تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 91 از 269 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بهتره در این فوتبالو تخته کنن!!!

2. 2 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من راجع به 3 تا مساله میخوام صحبت کنم :

1- پخش بازی

2- بازی تیم ملی

3- کارلوس کیروش

پخش بازی

من واقعا توهین به خودم دونستم که شبکه 3 بازی رو با 30 دقیقه تاخیر روی آنتن برد ؛ و اینکه در وسط دو نیمه که بحث کارشناسی بود آرم زنده زیر لوگوی شبکه درج شد و به محض شروع بازی آرم زنده حذف شد !!!

نکته ی دیگه کارشناس های برنامه بود ؛ حالا مدیر روستا به کنار اما برای من خیلی جالب بود آقای مظلومی ( علیرغم احترام به دوستان استقلالی ) اومدن و از اینکه تیم ملی کار ترکیبی نمیکنه انتقاد کردند و گفتند آقای کیروش در این دو سال چه کرده با این تیم ؛

جا داره از آقای مظلومی بپرسیم استقلال فصل پیش شما کدوم کار ترکیبی درش دیده شد ؟ با توجه به اینکه شما دو فصل تمام هدایت استقلال رو بر عهده داشتید ...

متاسفانه به نظر من روی خط آوردن آقای مظلومی که منتقد اصلی کیروش بود در زمان مربیگری استقلال ؛ نمیتونه تصادفی بوده باشه .

بازی تیم ملی

ببینید دوستان درسته باخت در رده ی ملی به تیمی مثل لبنان خوشایند نیست ؛ اما باید بپذیریم که قرار نیست ما تا ابد از لبنان گل نخوریم یا به این تیم نبازیم ؛ اون هم تیمی که صعود 80 پله ای داشته در رنکینگ فیفا .

از نظر من مهره های مناسبی برای بازی دیروز در در نظر گرفته نشده بود ؛ اسکلت تیم ملی در خط حمله رو بازیکنای پرسپولیس تشکیل داده بودند ؛ کریمی و نوری و انصاری فر که این سه در پرسپولیس تا الان از لحاظ گل زدن و گل ساختن اصلا خوب نبودند .

یا به طور مثال در هافبک دفاعی من کاملا با علیرضا موافقم که نکونام فقط در نقش یک اضافه بار برای تیم ملی هست ،

این هم که ما از تیم ملی توقع داشته باشیم که مثل بارسلونا پاسکاری کنه اصلا توقعی منظقی نیست ، همه ی این بازیکنان بالاخره در ایران رشد کردند و از کودکی که زمان آموزشهای اصولی و پایه بوده فقط طرز تفکر حاکم بر اونها این بوده که بازیکنهای با تکنیک انفرادی بهتر جذب رده های بالاتر میشن تا مثلا یک پاسور ؛ و نتیجه این میشه که مهاجم میلیاردی ما از یک استپ ساده ی توپ عاجز میمونه یا جواد نکونام که " روی سر کاناوارو به کاسیاس گل زده " هم بهترین راه رو زیر توپ زدن میدونه !

شما تا حالا از کدوم تیم ایرانی دیدید " بازی تاکتیکی " به نمایش بگذاره ؟ غیر از تا حدودی ذوب آهن ابراهیم زاده کدوم تیم تونسته مثلا یک سبک خاص خودش رو بازی کنه که بگیم بیس تاکتیکی این تیم مثلا روی X استواره ؟

اینها مسائلی هست که باید آکادمیهای فوتبال و در راس اونها فدراسیون فوتبال وارد عمل بشن تا نسل آینده ی ما نسل "تاکتیک پذیر " تری باشند .

ضمن اینکه اگر از تیم ملی نا امید شدید من پیشنهاد میکنم قدر همین تیم ملی رو بدونیم فعلا ؛ چون تیم امید ما نشون داده یک نسل فوق العاده "متوسط" در انتظار فوتبال ملی ما در رده ی بزرگسالان هست ...

کی روش

ببینید دوستان کی روش جادوگر نیست که با یک بشکن معجزه کنه ، همونطور که ژوزه مانوئل جادوگر نیست ؛ تیم ملی ما هم برآیند لیگمون هست با اندکی چاشنی لژیونرها ، بنابراین اگر از لیگ بی کیفیتی مثل لیگ ایران توقع تیم ملی ای دارید که تیکی - تاکا ارائه بده به نظرم باید یک تعریف مجددی از سطح توقعاتمون ارائه بدیم اما این دلیل نمیشه اشتباهات کیروش نادیده گرفته بشن :

وقتی شما این همه بازیکن از تیم رتبه ی 16 جدول رو فیکس بازی میدین ، حدال فکری که باید به ذهنتون برسه این باید باشه که اگر این بازیکنها کارایی لازم رو در زمان حال دارند چگونه تیمشون در انتهای جدول قرار گرفته ؟

یا مثلا ناکارآمدی نکونام مدتهاست ثابت شده ؛ کی روش با بازی دادن به نکونامی که ایستا تر از قبل هم بازی میکنه عملا داره با یک تیم ده نفره بازی میکنه .

به هرحال البته من حق رو به کیروش میدم در دعوت از امثال نکونام ؛ چون به هرحال فشار جامعه و مطبوعات به حدی زیاد هست که تبعات حضور نداشتن بازیکنان اسمی در صورت ناکامی احتمالی بسیار بیشتر از ناکامی با حضور اونهاست ؛ و ما هم که فقط منتظر محاکمه هستیم .

به هرحال من فکر میکنم کیفیت تیم ملی در بازیهای اخیر به کل دیدگاه کیروش رو عوض خواهد کرد و از این جهت به نفع تیم ملی خواهد بود و بار مثبتی خواهد داشت برای تیم ملی ؛

از نظر من هنوز وضعیت خیلی بد یا بحرانی ای نداریم در جدول ؛ ضمن اینکه ما قبلا تجربه ی چهارم شدن بین 5 تیم رو هم داریم

ما تا الان دو بازی خارج از خونه داشتیم که خوب نبودیم ، مضافا اینکه در اون بازی ای که در خونه داشتیم تیم خیلی بهتری بودیم از لحاظ فنی ؛ و هنوز میشه راحت از این گروه صعود کرد .

داره خودمونی میشه ambian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

چیزی که خیلی ها متوجه نیستند اینه که اون حقوقی که فوتبالیست ها میگیرن برای بردن و خوب بازی کردن و وطن پرستی و اینها نیست، بلکه برای سرگرم کردن امثال من و شماست که سرمون گرم باشه و ....

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چرا کشورهایی نظیر لبنان؟خودبرتر بینی تا کی؟
    سلام ارباب

در اینکه کلا ما به یک بیماری تاریخی به نام خود بزرگ بینی دچاریم شکی نیست اما بحث من واقعا جدای از این مسئله هستش
    لبنان پیشرفت آنچنانی نکرده لبنان به قطر باخت از کره 4 تا خورد و قبل از این بازی از استرالیا هم 3 تا خورد
    در اینکه ما هم افت کردیم باز شکی نیست اما نباید صفر و صدی نگاه کنیم همین حالا هم ما تیمهایی داریم که به راحتی فوتبالی بهتر از لبنان بازی میکنن
    احترام به حریفان که میشه گفت یه قانون نانوشته اس اما شما هنوز بعد از چند دهه ناکامی انگلیس در فوتبال دنیا نمیتونید باخت این تیم رو مثلا به تیمهای درجه دوی اروپا توجیه کنید
    ایران بخواد نخواد یکی از قدرتهای سنتی فوتبال آسیا هست اما یک قدرت افت کرده همونطور که انگلیس همیشه قابل احترامه ایران هم همیشه بدون تعارف باعث میشه تیمهای مقابل خودشون رو از پیش برنده ندودن
    لبنان یک حریف محترم اما بعضی کشورها خطوط قرمزی هستن که عبور از اونها چیزی شبیه فاجعس و متاسفانه ما سالهاست داریم این خطوط قرمز رو رد میکنیم و این خط رو پایین و پایینتر میبریم
    مثل باخت به قطر
    مثل باخت به عمان
    مثل باخت به بحرین و حال لبنان شاید حریف بعدی افغانستان باشه

در جواب سروش عزیز

ببینید دوستان کی روش جادوگر نیست که با یک بشکن معجزه کنه ، همونطور که ژوزه مانوئل جادوگر نیست ؛
    سروش جان مانوئل و کی روش اصلا قابل مقایسه نیستن
    مانوئل به بخشی از بازیکنای ایران دسترسی داره که اونم به میل خودش نبوده اما کی روش به تمام استعدادهای ایرانی دسترسی داره و در انتخاب کاملا آزاده(البته شاید)

تیم ملی ما هم برآیند لیگمون هست با اندکی چاشنی لژیونرها
    دقیقا حرف من هم همینه و مشکل من با کی روش هم همینه
    اولا من در پستم گفتم که کی روش یکی از مقصرین این باخت هست هیچ کس با هیچ فرمولی نمیتونه پایه های پوسیده فوتبال ایران رو پنهان کنه یا نبینه

اما تیم ملی کی روش اصلا برآیند لیگ ایران نیست
    مشکل کی روش اینه که استعدادهای خوب لیگ ایران رو در روز روشن نمیبینه اما با فانوس توی انبار کاه اروپا داره دنبال بازیکنای دورگه میگرده

ببین سروش جان تعارف رو بزاریم کنار اگر روزنامه ها اعتراض نمیکردن الان بیگ زاده توی لیست تیم ملی بود
    کما اینکه رسانه ها سکوت کردن و یکی از بهترین هافبک های ایران یعنی رضا حقیقی رو حذف کرد

من و تو پرسپولیسی هستیم اما فکر میکنم اگر سه تا لیست برای تیم ملی بنویسیم نوری توی هیچ کدومشون نباشه

ببینید دوستان همگی قبول داریم که ساختار ورزش در ایران به طور کلی مشکل داره درسته؟
    پس چرا یکی از بهترین المپیکهامون رو پشت سر گذاشتیم
    چرا بسکتبال و والیبال میتونن قهرمان آسیا بشن چرا کشتی فرنگی که زمانی فقط دستمایه تمسخر آزادکارها بود به حکومت چند ده ساله روسیه پایان میده

جواب روشنه
    با همین فقر مدیریتی و امکانات باز هم اگر اصولی کار کنیم میتونیم توی خیلی از رشته ها که حتی به نظر میرسه درونش استعدادی نداریم در دنیا و آسیا موفق باشیم
    حقیقت اینه که فوتبال هم با تمام مشکلاتش اگر حداقل های یه ساختار اصولی درونش رعایت بشه میتونه به راحتی در آسیا موفق بشه
    کما اینکه تیم مایلی کهن تونست
    کما اینکه تیم ایوانکوویچ تونست
    کما اینکه سپاهان و ذوب آهن تونستن

و حالا حرف من اینه که فدراسیون حداقل ها رو برای کی روش فراهم کرده هر موقع بخواد تیم رو به اردو میبره و لیگ رو تعطیل میکنه حتی برای اولین بار براش جام حذفی رو هم حذف کردن
    اما حقیقت عجیب اینه که کی روش مثل برانکو یا ابراهیم زاده یا حتی مایلی کهن اصول جمع کردن بازیکنای آماده در تیم ملی رو رعایت نمیکنه
    به تیم 96 مایلی کهن نگاه کنید
    یزدانی مهدوی کیا میناوند باقری همگی بازیکنای فوق العاده جوون

این نخستین اصل برای داشتن یه تیم ملی قدرتمنده که متاسفانه کی روش رعایتش نمیکنه

برانکو اگر موفق بود به این خاطر بود که از نکونام در زمان مناسبی دعوت میکرد
    کی روش اگر موفق نیست یکی از دلایلش اینه که نکونام رو در زمان نامناسبی دعوت میکنه

در کل حرف نهایی رو خودت گفتی هنوز هم برای رفتن به جام جهانی دیر نیست به این شرط که درست قدم برداریم

6. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فضای تاپیک و بحثهای مطرح شده رو با جو بعد از باخت به عربستان (مقدماتی WC 2010) و کره (جام ملتها) مقایسه کنیم مشخص میشه چقدر اهل افراط و تفریط هستیم!
    اونجا سرمربی رو بعنوان تنها مقصر خورد کردیم....حالا دوستان مشکلات ریشه ای فوتبال رو یکی یکی میشمرن و فوتبالمون رو جوری پایین میارن که باخت به لبنان عادی جلوه کنه...و کار رو تا جایی پیش میبرن که نقش مربی بنوعی انکار میشه!!

لیگ بی کیفیت و بدون خروجی
    بی غیرتی و اشباع بازیکنان
    دولتی بودن فوتبال
    و....
    تمام این عوامل درسته و قابل بحث اما سهم مربی کجاست؟
    یادمون نره اوایل حضور کیروش و با "همین نفرات" تیم ملی نمایش خوب و امیدوار کننده ای داشت..اون روزها همه ایشون رو عامل انقلاب در تیم ملی میدونستن!....حالا شکستها رو گردن ساختار بیمار فوتبال میندازیم و میگیم سقف فوتبالمون همینه؟!!

زمان قطبی نه مربی رو مقصر اصلی میدونستم و نه تعویضش رو نتیجه بخش.(متهم میشدم به حمایت از کفاشیان..از طرف دوستانی که امروز کیروش رو بی گناه میدونن!!)
    در شرایط فعلی هم کوبیدن و کنار گذاشتن کیروش بنفع تیم ملی نیست اما فوتبالمون رو تا حدی کوچک نکنیم که از مربی سلب مسئولیت بشه.

انتقادهایی به کار ایشون وارده (جناب گرافیکار بخوبی توضیح دادن) که باید در فضایی آرام و بدور از غرض ورزی مطرح بشه!

سوال اینجاست که چرا روند رو به رشدی که با حضور کیروش شروع شد ادامه پیدا نکرد؟
    اینکه با گذشت یک سال از حضور این مربی صاحب نام, انتظار داشته باشیم اثر افکار تاکتیکیش رو در تیم ببینیم توقع زیادیه؟؟

ضمنا منظور از جوانگرایی پاکسازی تیم از نفرات فعلی نیست. اما با توجه به کیفیت این ستاره های خاموش, دعوت از اندک پدیده های لیگ و تست اونها در بازیهای تدارکاتی بنظر منطقی میاد!!

پ.ن: باوجود تمام مشکلات, فوتبالمون ظرفیت قرار گرفتن بین دو تیم یا حداقل سه تیم اول این گروه رو داره. امیدوارم با این شکست کیروش متوجه اشتباهاتش بشه و با شجاعت بیشتری تیم رو اداره کنه.

پ.ن2: وضعیت اسف بار پخش این دیدار دست کمی از خود بازی نداشت + صدا و سیما در بدترین شرایط مظلومی رو پشت خط میاره که با سرمربی مشکل شخصی داره....تاسف!!​
    Last edited by Rastin.; 12-09-2012 at 13:06.

8. 10 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

هميشه گفتم و باز هم ميگم. فشار اين روزها روي بازيكن هاي تيم ملي كاملاً به حقه و هيچ مانعي براي موفقيتشون ايجاد نميكنه. اونها كه مدتهاست انگيزه بازي خوب را از دست دادن پس بهترين گزينه براي انگيزش اونا همون فشار هوادارانه. مطمئن باشين در روزهايي آتي اگر فوتبالدوستان نتيجه بدي از تيم ملي شاهد باشن دوباره فحش و تحقيرشون شروع ميشه.

خودم شاهدم كه در گذشته وقتي تيم ملي در يك بازي خارج از حد انتظار ظاهر ميشد در بازي هاي بعدي هم قسم ميشدن كه اون بازي بدي كه منجر به شكست با نتيجه تحقير آميز شده بود را از ذهن هواداران پاك كنن و انصافاً تا حصول به نتيجه نهايي بهترين تلاششونو به خرج ميدادن و نمونه اش هم بازي هاي آسيايي 98 بانكوك بود كه در يك بازي افتضاح 4-2 به عمان باختيم و بعدش آنچنان تلاش كرديم كه حاصلش قهرماني بود.

در تيم هاي باشگاهي ما هم همين اتفاق معمولاً ميفتاد. مثلاً تيمي مثل پرسپوليس و استقلال در يكي از بازي هاي جام باشگاههاي آسيا شكست بدي ميخورد و بعدش هم قسم ميشدن تا قهرماني برن و ميرفتن!

الآن هر از چند گاهي مشاهده ميكنيم خيلي از اين هم قسم شدن ها اتفاق ميفته ولي در بازي بعدي بدتر از گذشته كار ميكنن و اين نشون ميده اين هم قسم شدن ها هيچ پشتوانه اي نداره. يعني تيم كلاً ضعيفه و خواستن براي نتيجه گرفتن كافي نيست.

در تيم ملي ما هم همينطوره و الآن ديگه خواستن نسبت به برنامه ريزي از درجه اولويت پايين تري برخورداره و فوتبال داره به شكل هنر در مياد و در هنر هم اونقدر تمرين ميشه تا اشتباه به كمترين حد برسه و در نهايت تيمي كه فوتبال را به صورت غير هنري بازي ميكنه و دنبال اشتباه حريف براي گلزني ميگرده، در مواجهه با تيمي هنرمند مغلوب مطلق ميشه و سرنوشت ما در فوتبال آسيا همين طوري شده و ما هم بايد از فوتبال ديمي به فوتبال هنري و مبتني بر عملكرد مطلوب كوچ كنيم و اين يك سازمان بزرگ ميخواد كه واقعاً از پس اين مجموعه مديريتي حاكم بر فوتبال كشور با اين ساز و كاري كه داره بر نمياد.

حالا كه ميگيم فوتبال دوستان ميتونن با فشار روي اين بازيكن ها كمي انگيزه بهشون ببخشن به نظرم بيشتر شبيه ماساژ قلبي يك شخص فوت كرده است كه راهكار اجباري براي احياي اونه نه اينكه لزوماً تأثيري داشته باشه و حتي ممكنه كار را خرابتر كنه.

به هر حال سابقه تاريخي بهمون ميگه اين دوره از نظر تيم هاي مطرح حاضر در مرحله نهايي انتخابي جام جهاني آسونترين دوره براي ما جهت صعود به جام جهاني است كه متأسفانه پتانسيل ما خيلي پايينه كه با وحود چنين شرايطي نميتونه صعودش به جام حهاني رو حتمي بدونه. مثل تيم ملي فوتسالمون كه قرعه مناسبي براي جام جهاني 2012 داره اما كادر فني توانايي رسيدن به اهداف تعيين شده را نداره.

اين نوشته سراسر نا اميدانه را تقديم ميكنم به بازيكنان تيم ملي بلكه با خواندنش كم بيشتر تلاش كنند.
    من ديشب خيلي عصبي بودم و ترسيدم پستي بدم كه بعداً پشيمون بشم. من يكي دو روز قبل از بازي دقيقاً سناريوي بعد از باخت احتمالي ما به لبنان رو ترسيم كرده بودم كه اگر دوستان به اون پست سر بزنن متوجه ميشن.

واقعاً در زمان ارسال اون پست شايد اصلاً اعتقادي به واقعي شدن اون اتفاق نداشتم ولي وقتي كه به نظرات دوستان نگاه ميكنم متوجه ميشم كه اكثراً احساسي فكر ميكنيم و تصميم مي‌گيريم. آن مطلبي كه درج شد متأسفانه واقعيت فوتبال ما بود اما هنوز براي من قابل پذيرش نبود و تنها براي تسكين روحي خودم نوشتم تا بلكه عقده‌ي بيرون ريزي عقايد نداشته باشم اما خدا شاهده طاقت ديدن اون شكست را نداشتم مثلاً به مرگ گرفته بودم كه به تب راضي شم. مثلاً پيش خودم فكر كردم ميبازيم تا درصورت پيروزي خفيف يا تساوي ناراحت نشم اما دريغ از همون مساوي!

اون موقع من فكر نميكردم به اين شرايط اسفبار دچار بشيم و هميشه از فكرش هم وحشت داشتم و واقعاً الآن هم نميدونم چاره‌ي مشكل ما دقيقاً چيه؟

هر نسخه اي بپيچيم با اين اوضاع حاكم برفوتبال ما با شكست روبرو ميشه و به دليل زمان كم باقيمانده، متأسفانه در بازي چهارم در تهران مقابل كره جنوبي شكست دوم ما هم رقم خواهد خورد و مجبوريم با 4 امتياز دور رفت را به پايان ببريم و عملاً تنها ميتونيم روي سه بازي از 5 بازي باقيمونده براي كسب امتياز حساب باز كنيم. با ازبكستان و لبنان در تهران و با قطر در دوحه. ما با اين روند خيلي هنر كنيم ميتونيم بين 7 تا 9 امتياز از 5 بازي آينده كسب كنيم و بايد منتظر امتياز از دست دادن رقبامون در مقابل هم باشيم تا اميدوار به صعود به جام جهاني باقي بمونيم. هر چند با اين وضعيت يك شوي مضحك در جام جهاني از نوع كره شمالي و عربستان به نمايش خواهيم گذاشت و اين شو تا مدتها نيز تيتر برنامه هاي ورزشي خواهد شد به همين دليل شايد بهتر باشه به جام جهاني نريم.

واقعاً هنگ كردم نميدونم چي ميخواد برامون پيش بياد.
    Last edited by Pejvak61; 12-09-2012 at 13:25.

10. 6 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

به نظر من ولاسکو اگه بیاد واسه ما یار گیری کنه شاید بریم جام جهانی !
    اصلا ولاسکو باید سرمربی فوتبال بشه !
    البته به نظرم دست کیروش هم نیست بیچاره ! همون مسئله دست های پشت پرده معروف کار خودش رو کرده !

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چندتا سوال برام مطرحه.این که نقش مربی توی فوتبال ما چقدره؟آیا جلال طالبی که نتایجش بهتر از کیروش بود سواد فوتبالیش هم بیشتر بود؟آیا برانکو از اویچ بهتر بود؟چرا فوتبال ما داره این شکلی میشه؟اصلا تقصیر کیه؟مربی؟بازیکن؟فدراسیون؟ سیاست؟جواب بدین ممنون میشم.

من کاملا کیروش مقصر میدونم واقعیتش هم از اولش با توجه به کارنامش علاقه ای به سرمربی گریش در تیم ملی نداشتم
    کیروش داره یه نسل از فوتبال ما میسوزونه ... بازیکنای نااماده و بی انگیزه به تیم ملی دعوت میکنه و خب نتایجش هم مشخصه
    قبلا هم گفتم زمان دائی و قطبی بازیکنای بهتری به تیم ملی دعوت میشدن و گه گاهی شاهد معرفی شدن چهره هایی به تیم ملی بودیم بالاخص زمان دائی
    آیا دعوت بازیکنای جوون اماده لیگ بهتر از گشت و گذار تو لیگ های دسته 2 اروپایی برای بازیکن پیدا کردن نیست
    بازیکنای ما قبلا وقتی به لیگ اتریش و بوندس لیگا 2 میرفتن کاملا محو میشدن ... کسایی مثل امامی فر و مهدوی و دین محمدی و ... ولی الان ما از همون جاها دنبال ستاره برای تیم ملی میگریدم !!!!!!!!

کیروش هم به انتقادات گوش نمیده و در اصل داره منت سر فوتبال ما میزاره و همش از کمبود امکانات صحبت میکنه ... میخوام بدونم ایشون قبل از اومدن به ایران از این شرایط اطلاع نداشت ؟؟؟
    هر چند که ایشون تو پرتغال و رئال هم با اون امکانات موفق نبودن و شاهد تحول پرتغال بعد از رفتنش بودیم و دیدیم که چقدر تفکر غلطش باعث ضعف پرتغال هجومی شده بود

البته هنوز هم میگم که کیروش باید تا پایان قراردادش تو ایران بمونه و رفتنش اصلا به صلاح نیست و با این کار اشتباهات گذشته دوباره تکرار میکنیم
    چون هیمن الان هم به راحتی میتونیم مستقیم به جام جهانی صعود کنیم

یه چیز دیگه اونم اینکه کاملا درسته که فوتبال ما ضعف مدیریتی داره ... ضعف برنامه ریزی داره ... ضعف امکانات داره ... دست های پشت پرده و مافیا داره و ....

ولی مگه وضع سایر ورزش های ما چطوره ؟؟؟؟
    باور کنید وضع سایر ورزش های بهتر از فوتبال نباشه بدتر نیست ولی اونا با همین شرایط نتایج بهتر میگیرن
    فوتبال ما حتی اگه از همین امکانات هم استفاده کنه قطعا شرایط بهتری داره

ضمنا ما دیگه فک نکنم جز تیم های درجه 1 اسیا به حساب بیایم ... خیلی وقته یه تیم قدرتمند اسیایی نبردیم ( اخرین برد جذابمون جلو روسیه با افشین قطبی بود یادم نمیاد اخرین بار کی ژاپن و کره بردیم )
    خیلی وقته فینال مسابقات اسیایی نرفتیم و خیلی وقته بازیکنامون تو دنیا مطرح نمیشم
    40 ساله رویای المپیک داریم و تو رده های سنی هم کاملا ضعیف هستیم
    Last edited by ^^ hiti ^^; 12-09-2012 at 21:47.

13. 2 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من فکر می کنم حالا که ما یه مربی خوب اوردیم باید بهش اعتماد کنیم. و اذیتش نکنیم!
    از طرف دیگه بایستی امکانات لازم رو هم در اختیارش بگذاریم(که نمی گذاریم!) این امکانات شامل زمین خوب برای تیم های لیگ برتر، بدنسازی، مسابقات تدارکاتی خوب و مهمتر از همه بازیکنای خوب می شه!
    این که کیروش داره از خارج بازیکن دو رگه واردات می کنه و یا به شجاعی مصدوم از اول بازی می ده شاهد این مدعاست. توی لیگ غیر از سپاهان دیگه هیچ تیمی خوب بازی نمی کنه!
    و به نظر من (که باعث شد فصل جدید طرفدار هیچ تیم لیگ برتری نباشم) قرار نیست! فوتبال ملی ما رشد داشته باشه!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام ارباب

در اینکه کلا ما به یک بیماری تاریخی به نام خود بزرگ بینی دچاریم شکی نیست اما بحث من واقعا جدای از این مسئله هستش
    لبنان پیشرفت آنچنانی نکرده لبنان به قطر باخت از کره 4 تا خورد و قبل از این بازی از استرالیا هم 3 تا خورد
    در اینکه ما هم افت کردیم باز شکی نیست اما نباید صفر و صدی نگاه کنیم همین حالا هم ما تیمهایی داریم که به راحتی فوتبالی بهتر از لبنان بازی میکنن
    احترام به حریفان که میشه گفت یه قانون نانوشته اس اما شما هنوز بعد از چند دهه ناکامی انگلیس در فوتبال دنیا نمیتونید باخت این تیم رو مثلا به تیمهای درجه دوی اروپا توجیه کنید
    ایران بخواد نخواد یکی از قدرتهای سنتی فوتبال آسیا هست اما یک قدرت افت کرده همونطور که انگلیس همیشه قابل احترامه ایران هم همیشه بدون تعارف باعث میشه تیمهای مقابل خودشون رو از پیش برنده ندودن
    لبنان یک حریف محترم اما بعضی کشورها خطوط قرمزی هستن که عبور از اونها چیزی شبیه فاجعس و متاسفانه ما سالهاست داریم این خطوط قرمز رو رد میکنیم و این خط رو پایین و پایینتر میبریم
    مثل باخت به قطر
    مثل باخت به عمان
    مثل باخت به بحرین و حال لبنان شاید حریف بعدی افغانستان باشه
    سلام پدر جان

حرف شما کاملا درسته البته هرطور حساب کنی دیگه نه تو آسیا نه تو اروپا اختلاف تیمها به اون شکل نیست!نتایج یورو 2012 و انتخابی جام جهانی در اروپا و آسیا هم اینو تایید می کنه!ما هم نتایج خیلی متفاوتی نسبت به لبنان نگرفتیم با قطر تو خونه مساوی کردیم با کره حالا بازی می کنیم مشخص میشه و ازبکستان رو عجیب بردیم!(فقط روی اشتباه داوری و خوش شانسی بود که ما 3 امتیاز بازی رو گرفتیم نه ازبکستان) قبل از این بازی ما و اردن 0-0 مساوی می کنیم لبنان 3-0 به استرالیا میبازه درسته؟بعد اردن استرالیا رو میبره و لبنان ایران رو!عراق 1-0 تو زمین ژاپن میبازه!ازبکستان که واقعا تیم خوبی هست این دوره کره رو 2-2 متوقف می کنه فوتبال مخصوصا تو آسیا پیشرفت کرده دیگه دورانی که ما با کمترین میزان آمادگی و بدون برنامه بیایم تیمهای حاشیه خلیج فارس رو با اختلاف و راحت شکست بدیم تموم شده!ما از نظر استعداد پیشینه و افتخارات و رنکینگ فیفا بله از خیلی هاشون بالاتریم ولی اینا دلیل کافی نیست که الان با هم بازی کنیم ما راحت ببریم!شما رو چه اصلی تضمین می کنی اگه تیم فجر دیروز جای تیم ملی بود بازی رو میبرد؟کاملا موافقم این کشورها باید خطوط قرمز ما باشن ولی در چه شرایطی؟با چه روندی؟من آماری از تیم ملی پایین میدم با توجه به این روند و نتایج آیا واقعا باخت به لبنان غیرقابل پیشبنی و فاجعه و اتفاق بوده؟

مرسی

اما برادر راستین!

هیچ وقت نگفتیم کیروش مقصر این شکست نیست با بازیکنها نیستن اما ایراد اصلی و بزرگتر جای دیگست خیلی ها اعتراض دارن که چرا بازیکنهای جوان لیگ دیده نمیشن دعوت نمیشن بهتر از این میلیاردی های مثلا بی غیرت بازی کنن دیگه درسته؟شاید در بهترین و رویایی ترین حالت اگه کیروش دعوتشون کنه ستاره های بزرگ رو کنار بذاره اگه من و شما تحمل و حمایت کنیم و با کمترین اشتباه خوردشون نکنیم اگه نتیجه بگیریم!تو این لیگ و ساختار بیمار سال دیگه نه دو سال دیگه شما یه انصاری فرد جدید داری!یه ستاره مغرور و پرادعا و بی کیفیت داری!انصاری فرد هم از ابتدا میلیاردی و مشهور نبود همون بازیکن جوان و با انگیزه ای بود که الان شما نوعی دنبالش میگردی با گلزنی تو لیگ برتر شناخته شد رسانه های فاسد و زرد ما بزرگش کردن دلال ها و ایجنتها دورشو گرفتن و امروز شد یه بازیکنی که دیگه اون کیفیت سابقشو نداره ولی رقم قراردادش مثلا 1.5 میلیارده (که چقدر این وسط گیر یه سری دیگه میاد خدا میدونه!) چون این سیستمه که روی فرد اثر میذاره دوست من و تا وقتی این سیستم خرابه راه به جایی نمیبریم نه کیروش میتونه فوتبال ما رو متحول کنه نه مورینیو!زمان دایی و قطبی هم به همین نحو بوده منتها ایراد فنی و مشکلاتی که متوجه سرمربی بود در اون زمان خیلی بیشتر بود دایی بیشتر از قطبی و قطبی بیشتر از کیروش ... البته اینم با شما موافقم که هرچقدر اسم مربی تو ایران بزرگتر باشه با سابقه بیشتر فشار و انتقاد کمتره و حمایت بیشتر اما اینکه ما اول همه مربی ها رو به اوج میبریم و بعد با اولین باخت نابودشون می کنیم کم و بیش برای همه بوده!الان اگه مربی بیاد چه وطنی چه خارجی که بهترین های لیگ رو دعوت کنه این مشکلات ریشه ای حل میشن؟!

یادمون نره اوایل حضور کیروش و با "همین نفرات" تیم ملی نمایش خوب و امیدوار کننده ای داشت..اون روزها همه ایشون رو عامل انقلاب در تیم ملی میدونستن!....حالا شکستها رو گردن ساختار بیمار فوتبال میندازیم و میگیم سقف فوتبالمون همینه؟!!

اتفاقا از ابتدا حضور کیروش من نظرم این بود که به هیچ عنوان نمیتونه ساختار فوتبال ما رو متحول کنه و به قول دوستان جادو کنه!و اینکه مسئولیت تیمهای پایه و انتخاب سرمربیش و ... رو هم دادیم به کیروش!تقویم لیگ رو هم دادیم به کیروش! و ... عوام فریبی زیبای دیگه ای از جانب فدراسیون فوتبال بود و همونطور که دوستان اشاره کردن امروز همون فدراسیون و اطرافیانش مطمئن باشید با کمترین فشار زیرپای کیروش رو خالی میکنن و این همون لوپی هست که فوتبال ایران 5-6 سال هست توش گرفتار شده!! فکر می کنید چرا رسانه ملی!میاد و بعد از شکست با منتقد و کسی که با کیروش اختلاف شخصی داره به عنوان کارشناس ارتباط برقرار می کنه؟!

سوال اینجاست که چرا روند رو به رشدی که با حضور کیروش شروع شد ادامه پیدا نکرد؟
    اینکه با گذشت یک سال از حضور این مربی صاحب نام, انتظار داشته باشیم اثر افکار تاکتیکیش رو در تیم ببینیم توقع زیادیه؟؟
    برخلاف شما من هیچ نمایش خاص امیدوار کننده و یا نتیجه عالی از تیم کیروش ندیدم (البته 6-0 بحرین رو کنار بذاریم ) اینم آمار و کارنامه کیروش(رسمی و غیررسمی):

تساوی مقابل متالیست اکراین

پیروزی مقابل دوناژکا اسلواکی

پیروزی مقابل استراوا جمهوری چک

پیروزی 1-0 مقابل ماداگاسکار در آزادی

دو پیروزی 4-0 و 1-0 مقابل مالدیو

پیروزی مقابل اندونزی

تساوی 1-1 مقابل قطر در آزادی

پیروزی مقابل فلسطین

پیروزی 6-0 مقابل بحرین در آزادی

تساوی 1-1 مقابل بحرین

پیروزی مقابل اندونزی

تساوی مقابل اردن

پیروزی مقابل ازبکستان

تساوی مقابل قطر در آزادی

باخت 0-1 مقابل آلبانی

تساوی 2-2 مقابل تونس

تساوی مقابل اردن

و سرانجام باخت 0-1 مقابل لبنان!

اگه جاییش اشتباه بود یا چیزی از قلم افتاد شما اضافه کنید

خب کجای این نتایج امیدوار کننده و روند رو به رشد بود؟کجا مقابل تیمهای قوی و سخت محک جدی خوردیم یا همین تیمهای متوسط تر!مثل قطر و اردن رو درهم کوبیدیم؟آیا واقعا میشه به این نتایج مقابل تیمهای بسیار ضعیف و بازی های دوستانه با تیم دوم و ... دل خوش کرد و امیدوار بود؟!انصافا با این نتایج باخت به لبنان خیلی غیرعادی هست؟!

این تحلیل دکتر صدر بخونید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سقف فوتبال ما در بهترین حالت الان صعود به جام جهانیه در حالی که صعود برای کره و ژاپن عادی شده و سقف اونها حضور در مراحل بالاتره و ژاپن که از الان برنامه داره برای قهرمانی!!

در شرایط فعلی هم کوبیدن و کنار گذاشتن کیروش بنفع تیم ملی نیست اما فوتبالمون رو تا حدی کوچک نکنیم که از مربی سلب مسئولیت بشه.

انتقادهایی به کار ایشون وارده (جناب گرافیکار بخوبی توضیح دادن) که باید در فضایی آرام و بدور از غرض ورزی مطرح بشه!
    دقیقا الان اون فضای آرام و بدون غرض دوست عزیز به هیچ وجه وجود نداره و شک نداشته باشید هستن کسانی که خیال عوض کردن کیروش رو با باخت بعدی دارن!!الان زمین و زمان رو به هم ربط دادن و مقصر جلوه دادن کیروش برای چیزهایی که مشکل ریشه ای فوتبال ما هست بی فایدس خوندن تیتر رسانه ها تو چند روز آینده این رو تایید می کنه !

بازم میگم هربخشی سر جای خودش مقصره یه بحث خوبی کرد جلالی تو نود که لایه ها و عوامل موثر در فوتبال رو تا حدی شرح داد و همونجا میشد متوجه شد که عمده مشکل ما کجاست!در هرصورت ما هنوز همه چیز رو از دست ندادیم مطمئن هستم کیروش هم تجدید نظر می کنه یه سری از بازیکنها هم به خودشون میان(اینو مطمئن نیستم) و میتونیم و باید مستقیم به جام جهانی صعود کنیم!

چیزی که شما دوستان اعتقاد دارید و اون استفاده بهینه از تمام ابزار موجود هست رو من هم موافقم اما باید بدونیم که همه اینها هیچ کمکی به حرفه ای شدن فوتبال نمیکنه و مشکلات اصلی پابرجا میمونن و برطرف کردنشون سخت تر و سخت تر میشه ...

ویرایش:

آفتاب آمد دلیل آفتاب!

جناب مظلومی هم که دیروز حسابی از خجالت کیروش در اومد تو تی وی گفته که قلعه نویی بره تیم ملی منم برم استقلال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!قلعه نویی هم گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کفاشیان هم که پای ثابت تعویض سرمربی هستش

پ.ن:الان تو خبرا خوندم که وقتی کیروش داشت تو کنفراس بعد بازی میگفت لبنان وقت کشی میکرد و بازی ناجوانمردانه یک خبرنگار بهش میگه "خفه شو" !!منبع موثق ندیدم ولی اگه حقیقت داشته باشه واقعا نمی دونم چی بگم!
    Last edited by Kianoosh; 12-09-2012 at 17:40.

16. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •