تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 339 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

یه خبره خوش واسه برو بچ استقلالی

با اعلام پزشك استقلال
    مصدوميت منتظري جدي نيست

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، دكتر رضايي در مورد آخرين وضعيت مصدوميت پژمان منتظري و فريدون زندي گفت: شرايط منتظري از آن چيزي كه تصور مي شد بهتر است و مشكل مصدوميتش جدي نيست. بايد چند روزي يخ درماني روي ناحيه مصدوم پايش انجام شود و پس از عكسبرداري جواب نهايي را اعلام كنم.

وي ادامه داد: فريدون زندي روز به روز بهتر مي شود. در حال حاضر به صورت فشرده مشغول فيزيوتراپي است و در چند روز آينده شرايط بازي را به دست خواهد آورد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خــب من هم به نوبه خودم برد حساس دیشب رو به همه آبـــــی دلــــــان عزیز تبریک میگم و امیـــــــدوارم که ادامه داشته باشـــــه.
    تو بازی دیشب نکاتی هم من دیــــدم که دیدنش خالی از لطف نیست.
    اولا اینکه ما دیشب 80 دقیقه بد بودیم و خوب بودن ما فقط 10 دقیقه ادامه داشت.درست مثل بازی قبل که تو خونه ما دربرابر تیمی نه چندان مطرح در اکثر دقایق زیر فشار بودیم.
    از یه لحاظ خوشحالم که تو همون 10 دقیقه خوب بودنمون دو گل زدیم و این امادگی تیم رو در زمان خوب بازی کردن نشون میده اما برایند کل بازی چیز دیگه ای بود .در واقع این بازی هم برد به سختی بدست اومد.نمیخوام بگم حقمون نبود چرا حقمون بود چون اگه مسی ها عرضه داشتن تو همون 80 دقیقه حقشونو می گرفتن.
    بــــاز هم فرهــــــــــــاد خـــــــان به دادمون رسید با یه سوپر گل.فقط یه چیزی میتونم گم خــــدایــــــا این فرهاد رو ازمون نگیر.
    اما این روند تا کی میخواد ادامه داشته باشه.نمیخوام تیم رو به حاشیه بکشم همینقدر که الان 7 امتیاز داریم باس خدا را شاکر باشیم.اما چیزی که من مطمئنم تا دو یا سه بازی اینده همین روند ادامه داره فقط خدا کنه در این بازی های فوق باز هم شانس با ما یار باشه و البته ستاره هایی مث فرهاد خان و رحمتی باز هم جور تیم رو بکشن(البته دیشب رحمتی عالی نبود).
    بازی بعدی ما با فجر هست که تو ازادی هست که فجر این روزها(متاسفانه) حال خوبی نداره واحنمال برد وجود داره اما بازی بعدی در مقابل گربه سیاه همیشگی استقلال یعنی فولاد اون هم تو خونه خودش باهاش بازی داریم که حتی نتیجه مساوی هم بهترین نتیجه خواهد بود و بعد حدود 20 روز استراحت به خاطر تیم ملی.
    این فرصت 20 روزه بهترین فرصت برای هماهنگی کامل تیمه و مطمئنا تو این 20 روز تیم به بهترین حالت خودش با رسیدن همه ستاره ها خواهد رسید و از اون به بعد هست که تیم واقعی اســــتقــــلال را خواهیم دید که تا اون موقع باید فقط تیم رو حمایت کرد و انتظار بازی خوب نداشته باشیم تا از این مرحله به خوبی گذر کنه.

4. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به همه ی دوستای استقلالی تبریک میگم ...
    واقعا باید خدا رو شکر کرد که مدیر خوبی داریم ، سرمربی استقلالی داریم و بازیکنای با غیرتی ..
    باید یه نگاه به تیم همسایه انداخت و خدا رو شکر کرد ..
    دست همه ی بچه ها درد نکنه ... امیدورام همین روند رو تا آخر فصل ادامه بدند ..
    و البته
    امیدورام زودتر میداوودی بیاد ..
    البته دوست عزیز من امیدوارم که این روند به زودی (تو پست قبلی کامل توضیح دادم) تموم بشه و خدا نکنه تا اخر فصل ادامه داشته باشه فقط نتیجه ها خوب هستند و نحوه بازی فعلا به دلایلی باب میل و در شان استقلال نیست که البته با گذشت زمان و حمایت طرفداران از استقلال حل خواهد شد.
    در ادامه تشکر های شما از خدا()خدا رو شکر باغیرت ترین و بهترین بازیکن اسیا هم کاپیتانمونه
    Last edited by yashgin128; 13-08-2011 at 16:39.

6. 4 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان ...

+

صمد مرفاوي و بياتي نيا چطور درگير شدن؟! من حواسم نبود يه لحظه ...
    سلام
    دقیقه 85 در حالی که مس تو خونه خودش با اون نتایجش ضعیف قبلیش 2-0 باخته اقای بیاتی نیا یه گل شانسی از روی اشتباهات دفاع استقلال میزنه و توپ رو برمیداره که مثلا زود بازی رو شروع کنن.حدود 5 متری با توپ داشت برمیگشت طرف نیمه زمین که توپ رو همون جا رها کرد و رفت به سمت نیمکت خودشون و شادی اش()رو با چندتا از نیمکت نشین ها تقسیم کرد انگار که تو بازی فینال جام جهانی گل زده و تیمشو قهرمان کرده که صمد هم که کلی بنده خدا فشار روش بود با ناراحتی و عصبانیت گفت که سریع برو تا بازی شروع بشه که اقای بیاتی نیا این حرف ها بهشون بر میخوره و جوری تو صورت صمد می ایسته که انگار با بازکن حریف بحثش شده.
    بعد از اون بیاتی نیا برگشت به زمین و صمد هم که اعصابش حالا به درجه مرغی رسیده بود کلی داد سر نیمکت نشین هایی که اومدن سمت بیاتی کشید و شیشه اب رو پرت کرد طرف نیمکت البته نه به قصد کش.
    والله من هم که به عنوان تماشاگر حریف مس به حساب میام کلی حرصم در اومد با این کار بیاتی.هنوز نمیدونه که تو دقیقه 85 وقتی که دوتا گل عقبی دیگه خوشحالی بعد از گل معنی نمیده وباید سریع به فکر شروع بازی بود.دریغ از یه زره شرایط سنجی

8. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان این هم کلیپ دعوای لفظی مایلی کهن و حاجی .
    من تازه دیدم فک نمی کردم ابن مدلی باشه.تو دعوای خیابونی هم به این شکل دعوای لفضی نمی کنند.دیدنش خالی از لطف نیست البته جای بسی شرمساری هم دارد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس های بازی مس کرمان و استقلال

10. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه خورده اینده نگر باشیم.
    قرار داد رحمتی 1 سالست اگه تموم شه و بره باید چی کار کنیم؟

12. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکثر بازیکنا 1 ساله بستند کجا میخوان برن بهتر از استقلال؟
    تا حاجی هست بهترین بازیکنا تو استقلالن خیالتون راحت
    ...................................
    این ورزشو مردم الان دانلود کردم دیدم
    اقای مایلی کهن وعده ما 4شنبه شب ساعت 22:30 ورزشگاه ازادی

14. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه خورده اینده نگر باشیم.
    قرار داد رحمتی 1 سالست اگه تموم شه و بره باید چی کار کنیم؟
    خودش گفت اگه اين فصل موفق باشم تا 4 - 5 فصل تو استقلال مي مونم

16. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مظلومی: از بازیکنانم ممنونم؛ این سختی کار را دوست دارم

سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از برتری برابر مس کرمان گفت: از بازیکنان ممنون هستم که جانانه بازی کردند.
    پرویز مظلومی پس از برتری ۲ بر یک برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی دو نیمه متفاوت داشت، در نیمه اول مس خوب کار کرد و برنامه‌اش پرس و حمله از سمت چپ ما بود اما بین دو نیمه با بازیکنان صحبت و تاکتیک حریف را شناسایی و خنثی کردیم و به برتری رسیدیم. یک تیم نمی‌تواند ۹۰ دقیقه پرس کند و از این مسئله نهایت استفاده را بردیم.
    وی افزود: می‌دانستیم مس در نیمه دوم هجومی بازی می‌کند و ما روی ضد حمله دو گل زدیم. از بازیکنان هم ممنون هستم که جانانه بازی کردند. تیم‌های بزرگ مقابل مس کرمان به مشکل می‌خورند. مس متفاوت بازی کرد و نسبت به دو بازی گذشته‌اش بهتر بود، این شکست نیز چیزی از ارزش‌های این تیم کم نمی‌کند.
    سرمربی استقلال با اشاره به تعویض‌هایش عنوان کرد: تعویض‌ها با حساب و کتاب انجام شد. شریفات که به میدان آمد جواب داد و گل زد. منتظری در بین دو نیمه مصدوم شد و عزیززاده برای اولین بار در ترکیب استقلال بازی کرد طبیعی است که او با بقیه مدافعان هماهنگ نباشد و گلی هم که دریافت کردیم به دلیل همین ناهماهنگی بود. من باید از هواداران استقلال تشکر کنم که ما را تنها نگذاشتند.
    مظلومی در مورد میزبانی مس کرمان و اینکه اجازه ندادند استقلال در زمین اصلی تمرین کند گفت: ما در زمین سلیمی‌کیا تمرین کردیم و میزبانی مس کرمان خوب بود و از آنها تشکر می‌کنیم.
    وی در مورد اخطارهای زیاد بازیکنان استقلال گفت: ۵ کارت زرد گرفتیم که ۳ کارت آن سخت‌گیرانه بود. بازیکنان ما باید یاد بگیرند بعد از اعلام خطا به داور اعتراض نکنند. بین دو نیمه نیز این مسئله را به آنها یادآوری کردیم.
    سرمربی استقلال در مورد ترکیب این تیم و غیبت برخی از بازیکنان نامدار گفت: مبنای کار ما انتخاب بهترین بازیکنان در تمرین است. نمی‌خواهیم اسم‌ها در ترکیب تیم حضور داشته باشند. هر بازیکنی بهتر تمرین کند بازی می‌کند. با بازگشت میلاد میداودی، فریدون زندی،‌ محسن یوسفی و جاسم کرار دست ما برای اجرای تاکتیک‌های مختلف باز می‌شود. البته کارم سخت‌تر می‌شود ولی من این سختی را دوست دارم.
    مظلومی در مورد نتایج ضعیف پرسپولیس در شروع لیگ گفت: نباید پرسپولیس را دست کم بگیرید. هنوز اوایل لیگ است. سپاهان و ذوب آهن هم شروع خوبی نداشتند. هفته گذشته داماش نیز ما را در ورزشگاه آزادی تحت فشار قرار داد. دیگر حضور ۸۰ هزار تماشاگر معنایش پیروزی نیست. مس کرمان هم تیم خوبی است و می‌تواند تا میانه‌های جدول خودش را بالا بکشد. این تیم نفرات و نیمکت خوبی دارد.
    مظلومی در مورد تعویض آرش برهانی و اینکه تعویض او به دلیل شعار علیه این بازیکن بود یا نه گفت: ما روی تعویض‌ها برنامه داشتیم. فخرالدینی از آن ناحیه نفوذ می‌کرد و ما شریفات را آوردیم که بیشتر در کناره‌ها بازی می‌کند. آرش گوش‌اش از این حرف‌ها پر است. شاید او در شهر خودش با حجب و حیای بیشتری بازی می‌کند.
    سرمربی استقلال با تشکر از سرپرست باشگاه عنوان کرد: فتح‌الله زاده جانانه برای تیم کار می‌کند و یکی از بهترین مدیران است. سخت است با دست خالی تیم را سامان دادن و من از ایشان تشکر می‌کنم.
    سرمربی سابق مس کرمان در مورد علت افت مس سرچشمه گفت: از کرمان و مردمان خوبش خاطرات خوبی دارم و هیچ وقت این شهر را فراموش نمی‌کنم. مس سرچشمه نیز تا آخرین لحظه بلاتکلیف بود و مشخص نبود که این تیم منتقل می‌شود یا نه. در نهایت وارد مسابقات شد و با شرایطی که اکنون دارد تصور می‌کنم کار سختی برای بقا در لیگ برتر داشته باشد.

Bordobakht

18. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نظری‌جویباری:استقلال رابرای قهرمانی بسته‌ایم

علی نظری جویباری در مورد برتری ۲ بر یک استقلال با مس‌کرمان اظهار داشت: انصافا مس کرمان نمایش خوبی از خود نشان داد اما خدا را شکر که توانستیم سه امتیاز و در خارج از خانه پیروزی شیرینی کسب کنیم. حقمان در این بازی پیروزی بود چون از موقعیت های خود استفاده کردیم.
    وی گفت: خوشحالم که یکی از صدرنشین ها استقلال است. قبول دارم تیم آن طور که توقع می رود بازی نمی کند اما در همین ابتدای فصل نتایج خوبی گرفته ایم. بدن ها هنوز سنگین است و تیم تازه شرایط بدنسازی را پشت سر گذاشته اما انتظار می رود تیم نتایج بهتری هم بگیرد.
    معاون باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که قبول دارد تیم را برای قهرمانی بسته اند یا خیر گفت: درست است ما برای قهرمانی استارت زده ایم. هر چند نمی شود قول قهرمانی داد اما تمام تلاشمان این است که قهرمان شویم.

Bordobakht

20. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •