تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 91 از 461 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اکثر کسانی که کنکور دادند و مشاور ها ميگند زمستان دوران رکود و يأس هست
    برای اينکه دچار اين رکود نشيم؟ يا شدت و احتمالش رو کاهش بديم چکار بايد بکنيم؟

پ ن: جا داره از لهراسبی و smjhhمجددا" تشکر ميکنم
    ايشااللّه اين اميد و انگيزه که اين دو و بقيه به من ميدند رو بتونم بازتاب بدم
    به نظرم از مهمترين کارکرد های اين تاپيک همين مورد هست
    Last edited by D_felfelak; 02-09-2011 at 22:16.

2. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

من كه يادم نمياد پارسال دچار ركود شده باشم همين طور عادي درسمو خوندم اميدوارم اين صحبتها كه دوره فلان .......... هست باعث نشه روي شما و بقيه بچه ها تاثير منفي بذاره و باعث تلقين بشه

4. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

پ ن: جا داره از لهراسبی و smjhhمجددا" تشکر ميکنم
    ايشااللّه اين اميد و انگيزه که اين دو و بقيه به من ميدند رو بتونم بازتاب بدم
    به نظرم از مهمترين کارکرد های اين تاپيک همين مورد هست
    اینا همش تلقینه!‌
    فقط درس بخونین. خودتون واسه خودتون برنامه ریزی کنین به حرف مشاور هم گوش نکنین.

زمستان فصل رکود نیست ؛‌ فقط کسایی که درس نخوندن بلند اعلام می کنن که درس نخوندیم ،

کارنامه هاتون رو هم تا عید اینجا بذارین رقابت زیاد بشه .

6. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

امير المؤمنين عليٌّ عليه‏السلام :
    مَن أكثَرَ الفِكرَ فيما تَعَلَّمَ أتقَنَ عِلمَهُ ، وفَهِمَ ما لم‏يَكُن يَفهَم .

امام على عليه‏السلام :

هر كه در آنچه آموخته است ، بسيار انديشه كند ، دانش خود را استوار گرداند و آنچه را نمى‏ فهميده ‏است، بفهمد.
    غرر الحكم : 8917 منتخب ميزان الحكمة : 454

امير المؤمنين عليٌّ عليه‏السلام :
    غايَةُ العِلمِ السَّكِينَةُ والحِلم .

امام على عليه‏السلام :

نـهايـت دانـش، آرامـش و بردبارى است .
    غرر الحكم : 6380 منتخب ميزان الحكمة : 604

8. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

آقا عبدالله کاش این حرف رو نمیزدی! حالا یه اشتباه کوچیک پیش اومده دیگه!
    اگه دقت کنی من و تو و وحید، اختلاف نظرمون خیلی زیاد نیست. پس بیخیال این حرفا. من از تو و آقا وحید خیلی ممنونم که میاین اینجا و تجربه هاتون رو در اختیار بقیه میزارین و راهنمایی میکنین.

شما همین الانم یه کنکوری موفق هستی. ایشاالله که جفتمون موفق باشیم!

اولا که شما لطف دارین .
    دوما باید عرض کنم که هنوز هم بنظر من این جر و مشاجره یه سوتفاهم و ناشی از نگرفتن منظور هم است . وگرنه من بهترین رفیقم همین وحید هست و همیشه هم میگیم که اکثر نظرات ما درباره کنکور حاصل بحثهایی هست که همیشه میکردیم . یعنی اینقدر در هم تنیده شده این نظرات که حق کپی رایت برا ما تعریف نشده . کلا من اگه بدخلقی کردم از همه خصوصا وحید عذر میخوام
    نظرات شما رو که خوندم کاملا بر این اطمینان پیدا کردم که بهترین مشاور برا کنکور یه نفر هست که خودش کنکور داده باشه . بنظر من عمومیا باید مطالعه بشن از همین اول سال . البته شرایط فرق میکنه برا هرکسی . مثلا من بالقوه خیلی اطلاعات از عمومی ها توی ذهنم است خصوصا در دینی و ادبیات . بخاطر همین هم فکر میکنم از اول سال اگه مرور ساده و اجمالی ایی کنم ضمن اینکه وقت خیلی خیلی کمی ازم میگیره خیلی بدردم خواهد خورد . بنظر من امسال به هیچ وجه به شخصه نباید این اشتباه رو تکرار کنم که اختصاصیا رو دست کم بگیرم . بخاطر همین هم من امسال حتم دارم که تا بهمن ماه کاملا درگیر فیزیک و ریاضی ها خواهم بود . حرفی که من دارم اینه که در بین همین مقطعی (تا بهمن ماه) که کاملا میخوام به ریاضی ها و فیزیک اختصاص بدم باید این چیزایی که بالقوه در ذهنم هست رو هم مروری کوتاه بکنم چونکه در حین اینکه وقتی نمیگیره خیلی مفید هست .

این برنامه کلی برا کنکور 91 خودم ترسیم کردم . باز میگم که من اختصاصی ها رو امسال هدف اصلیم هست . ریاضی و فیزیک نه یک کلمه کم و شاید یه حرف زیاد( ) که نیاز به راهنمایی دارم هنوز . در یه جمله ساده میدونین چی میخوام بگم؟ من برا خودم میگم از هر 8 ساعت مطالعه حداقل بیشتر از هفت ساعتش باید ریاضی ها و فیزیک باشه

در مورد عمومی ها این مشکل رو دارم که عربی باید بخونم . حالا این نیاز به راهنمایی شماست که من این عربی رو در کجای برنامم جا بدم؟ ( با این توضیح که من فیزیک و ریاضیات رو اقلا تا بهمن ماه باید طبق همون تناسب هشت ساعتی که گفتم باید بخونم)

جدا خودمون از آقای پوردستمالچی بیشتر بدرد کنکوریا میخوریم

داره خودمونی میشه bamce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

14

سلام
    رفقای عزیز آخه چرا جواب نمیدید؟؟؟؟
    منتظرما
    توروخدا جوابمو بدین دیقه!
    میخوام رتبه زیر200 بیارم واسه دیف و پایه چی بخونم؟؟
    Last edited by bamce; 03-09-2011 at 14:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پاسخ بدیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــد لطفا!!

