تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 91 از 870 اولاول ... 4181878889909192939495101141191591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سنش زیاد نیست که
    متولد 1357 هست...یعنی 29 ساله

فکر نکنم سن فوتبالش زیاد باشه
    خب تیمای خارجی اکثرا روی بازیکنای جوون سرمایه گذاری میکنن مگه اینکه یه بازیکنی ستاره باشه که با سن بالا قبولش کنن

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

البته شایان به ذکر است که دپرتیو لاکرونیا اسپانیا هم خواهان مهدی بود که سر قرار داد مالی به توافق نرسیده اند

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

روزنامه ها و اخبار میگفتن که قرارداد سه ساله هست
    ولی خودش گفت چهار ساله؟
    حرف کدوم رو باید باور کنیم؟
    چون فکر نمی کنم با یه بازیکن 29 ساله 4 ساله قرارداد ببندن

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

چرا نشه باهاش چهار ساله ببندند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

میشه بابا بزرگ

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

قرار داد 4 ساله
    خیلی زیاد بسته 4 سال
    چرا نرفت ور در برمن از ترس نیمکت نشینی

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

12 قلعه‌نويي، مايلي‌كهن را به دادگاه مي‌كشاند

قلعه‌نويي، مايلي‌كهن را به دادگاه مي‌كشاند

مصاحبه‌اي كه محمد مايلي‌كهن دو روز بعد از بازي مكزيك عليه امير قلعه‌نويي انجام داد باعث شد تا سرمربي تيم ملي دوشنبه شب گذشته شكايت‌نامه خود را عليه مايلي‌كهن تنظيم كند.
    او كه از حرف‌هاي مربي سابق فولاد در تيم ملي به تنگ آمده بود بعد از مشورت با دوستان نزديكش، چاره‌اي جز اين نيافت. رابطه قعله‌نويي و مايلي‌كهن از مدت‌ها پيش شكرآب شده؛ از روزي كه قلعه‌نويي روي نيمكت تيم ملي نشست و سرمربي آن روزهاي فولاد به انتقاد از او پرداخت.
    كمي بعد، زماني كه تيم ملي چهار بر صفر از مكزيك شكست خورد، به حقيقت پيوست. آقايان بايد بگويند هدفشان از انجام بازي دوستانه با مكزيك چه بود. اين سوالي است كه بنده از كادر فني تيم ملي دارم. به نظر من تيم ملي هيچ برنامه خاصي نداشت. قلعه‌نويي نبايد با شعور مردم اين طوري بازي كند…
    مايلي‌كهن كه معتقد بود بازي با مكزيك تنها با منطق قلعه‌نويي انجام شده انتقادات خود را شديدتر كرد؛ اينجا همه فوتبال مي‌فهمند. كسي حق ندارد به شعور و آگاهي مردم توهين كند. قلعه‌نويي ولي به راحتي اين كار را انجام مي‌دهد… قلعه‌نويي ابتدا واكنشي نشان نداد ولي چند روز بعد گفت، مايلي‌كهن 4 سال است از اين حرف‌ها مي‌زند. حالا اما خبرهاي جديدي مي‌رسد.
    دوستان نزديك سرمربي تيم ملي خبر شكايت از مايلي‌كهن را تاييد كرده‌اند و مي‌گويند، قلعه‌نويي بعد از جام ملت‌ها پيگير آن خواهد بود. سرمربي تيم ملي ديروز زماني كه با اين سوال خبرنگار روبه‌رو شد، براي لحظاتي مكث كرد: خبرش را از كجا شنيده‌ايد؟ كي گفته؟
    او كمي توضيح شنيد و در ادامه طوري حرف زد كه اين خبر را نه تاييد كرده باشد و نه تكذيب؛ بگذاريد اين آقايان هرچه دلشان مي‌خواهد بگويند! ما به حر‌ف‌هاي منتقداني گوش مي‌دهيم كه انتقادشان براي تيم ملي سازنده باشد وگرنه حرف بعضي‌ها براي ما هيچ اهميتي ندارد. از همين جا مي‌گويم بنده تمام فكر و ذكرم روي جام ملت‌هاست و با اينجور حرف‌ها حواسم پرت نمي‌شود.
    قلعه‌نويي ديگر توضيحي نداد. او گفت، ديگر دراين‌باره حرفي نمي‌زند، اما تكذيب نكردن خبر شكايت از محمد مايلي‌كهن، خود به نوعي گوياست. آيا بايد منتظر اتفاقات جديدي بود؟

ايران - غنا قطعي شد
    تيم ملي ايران قرار است هفتم تيرماه سال جاري مقابل غنا به ميدان برود. ايپنا در اين مورد مي‌نويسد: با تلاش‌هايي كه فدراسيون فوتبال انجام داد قرار شد تيم ملي غنا در ديداري دوستانه مقابل تيم ملي در تاريخ مد نظر و در ورزشگاه آزادي به ميدان برود.
    كميته روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال در تلاش است تا يك ديدار دوستانه ديگر را هم براي تيم ملي ترتيب دهد كه طبق اطلاعات به دست آمده مذاكرات با تيم‌هاي ملي تركيه و جامائيكا براي رويارويي در تهران در روز 11 تيرماه هنوز ادامه دارد.
    البته اعضاي كادر فني هميشه از نام بردن حريفان تداركاتي طفره مي‌روند اما به نظر مي‌رسد ديدار مقابل جامائيكاهم قطعي شود.با اين دو بازي تدارکاتي احتمالا کادر فني تيم ملي ديگر بهانه اي از نظر آمادگي تيم نخواهد داشت . البته شايد قلعه نويي در مالزي هم براي تيمش يک بازي تدارکاتي بگذارد

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

11 كريمي : اگر تيم ملي را به ‌حاشيه نكشانند با همدلي و اتحاد قهرمان مي‌شويم

"علي كريمي" بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت : اگرتيم ملي فوتبال ايران را به حاشيه نكشانند، با اتحاد و همدلي خود مي‌توانيم طلسم قهرمان نشدن در جام ملتهاي آسيا را پس از سالها بشكنيم.

علي كريمي روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا درخصوص تيم ملي فوتبال ايران ‌افزود : تيم ايران قدرتمندترين تيم آسياست ويك سروگردن از همه تيم‌هاي رقيب در قاره كهن بالاتر و بهتر است. بنابراين شايسته مقام قهرماني در جام ملتهاي آسياست.

بازيكن تيم‌ملي فوتبال ايران راجع به صحبت‌هايي كه در مورد حضور او در تيم فوتبال پرسپوليس شنيده مي‌شود،گفت : در مقطع فعلي چنين چيزي غير ممكن است و انجام نخواهد شد.

البته اين قول را مي‌دهم كه فوتبال خودم را با پيراهن تيم پرسپوليس به پايان برسانم تا هواداران اين تيم خوشحال شوند.اما مشكلات اين روزهاي باشگاه پرسپوليس مانع بزرگي براي انتقال من به اين تيم است.

كريمي گفت:خيلي متاسفم كه حرفهاي نادرستي براي من مطرح مي‌شود.از جمله اين حرفها بايستي به مساله اضافه وزن اشاره كرد كه اصلا صحت ندارد.

وي افزود : هر شوخي و هر حرف داخلي كه در اردوي تيم ملي فوتبال ايران بين بازيكنان زده مي‌شود ، بلافاصله انعكاس پيدا مي‌كند كه به هيچ وجه صحت ندارد.

كريمي تصريح كرد: من از ابتداي فوتبال خود تا به امروز،حتي در بدترين شرايط بدني و روحي ، هرگز بيشتر از دو يا سه كيلوگرم اضافه وزن نداشتم.

من كه در تمرينات سخت و طاقت فرساي تيم بايرن مونيخ آلمان حضور داشتم ، چگونه مي‌توانم اضافه وزن داشته باشم.

ما در آنجا مشكل‌ترين تمرينات را داشتيم كه فشار خيلي زيادي را وارد مي‌كرد و فكر نمي‌كنم منطقي باشد با توجه به تمرينات سخت تيم بايرن‌مونيخ ، من اكنون اضافه وزن داشته باشم.

متاسفانه مي‌خواهند من را بي‌توجه و بي‌اعتبا به تيم ملي فوتبال ايران نشان بدهند كه اين موضوع اصلا صحت ندارد. من هر وقت به تيم ملي دعوت شدم ، بدون در نظر گرفتن شرايط باشگاهي ، خود را سريع به تهران رساندم تا در خدمت تيم ملي ايران باشم.

كريمي اظهار داشت : حدود ‪ ۱۰۰‬بازي ملي دارم و آنهايي كه نزديك به تيم ملي فوتبال ايران هستند،مي‌توانند اثبات كنند كه در اين مدت هيچ وقت براي تيم ملي كم نگذاشته‌ام.

---> ايرنا.كريمي.تيم ملي.قهرمان.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

"علي كريمي" بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت : اگرتيم ملي فوتبال ايران را به حاشيه نكشانند، با اتحاد و همدلي خود مي‌توانيم طلسم قهرمان نشدن در جام ملتهاي آسيا را پس از سالها بشكنيم.

علي كريمي روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا درخصوص تيم ملي فوتبال ايران ‌افزود : تيم ايران قدرتمندترين تيم آسياست ويك سروگردن از همه تيم‌هاي رقيب در قاره كهن بالاتر و بهتر است. بنابراين شايسته مقام قهرماني در جام ملتهاي آسياست.

بازيكن تيم‌ملي فوتبال ايران راجع به صحبت‌هايي كه در مورد حضور او در تيم فوتبال پرسپوليس شنيده مي‌شود،گفت : در مقطع فعلي چنين چيزي غير ممكن است و انجام نخواهد شد.

البته اين قول را مي‌دهم كه فوتبال خودم را با پيراهن تيم پرسپوليس به پايان برسانم تا هواداران اين تيم خوشحال شوند.اما مشكلات اين روزهاي باشگاه پرسپوليس مانع بزرگي براي انتقال من به اين تيم است.

كريمي گفت:خيلي متاسفم كه حرفهاي نادرستي براي من مطرح مي‌شود.از جمله اين حرفها بايستي به مساله اضافه وزن اشاره كرد كه اصلا صحت ندارد.

وي افزود : هر شوخي و هر حرف داخلي كه در اردوي تيم ملي فوتبال ايران بين بازيكنان زده مي‌شود ، بلافاصله انعكاس پيدا مي‌كند كه به هيچ وجه صحت ندارد.

كريمي تصريح كرد: من از ابتداي فوتبال خود تا به امروز،حتي در بدترين شرايط بدني و روحي ، هرگز بيشتر از دو يا سه كيلوگرم اضافه وزن نداشتم.

من كه در تمرينات سخت و طاقت فرساي تيم بايرن مونيخ آلمان حضور داشتم ، چگونه مي‌توانم اضافه وزن داشته باشم.

ما در آنجا مشكل‌ترين تمرينات را داشتيم كه فشار خيلي زيادي را وارد مي‌كرد و فكر نمي‌كنم منطقي باشد با توجه به تمرينات سخت تيم بايرن‌مونيخ ، من اكنون اضافه وزن داشته باشم.

متاسفانه مي‌خواهند من را بي‌توجه و بي‌اعتبا به تيم ملي فوتبال ايران نشان بدهند كه اين موضوع اصلا صحت ندارد. من هر وقت به تيم ملي دعوت شدم ، بدون در نظر گرفتن شرايط باشگاهي ، خود را سريع به تهران رساندم تا در خدمت تيم ملي ايران باشم.

كريمي اظهار داشت : حدود ‪ ۱۰۰‬بازي ملي دارم و آنهايي كه نزديك به تيم ملي فوتبال ايران هستند،مي‌توانند اثبات كنند كه در اين مدت هيچ وقت براي تيم ملي كم نگذاشته‌ام.

---> ايرنا.كريمي.تيم ملي.قهرمان.
    اوووو.. چقدر اگر! اگر حاشیه نباشه!اگر همدل باشیم! اگر متحد باشیم! اون موقع شاید برنده بشیم!!!!

بابا ... برنده شدن نتیجه خوب بازی کردنه! خوب بازی کنید!

Super Moderator Shahin King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

11 » فوتبال ایران جایگاه نخست آسیا را از دست داد

سلام

در تازه ترین رده بندی فیفا، تیم ملی فوتبال ایران پس از هشت ماه صدرنشینی، رده نخست آسیا را ازدست داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر فدراسیون بین المللی فوتبال فیفا امروز تازه ترین رده بندی برترین تیم‌های ملی فوتبال جهان را اعلام کرد که براین اساس تیم ایران با شش پله سقوط و 623 امتیاز در رده‌ چهل و هفتم جهان و دوم اسیا ایستاد.
    ژاپن با چهار پله صعود و 703 امتیاز در رده چهلم جهان و نخست آسیا جای گرفت و استرالیا نیز با شش پله سقوط و 618 امتیاز در رده چهل و هشتم جهان و سوم آسیا قرارگرفت.

تیمهای کره جنوبی- ازبکستان - عربستان - عمان - چین - عراق و قطر نیز در رده های چهارم تا دهم آسیا ایستاده اند.

درصدر جدول رده بندی فیفا نیز ایتالیا با 1653 امتیاز همچنان صدرنشین است .

فرانسه با دو پله صعود و 1585 امتیاز به رده دوم رسید و برزیل بایک پله سقوط و1484 امتیاز در رده سوم جای گرفت.

تیمهای ملی فوتبال آلمان- آرژانتین- پرتغال - اسپانیا- انگلیس- هلندو چک نیز رده های چهارم تا دهم رده بندی جهانی را در اختیار گرفته اند.

منبع : صدا و سیما

قربان شما
    شــاهــیــن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •