اگه چيزي مثل tree(تو MS Dos) داشته باشه فك كنم بشه يه كارايي كرد!!!![]()
اگه چيزي مثل tree(تو MS Dos) داشته باشه فك كنم بشه يه كارايي كرد!!!![]()
منم پس از ماه ها امروز اخبار رو نگاه کردم ولی خب...
فردا هم بعید میدونم، معمولا یه روز زود تر تک رقمیها رو اعلام میکنن، بعدش بقیه رو . حالا ببینیم امسال چیکار می کنن
چه جالب منم ديشب خواب ديدم سركلاس دانشگاه نشستيم و يكي از رفيقاي دوران دبيرستان هم اونجا بود تو خواب خيلي حال كردم ديشب هم اتفاقا مي دونستم نمياد و تا 12 مرداد نمياد...خدايي صبر چقدر سخته بابا راحتمون كنين ديگه اه.................
اینو ببینید ناامیدبشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به منظور هدفمند سازی کلیک و برای کاهش کلیک کردن ها یا نگه داشتن انگشتهای مبارک روی f5 برنامه زیر رو دانلود کنید بزارین خودش کلیک کنه
فاصله ی هر کلیک(interval) را میتوانید بیشتر کنید مثلا 10000 میلی ثانیه یعنی 10 کلیک کنه !
دریافت برنامه فقط 500 کیلوبایت (رایگان)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پارسال هم این همایش رو برگزار کردن ... کسی از بچه ها رفته بود ؟! خبر ندارید چجوریاست ؟! بدردبخوره ؟! بریم ؟! نریم ؟!
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
کی حال داره تا 15 صبر کنه آخه ؟!![]()
اینو ببینید ... میگن رشته هاشونو خود اساتید معرفی میکنن ... خوبه هااا ... نظرتون چیه ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چند روز اینترنتم قطع بود ... ! 8 روز نبودم اینجا رو با 50 صفحه جلو بردین ! ... ( الان خوندمشون ! ) ... جو تاپیک پر از استرس نتایج هست ... !
دیگه دارم مطمئن میشم که توکلی و بقیه دارن با دست تصحیح میکنن پاسخ برگ ها رو ! ...
دیروز این نمایندگی کانون یه جلسه برامون گذاشته بود ... + معرفی نرم افزارشون ...
به نظر من این نرم افزار به درد کسایی میخوره که اصلا به رشته ی خاصی علاقه ندارن و بیشتر میخوان تو دانشگاه خوب قبول شن ...
نمیدونم چرا هنوز به رشته ی خاصی خیلی علاقه مند نشدم ... شاید بهتره بزارم نتایج بیاد ببینم .. !؟
پ.ن: این رتبه های برتر کانون رو امروز دیدم ... الان منظورش به طور غیر مستقیم اینه که اینا رتبه های برترن ؟ ... ( جالبه کنارش هم زده 8 مرداد ! ) ...
پ.ن2: از این رتبه های برتر مفیدی توی نمایندگی کانون اینجا هست ! ( لاهیجان )خیلی خوشحال میشم که تک رقمی بیاره .. به نظر من که حقشه .....
پ.ن3: رتبه های زیر 10 میتونن 2 رشته انتخاب کنن ؟ رتبه کشوری زیر 10 فقط ؟
من که خودم میدونم چی خوبه چی بد ولی مشکل اینجاست که رتبشو نمیارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)