اینم ربطی به مودم نداره. باید سیم کشی تلفن رو چک کنی که برخوردی با سیم برق نداشته باشه چون همین باعث قطع و وصلی میشه. منم مشکل تورو داشتم که یه نفر اومد برام سیم کشی رو درست کرد والان اصلا قطعی ندارم
اینم ربطی به مودم نداره. باید سیم کشی تلفن رو چک کنی که برخوردی با سیم برق نداشته باشه چون همین باعث قطع و وصلی میشه. منم مشکل تورو داشتم که یه نفر اومد برام سیم کشی رو درست کرد والان اصلا قطعی ندارم
دوستان یکی لطف کنه یه عکس از حجم مصرفیش بزاره .فقط حجم مصرفی بزاره اگر 4 گیگ باشه که عالیه
دوستان کسی که روی فیبر نوری سرویس داره توی شب که ترافیک بالاست سرعتش بهتره نسبت به سیم مسی ؟؟؟؟؟؟
جریان فیلتر شدن گوگل چیه؟ میگن فیلتره.برای ما که با مخابرات بازه با سرعت بالا شما ها چطور ؟
مطمئنی اشتباه نمیکنی / عجیبه / واسه ما که نه گوگل بازه نه جیمیل /
دوستان لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه
من قبلا حدود یکسال از سرویس 256 کیلو استفاده میکردم و سرعتم بسیار عالی بود ولی در حال حاضر متاسفانه 128 کیلو نامحدود دارم
واسه اینکه مخابرات خوزستان 128 نامحدود ارائه داده بود زنگ زدم گفتم میتونم واسه یکماه سرویسمو عوض کنم بعد به سرویس قبلم برگردم
گفتند که مشکلی ندارم تاکید کردم که من اون موقع هیچگونه مدارکی نداده بودم متاسفانه من دانشگاه را تموم کردم و میخوام سرویس 2 مگ بگیرم
و این آقایان مخابرات هیچگونه همکاری را با من ندارند چطور میتونم از سرویس 2 مگ استفاده کنم
اینم یه تصویر از وضعیت خط کنونی من :
راستی این CRC چیه ؟ اینقدر بالاست !
گوگل و gmail راحت باز میشن و مشکلی ندارن
واقعیتش نه با کروم نه فایر فاکس واسه من باز نمیشه / اصلا نه پیج گوگل واسه من میاد نه جیمیل / خیلی عجیبه !؟
حتما از وی پی ان استفاده میکنی
دوستان من مودم tp-link ۸۸۱۱ رو الان گزاشتم روی خطم قعطی ندارم اصلا ....
مودم خودم dlink 2600u است ....
یعنی از مودمه ؟؟؟؟؟
Last edited by 9vin; 25-09-2012 at 14:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)