی تو حالت خاموش گوشی رو به شارژ میزنم مدام آرم سونی میاد و دوباره ریست میشه وآرم سونی میاد اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
با سلام خدمت همه دوستان. بعد از تعویض رام به ICS 4.1.B.0.431 وقتی تو حالت خاموش گوشی رو به شارژ میزنم مدام آرم سونی میاد و دوباره ریست میشه وآرم سونی میاد اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
باتریش حداقل روز رو جواب گو هست.
Sent from my XPERIA mini pro using Tapatalk 2
سلام این که میگن اندروید 4.0.4 کیفیت دوربین گوشی رو کاهش میده یا با خیلی از بازی ها ناسازگاره تا چه حد درسته؟و این که کلا نظرتون در بارش چیه و به نظرتون می ارزه آپدیت کنم؟
Last edited by OLK; 23-07-2012 at 06:10.
بابا این حرفا چیه مرد مومن، مگه شرکت سونی بقالیه که چرت پرت بده بیرون به عنوان آپدیت و بروز رسانی! من الان نزدیک یک ماهی هست که اپدیتش کردم و هیچ مشکلی ندارم.
برای آپدیت به چه مقدار فضا تو حافظه ی گوشی احتیاج دارم؟و به نظرتون باید قبل از آپدیت از اطلاعات گوشی بکاپ بگیرم یا نه؟
از دفتر تلفن و پیامکهات باید نسخه پشتیبان بگیری. برای مموری هم از شما میپرسه که میخواهید پاک کنید یا نه (محتویاتشو). برای آپدیت از نرم افزار Sony PC Companion 2.1 استفاده کن (از طریق کامپیوتر)، بدین ترتیب احتیاجی به فضا روی گوشی نیست. حجم آپدیت هم 350 مگابایتی هست.
چه جوری به عنوان مودم ازش استفاده کنم تا حالا هر چی pc companion نصب کردم گزینه internetconnection نداشته
از usb tethering یا wifi hotspot استفاده کنین. هم توی ورژن gingerbread هم ics هست
هیچکس نمیتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟
جدا که سونی اریکسون هم گوشی هاش بیخوده هم تایپیکش. حالا اگر کلوپ گوشی موتو یه سوال میکردم 4تا جواب میدادن بهم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)