چندتا سوال:
    1)برای هندسه پایه وتحلیلی کمک کنید گاج خوبه یا فار یا هردو؟!!!یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان بگید ؟برای هندسه پایه گاج سفید باید هندسه1جدا ویه هندسه2 جدا بگیرم یعنی یه کتاب که1و2 باهم باشن نداره؟نظرتون درباره پایه و تحلیلی نشر دریافت چیه؟

2)دینی اگه برا ایات نشرالگو بگیرم جامع هم نشر الگو بگیرم یا چیز دیگه ای کمک!!!!توضیحی برا گاج طوسیه-سبز-همگامان بدید.

3)گسسته به نظر شمافقط فار یا فقط سفید گاج یا هردو روبگیرم؟یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان بگید؟

4)برای تست بیشتر عربی سفید گاج یا بانک تست سبز؟برا اموزش هم یا ایاد فیلی یا فوت وفن بگیرم؟ یا فقط یکی کافیه؟؟؟؟نظربدید کدوم بهنروکافیه؟؟

5)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟

کتاب های رمزینه برای چه درس هایی خوبن؟و کدوم نوعش خوبه؟ به نظر شما ارایه و زبان فارسیش خوبه؟کامله؟

6)برا املا لغت لازمه یه کتاب(هامون)بگیرم یا خوندن خود متن نیاز املا ولغت رو برطرف میکنه؟

7)ازبین تست جامع ادبیات گاج سفید و 3جلد خیلی سبز میخوام خیلی سبز بگیرم!نظرتون چیه؟؟؟؟؟

8)شیمی تست مبتکران با توجه به سابقه درخشانش بگیرم یا خیلی سبز (چون هردو کامل و خوب هستن)بگیرمـــ؟؟

واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااای چقدر حرف زدم واقعا ببخشیــــــــد!!

بعد اگه ممکن لیست کامل بدید خودتون نتیجه گیری کنین که در اخر کدوم کتاب بهتره!
    شرمندهesilovexp هستم........!

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

7 باز هم 12p

سلام به شما دوستان . من همش تعجب میکردم که چرا 12p گرامی تو دوتا تاپیک یک پست رو مشابه مینویسه ، چون یکیش اضافس دیگه ! اما الان که خودم جوابمو تو تاپیک راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی نگرفتم ، کاملا درکش میکنم !

من میخواستم اینجا هم سوالم را مطرح کنم و از هم دوره های عزیزم کمک بخوام :

1 - من توی فیزیک 2 ، خیلی ضعیفم . از طرفی فیزیک پیش 1 ، هم شامل همین مباحث است ، البته کامل تر . حالا میخوام ازتون بپرسم که برای دانش آموزی با این شرایط فیزیکی! ، چه کتاب آموزشی ای پیشنهاد میکنید ؟؟؟

پس : من ازتون میخوام برای پیش 1 ، بهترین کتاب آموزشی و برای پیش 2 ، بهترین و پرتست ترین منبع را معرفی کنید .

2 - معلم گسسته ما یک مقداری که نه ، خیلی بد درس میده ! می خواستم خواهش کنم یک کتاب آموزشی گسسته خیلی خیلی خوب که نتیجه داده باشه را معرفی کنید .

3 - برعکس گسسته ، معلم تحلیلی مون خیلی خوب درس میده ! ، اینه که میخواستم بپرسم بهترین و پرتست ترین کتاب تحلیلی چیست ؟؟؟ کتابی که تستای خوب و پاسخنامه ای نکته ای و کنکوری داشته باشه !

امیدوارم اینجا یک عزیز خیر کتاب دار و کتاب دان پیدا بشه و جوابمو درست و حسابی بده

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببخشید یه سوال ،
    با این دوران دلسردی و ناامیدی چیجوری باید مقابله کرد ؟
    ایشاالله فردا میام یه توضیح مختصر میدم. الان فقط در همین حد که اصلا بهش فکر نکنید و به قول دوستان تلقین نکنید چون فایده نداره.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

پيری برای جمعی سخن میراند...

لطيفه ای برای حضار تعریف کرد همه دیوانه وار خندیدند.

بعد از لحظه ای او دوباره همان لطيفه را گفت و تعداد کمتری از حضار خندیدند.

او مجدد لطيفه را تکرار کرد تا اینکه دیگر کسی در جمعیت به آن لطيفه نخندید.

او لبخندی زد و گفت: وقتی که نمیتوانید بارها و بارها به لطيفه ای یکسان بخندید، پس چرا بارها و بارها به گریه و افسوس خوردن در مورد مسئله ای مشابه ادامه میدهید؟

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

پيری برای جمعی سخن میراند...

لطيفه ای برای حضار تعریف کرد همه دیوانه وار خندیدند....

بعد از لحظه ای او دوباره همان لطيفه را گفت و تعداد کمتری از حضار خندیدند.

او مجدد لطيفه را تکرار کرد تا اینکه دیگر کسی در جمعیت به آن لطيفه نخندید.

او لبخندی زد و گفت: وقتی که نمیتوانید بارها و بارها به لطيفه ای یکسان بخندید، پس چرا بارها و بارها به گریه و افسوس خوردن در مورد مسئله ای مشابه ادامه میدهید؟???????

15. 3 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •