استیلی : از رفتن مایلی کهن ناراحت شدم ! / حقیقی عذرخواهی کرد / محکوم به برد هستیم
حميد استيلي در نشست خبري بازي تيمش برابر صنعت نفت آبادان در مورد اين بازي گفت: با تيمي بازي داريم كه ريشهدار و مردمي است. كادر فني خوبي هم دارد. هميشه تيمهاي پيرواني خوب بازي ميكنند. هفته پنجم بازيهاست و محكوم به برد هستيم . به كمك تماشاگران نياز داريم كه دقيقه 90 با ما باشند تا بتوانيم سه امتياز بازي را كسب كنيم. اميدوار هستم كه آنها صبورتر باشند. قول ميدهم كه تيم ما روز به روز بهتر بشود.
حميد استيلي با اشاره به مشكل روحي بازيكنان پرسپوليس تاکید کرد : مسئله روحي ـ رواني بسيار مهم است. وقتي كه آناليز بازيها را انجام ميداديم مهمترين مسئلهاي كه وجود داشت همين بود. دوشنبه در جلسهاي كه با بازيكنان و مديريت باشگاه داشتيم به اين نتيجه رسيديم كه مهمترين عامل بحث روحي ـ رواني است و قصد داريم كه روي اين موضوع كار كنيم و تا يكي دو روز آينده اين مشكل را حل كنيم.
يكي از خبرنگاران به صحبتهاي عليرضا حقيقي عليه خياباني اشاره كرد و خواستار موضعگيري باشگاه راجع به اين موضوع شد : در صحبتهايم گفتم كه بحث اخلاقي برايم بسيار مهم است. با حقيقي هم صحبت كردهام و او از من و باشگاه عذرخواهي كرد. كميته انضباطي باشگاه نيز او را خواست و صحبتهايي را با حقيقي انجام داد. چيزي كه براي من اهميت داشت اين بود كه حقيقي بفهمد كه كارش اشتباه است كه او هم پذيرفت و عذرخواهي كرد.
استيلي درباره اينكه مقابل نفت آبادان علي كريمي و چند بازيكن ديگر را ندارد، گفت: كريمي يكي از مهرههاي ارزشمند ماست و از بازيكناني است كه نميتوان او را انكار كرد اما بقيه بازيكنان هستند كه ميتوانند جاي او را بگيرند. خصوصا نوري كه توانايي بالايي دارد. اولادي و نوروزي نيز آسيب ديدگي دارند و هاشميان هم مصدوم است.
سرمربی پرسپولیس درباره صحبتهاي مايلي كهن كه گفته بود پرسپوليس بدون مربي ميتوانست 9 امتياز كسب كند، عنوان كرد: در مورد مايلي كهن بايد بگويم كه او بزرگ ماست و هميشه به عنوان شاگرد به او احترام ميگذارم و از رفتنش ناراحت شدم. اين تصميمي بود كه مايلي كهن گرفت و انشاءالله بتوانيم خوب بازي كنيم تا شايد نظر او عوض شود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید