در صروت رويارويي در ليگ قهرمانان اروپا
مورينيو: هر كاري ميكنم تا چلسي را شكست دهم
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال چلسي گفت: اگر فصل بعد در ليگ قهرمانان به چلسي برخوردم، هر كاري ميكنم تا آنها را شكست دهم.
به گزارش خبرگزاري فارس، خوزه موريينو اظهار داشت كه در حال يادگيري زبان آلماني هستم؛ اما تا زماني كه مسلط نباشم، وارد بوندس ليگا نميشوم.
اين مربي پرتغالي كه تا ابتداي فصل جاري سرمربي چلسي انگليس بود، گفت وگويي با نشريه اكسپرس داشته كه در زير ميخوانيد:
* هامبورگ در حال جست وجو براي يافتن مربي جديد است. ميركو اسلومكا در شالكه وضعيت با ثباتي ندارد. آيا از تابستان آينده شما را در بوندس ليگا خواهيم ديد؟
هر چند شالكه در ليگ قهرمانان به كار خود ادامه داد و صعود كرد و بايرن مونيخ هم مي تواند به قهرماني برسد؛ اما بهترين زمان براي فوتبال آلمان نيست. حضور در بوندس ليگا را كتمان نمي كنم؛ اما حضور در اين ليگ، فصل بعد نخواهد بود. آنهايي كه نام مرا براي اين منظور ذكر كرده اند، بايد از فهرستشان خارج كنند.
* چرا؟
براي اينكه به هر كشوري بروم، بايد به زبانش مسلط باشم تا بتوانم كارم را به شكلي مطلوب انجام دهم.
* به اين خاطر است كه داريد زبان آلماني ياد مي گيريد؟
نه؛ اگرچه چند سي دي و دي وي دي زبان آلماني روي ميزم است و مي توانم چند جمله بگويم؛ اما هنوز زود است. باوجود استعدادي كه در يادگيري زبان دارم، آنقدر هم قوي نيستم كه تا ماه ژوييه بتوانم با تسلط به آلماني حرف بزنم.
* پس اكنون چه برنامهريزي ميكنيد؟
موردي پيچيده نيست. شايد در اسپانيا و شايد هم در ايتاليا مشغول شوم؛ اما يك چيز برايم مشخص است.
* چه چيزي؟
اينكه روزي به انگليس برميگردم. در آنجا منزل دارم. كم مانده بود، مربي تيم ملي انگليس شوم؛ اما اينكه فقط ماهي يك بازي داشته باشم، برايم خيلي كم است. دوست دارم پركار باشم و هفته اي سه ديدار انجام دهم.
* هنوز هم با چلسي ارتباط داريد؟
چلسي قلب و روح من است. با رومان آبرموويچ و پيتر كنيون، چندي قبل تلفني صحبت كردم. برايشان آرزوي موفقيت كردم؛ اما اگر فصل بعد مربي تيمي باشم كه در ليگ قهرمانان اروپا به چلسي برخورد، هر كاري مي كنم تا تيمم چلسي را شكست دهد. اين ذات و طبيعت من است.
* تكامل ميشائيل بالاك را چگونه مي بينيد؟
دوران سختي به خاطر مصدوميت سنگين و غير قابل تصور داشت؛ حتي از اينكه مجبور به ترك زودهنگام فوتبال شود، مي ترسيديم. او يك بازيكن حرفه اي خارق العاده است كه هيچ وقت دست از كار نميكشد و نااميد نمي شود. نگاه او هميشه به جلو است.برايم لذت بخش بود كه با او همكاري كردم. اكنون هم مرتب با هم در تماس هستيم. شايد به زودي با هم، همسايه نيز شويم چرا كه ويلايش مجاور خانه ام در سواحل پرتغال است.
* فكر مي كنيد بتواند تيم ملي آلمان را به قهرماني اروپا برساند؟
بله. آلمان مدعي درجه يك است و از نظر من، يكي از مدعيان فتح اين دوره به شمار مي رود