تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 154 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

پيرلو: ترک ميلان تصميم درستي بود

هافبک ملي پوش ايتاليا معتقد است پيوستن به يوونتوس بهترين تصميم او در تابستان گذشته بوده است.

به نقل از توتو اسپورت، آندره پیرلو پس از گذراندن 10 سال در میلان، تابستان گذشته از قهرمان سری آ جدا شد و تصمیم گرفت به تورین برود تا شاگرد آنتونیو کونته شود.

وی در این مورد گفت: من به شروع دوره جدیدی در دوران ورزشی‌ام احتیاج داشتم و تصور می‌کنم در جدا شدن از میلان و پیوستن به یوونتوس بهترین تصمیم را گرفتم. با پیوستن به یوونتوس نه تنها دوران جدیدی را آغاز کردم و توانستم به حس کنجکاوی خودم در بازی برای یک تیم دیگر نیز عمل کنم.

یوونتوس در فصل جاری بسیار خوب ظاهر شده و در حال حاضر با 34 امتیاز و هم امتیاز با میلان در صدر جدول قرار دارد.

پیرلو ادامه داد: سال آینده با قدرت ظاهر خواهیم شد و قصد داریم آن‌چه که شایسته هوادارانمان است را به آن‌ها بدهیم. آن‌ها از روز اولی که من به یووه پیوستم برخورد بسیار خوبی داشتند. من نیز می‌خواهم محبت آن‌ها را جبران کنم.

شبکه ورزش

2. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کاسانو: بايد بيشتر پياده‌‌روي کنم

مهاجم ملي پوش تيم ملي ايتاليا اعلام کرد در دوران آسيب ديدگي بايد تا جايي که مي‌تواند پياده روي کند.

به نقل از توتو اسپورت، آنتونیو کاسانو که به شکل مادرزادی مشکل قلبی داشته ماه گذشته و در پایان یکی از بازی‌های میلان روانه بیمارستان شد و مجبور شد قلبش را مورد عمل جراحی قرار دهد.

آنتونیو کاسانو در این مورد گفت: مشکلی که برای من پیش آمد غیرمنتظره بود ولی باید به زندگی ادامه داد. برای این‌که بتوانم بار دیگر در میدان حضور پیدا کنم باید شش ماه صبر کنم و طی این مدت نیز باید تا می‌توانم راه بروم. اگر تمام این مسیرهایی که می‌پیمایم را جمع کنم، به شهر باری (زادگاه کاسانو) خواهم رسید!

کاسانو در مورد هم‌تیمی‌هایش نیز گفت: از زمانی‌ که به میلان پیوسته‌ام، رابطه بسیار خوبی با همه بازیکنان داشته‌ام. خیلی عجیب است که من با همه بازیکنان ارتباط خوبی دارم ولی این یک حقیقت است.
    شبکه ورزش

4. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آکوئیلانی یوونتوس را بخشید

هافبک روسونری ها آلبرتو آکوئیلانی در صحبت هایی اعلام کرد که او مطلقا " هیچ دلخوری و تلخی از یوونتوس " ندارد..

آکوئیلانی فصل گذشته را به صورت قرضی در تورین گذراند اما باشگاه در نهایت در انتهای فصل اعلام کرد که او را نمی خواهد و نخواهد خرد و بدین ترتیب او پس از کش و قوس های فراوان به میلان آمد.

وی در این رابطه چنین گفت " بدون شک هیج دلخوری نسب به یوونتوس وجود ندارد زیرا آنها کسی بودند که مرا پس از دوره تاسف باری که در لیگ جزیره گذراندم به ایتالیا بازگردانند"

" البته ناگفته نماند در مقایسه با زمانی که من در آنجا بودم یووه تغییرات بسیاری در من ایجاد کرد.
    همیشه تعدادی از بازیکنان هستند که در ترکیب اصلی حضور دارند اما حالا حتی دیگر فضای برای نیمکت نشینی من وجود ندارد و این تحول عظیمی برای من است"

" چه تغییری بهتر از این برای من می تواند وجود داشته باشد؟ بسیار خب, اگر آنها هنوز شکست ناپذیر هستند بنابراین یک دلیلی باید وجود داشته باشد"

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by B3HZ@D; 01-01-2012 at 19:07.

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

تياگو سيلوا برنده سامباي طلايي 2011

بعد از سيلوا، دني آلوس، مدافع بارسا در رتبه دوم قرار گرفت و هالک، مهاجم پورتو نيز سوم شد.

تیاگو سیلوا، مدافع میلان، جایزه سامبای طلایی سال 2011 را از آن خود کرد.
    این بازیکن 27 ساله از طرف مجله سامبا فوت عنوان بهترین بازیکن برزیلی شاغل در فوتبال اروپا در سال 2011 معرفی شد.
    سیلوا بازی های بسیار خوبی در رقابت های سری آ در ترکیب میلان به نمایش گذاشت و نقش زیادی در قهرمانی فصل گذشته روسونری در کالچو داشت.
    این جایزه از سال 2008 به راه افتاده و در این سال ها بازیکنانی مانند کاکا، لوئیس فابیانو و مایکون آن را به دست آوردند.
    شبکه ورزش

8. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خروج پاتو برابر با ورود توز و بالوتلی؟

آخرین گزارشات حاکی از آن است که میلانی ها قصد دارند از پاتو برای خرید بالوتلی و توز استفاده کنند..

گزارشاتی مبنی بر اینکه میلانی ها قصد دارند تا پاتو را به منظور خریداری توز و بالوتلی در ژانویه به باشگاه psg به فروش برساند منتشر شده است.

به نظر می رسد با وجود کارلو آنجولوتی سابق و لئوناردو ارتباطات بین میلان و باشگاه پاریس سنت ژرمن بیشتر شود تا دوباره پرونده خروج پاتو به گردش بیافتد.

به گزارش کوریره دلا اسپورت این باشگاه قصد دارد پیشنهاد 46 ملیون یورویی برای جذب پاتو به میلان ارائه دهد.

میلان در حال حاضر تایید کرده است که با کارلوس توز به توافق رسیده اند برای انتقال او در ژآنویه و همچنین شاهد رد شدن پیشنهاد آن ها بوده اند بنابراین آن ها باید مبلغ 20 ملیون یورو برای خرید توز پرداخت کنند.

با این اوصاف فروش پاتو می تواند فراهم ساختن انتقال ماریو بالوتلی که یک طرفدار پر و پا قرص میلانی می باشد را فراهم سازد و از طرفی دیگر انتقال توز را می تواند به همراه داشته باشد.

در همین حال بود که پاتو در مصاحبه اخیر خود اعلام کرد رابطه او و آلگری ایده آل نمی باشد و آتجلوتی بسیار او را برای به اوج رسیدن کمک می کرد و پس از این صحبت ها بود که شایعه ها در نشریات و رسانه ها به گردش افتاد.

وی در جدیدترین مصاحبه خود در کمپ تمرینی دبی گفت " رابطه من با آلگری یک رابطه حرفه ای است.من فکر نمی کنم یک مربی و بازیکن نیازی به اشتراک گذاشتن و سهیم بودن دوستی خود باشند.ما هدف های مشترکی داریم : ادامه دادن برای کسب قهرمانی با میلان"

" من یک پیام به محتوی آرزوی موفقیت برای انجلوتی ارسال کردم اما من به هیچ وجه به نقل و انتقالات نمی اندیشم و این را به خوبی ایجنت من می داند.من تا سال 2014 با میلان قرارداد دارم"

"من همیشه می خواهم تا برنده باشم و زمانی که برای بازی کردن صبر می کنم می توانم بهترین بازی خود را به نمابش بگذارم.فکر می کنم لیگ قهرمان اروپا در این فصل هدف اصلی ما می باشد من با آندره سانتوس که در آرسنال هست و ما در دور بعد رو در روی یکدیگر قرار خواهیم گرفت صحبت کرده ام"

"در مسیر قهرمانی اسکودتو ما تنها به یوونتوس نمی اندیشیم بلکه تیم های دیگر را زیر نظر داریم"

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از خرید هافبک حبری نیست؟؟
    توی روزنامه استقلال جوان زده بود اینتر دنبال رحمیته!!
    جدا اگر ما هم دنبالش باشیم بدک نیست این سید مهدی
    لا اقل از املیا و روما بهتره!!

12. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از خرید هافبک حبری نیست؟؟
    توی روزنامه استقلال جوان زده بود اینتر دنبال رحمیته!!
    جدا اگر ما هم دنبالش باشیم بدک نیست این سید مهدی
    لا اقل از املیا و روما بهتره!!

روزنامه استقلال جوک نوشته...دیده که حقیقی داره میره روبین کازان خواسته از قافله جا نمونن
    دیگه هر چقدر دروازه بان های ایرانی خوب باشن ولی در سطح بازی در تیم های کلاس یک جهانی هم نیستن
    حتی به عنوان ذخیره
    این افت املیا هم برمیگرده به نیمکت نشینی های متعدد که روی روحیه و اعتماد به نفسش اثر گذاشته وگرنه مطمئنا بهتر از رحمتیه.
    بازی های املیا در تیم های لیوورنو - پالرمو و جنوا سندی برای حرف من هست.
    خرید هافبک هم خیلی بعیده...با برگشت گتوزو و بازگشت قریب الوقوع فلامینی ترافیک در خط هافبک زیاد میشه
    باید یک سری از این بازیکنان تیم رو ترک کنن تا فضا برای اضافه کردن بازیکن در خط هافبک فراهم بشه

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

روزنامه استقلال جوک نوشته...دیده که حقیقی داره میره روبین کازان خواسته از قافله جا نمونن
    دیگه هر چقدر دروازه بان های ایرانی خوب باشن ولی در سطح بازی در تیم های کلاس یک جهانی هم نیستن
    حتی به عنوان ذخیره
    این افت املیا هم برمیگرده به نیمکت نشینی های متعدد که روی روحیه و اعتماد به نفسش اثر گذاشته وگرنه مطمئنا بهتر از رحمتیه.
    بازی های املیا در تیم های لیوورنو - پالرمو و جنوا سندی برای حرف من هست.
    خرید هافبک هم خیلی بعیده...با برگشت گتوزو و بازگشت قریب الوقوع فلامینی ترافیک در خط هافبک زیاد میشه
    باید یک سری از این بازیکنان تیم رو ترک کنن تا فضا برای اضافه کردن بازیکن در خط هافبک فراهم بشه
    اونقدرها هم خنده نداشت!
    رحمتی دروازه بان خوبیه.مطئنم از املیا بهتره!! دیگه از علی حبسی عمانی که کمتر نیست!!
    در مورد هافبک...
    احتمالا فان بومل و فلامینی فصل آخرشونه که توی میلان هستند.سیدروف و امبرو رو مطمئن نیستم!!
    از اونجا که میلانی ها دنبال ستاره های تازه اسم درکرده مثل ام ویا فرانسوی و.... نیستن
    احتمالا خدیرا یا دیارا رو بگیرن که به نظرم دیارا مناسب تره

16. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ابراز امیدواری مرد یخی از حضور آپاچی در سن‌سیرو

ابراهیموویچ: ته‌وز سطح میلان را ارتقا می‌دهد

خبرگزاری فارس: ستاره سوئدی تیم فوتبال میلان ابراز امیدواری کرد تا روسونری بتواند ته‌وز را به خدمت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس ته‌وز مهاجم آرژانتینی من‌سیتی در فهرست فروش قرار دارد و باشگاه‌های زیادی خواهان به خدمت‌گرفتن آپاچی هستند.

میلان جدی‌ترین گزینه برای جذب کارلوس ته‌وز است و سران باشگاه ایتالیایی می‌خواهند این مهاجم 26 ساله آرژانتینی را در نقل و انتقالات زمساتی به خدمت بگیرند.

دراین‌باره زلاتان ابراهیموویچ ستاره سوئدی میلان ابراز امیدواری کرده که ته‌وز در ژانویه راهی سن‌سیرو شود و در میلان حضور یابد و این تیم را در رویارویی با تیم‌های بزرگ اروپا همراهی کند.

میلان که در تعطیلات نیم‌فصل در دبی بسر می‌برد قرار است دیدار دوستانه‌ای را با باشگاه فرانسوی پاری‌سن‌ژرمن که خود این تیم نیز از مشتریان پروپا قرص ته‌وز محسوب می‌شود، بازی کند.

زلاتان دراین‌باره گفت: ته‌وز برای من یک مرد بزرگ است. نمی‌دانم که او در چه شرایطی قرار دارد اما بسیار علاقه‌مندم که به میلان بیاید.

وی افزود: حضور این مهاجم توانمند بدون شک می‌تواند برای میلان مهم باشد و می‌‌تواند کارهای بزرگی برای ما انجام دهد و سطح تیم را ارتقا دهد.

میلان 14 دی‌ماه در ورزشگاه راشد در دیداری دوستانه به مصاف تیم پاری سن ژرمن فرانسه خواهد رفت.

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اونقدرها هم خنده نداشت!
    رحمتی دروازه بان خوبیه.مطئنم از املیا بهتره!! دیگه از علی حبسی عمانی که کمتر نیست!!
    در مورد هافبک...
    احتمالا فان بومل و فلامینی فصل آخرشونه که توی میلان هستند.سیدروف و امبرو رو مطمئن نیستم!!
    از اونجا که میلانی ها دنبال ستاره های تازه اسم درکرده مثل ام ویا فرانسوی و.... نیستن
    احتمالا خدیرا یا دیارا رو بگیرن که به نظرم دیارا مناسب تره
    درسته اونقدرها خنده دار نبود ولی در کل خنده دار بود
    الحبسی هم توی تیمی مثل ویگان بازی میکنه...الان ویگان کجای این فوتباله ؟!
    تیمیه که معمولا در رده پایین جدول دست و پا میزنه و برای بقا معمولا مبارزه میکنه
    قرارداد سیدورف - فن بومل - گتوزو - فلامینی و آمبروزینی پایان فصل به اتمام میرسه باید دید باشگاه چه رویه ای برای این بازیکنان در نظر داره.
    خرید اون بازیکنان هم کمی بعیده

20. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •