واقعا خیلی خوشحالید.....اگه 2تا گل اولتون که افساید بود رو داور ، ناداوری نکرده بود اصلا به گل اول هم نمیرسیدید....
چلسی فقط و فقط بد شانس بود و منچستر فقط و فقط خوش شانس !
واقعا خیلی خوشحالید.....اگه 2تا گل اولتون که افساید بود رو داور ، ناداوری نکرده بود اصلا به گل اول هم نمیرسیدید....
چلسی فقط و فقط بد شانس بود و منچستر فقط و فقط خوش شانس !
امیر مثلا 2 تا توپ ب تیر هم زدیم ما + پنالتی هم از دست دادیم
اینا بد شانسی نیست انصافا" ؟
میلاد جان میشه به من بگی اینایی که میگی ماله قبل از 2 گل هست یا بعد ؟
اگه فقط گل اول رو افساید اعلام میکرد که کل بازی عوض میشد که اخه عزیزه من...
همون نیمه ی اول هم رامیز یه توپ ساده رو به گل تبدیل نکرد
نزنید این حرف ها رو دوستان...اگه قرار باشه داوری زیرسوال بره ما قهرمانی 2 فصل قبلتون رو زیر سوال میبردیم....یادتون که هست...گل افساید دروگبا که بازی 2-1 شد....وقتی میگیم یونایتد 3 چلسی 1 یعنی ترکیبی از همه فرصت ها اشتباه ها و دقت عمل ها!!!
شما نزدید ما هم نزدیم!
این حرف های بچه گانه رو نزید...
چلسی خوب بازی کرد...توپ دستش بود....شوت هم زیاد زد...قبول...اما من فکر نکنم بیشتر از یونایتد موقعیت خراب کرده باشه!
شاخ ترین موقعیت چلسی تک به تک تورس و استوریج بود که با پنالتی وین و تیرک وین و تیرک نانی و تک به هیچ(مثل تورس...لینکشم تو پست قبلیم هست)بربا که دقیقه 90 نزد....
حاالا باز هم بگید چلسی نزد!
تازه پنالتی رو چیچا بماند!!!
حرفت درست ــه اما هر اتفاقی ممکن بود بیافته . مثلا اگه اون گل مردود هم اعلام میشد خیلی احتمالش کم بود چلسی ببره !
من فقط میخواستم بگم ما هم بد شانس بودیم
داور بازنشسته فوتبال انگليس گفت: دو گل منچستريونايتد به چلسي آفسايد بود.
گراهام پل که از سال 1991 تا 2007 به قضاوت در فوتبال جزیره پرداخت، این داور انگلیسی در یادداشتی که برای روزنامه دیلیمیل نوشت، دیدگاه خود را درباره داوری مصاف شب گذشته شیاطین سرخ با تیم آبیپوش استامفوردبرجی مطرح کرده است.
به اعتقاد وی دو گل از سه گلی که تیم میزبان به ثمر رساند، در موقعیت آفساید و خطا بوده است.
پل عنوان کرد: تصمیمات داوری در این بازی در نتیجه مسابقه تاثیر زیادی داشت، گل اول منچستریها یعنی زمانی که اسمالینگ در نیمه اول گلزنی کرد، در موقعیت آفساید بود. حتی گل دوم این تیم هم درست نبود؛ زیرا لوئیس نانی در موقعیت آفساید اقدام به دویدن کرد و با یک شوت محکم گلزنی کرد.
داور این مصاف یعنی «فیل داد» باید به این دو خطا توجه میکرد.
این داور 48 ساله افزود: در مورد پنالتی که به سود منچستر گرفته شد، تصور نمی کنم خوزه بوسینگاوا روی نانی خطا کرده باشد.
گراهام پل ادامه داد: در مقابل حرکتی که اشلی کول روی هرناندز در داخل محوطه جریمه خودی کرد، خطای بزرگ و سنگینی بود. کول به جای توپ، ساق پای بازیکن یونایتد را هدف گرفت و حتی باعث آسیب این بازیکن شد. دراین زمان داور باید پنالتی میگرفت که اینگونه نشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H00m@N; 20-09-2011 at 00:55.
اره که خوشحالیم اما خوشحالی ما بابت برد چلسی نیست بلکه بابت تیم یکدست و جوانی هست که در عین جوانی از تجربه خوبی هم برخوردارند و ما رو امیدوار کردند وگرنه چلسی که برای ما تو این فصل حریف حساب نمیشه احتمالا ما همشهریمون حریف اصلیمونه
در ضمن اینکه بگید مثلا اون دوتا گل افساید پس نتیجه 1-1 این کار کاملا اشتباه هست به نظر من تو تاپیک چلسی درمورد گل نزدن اون موقعیت 10000درصد تورس صحبت کنید بهتره.بابا روح برهانی ما رو شاد کرد با این کارش.
اگه اون گل ها افساید اعلام میشد شاید نتیجه بازی باز به همین وضع میشد.اون پنالتی رو که چلسی ها انجام دادند ولی داور نگرفت رو هم یادتون نره.و هیچوقت نمیشه با دو تا اشتباه داوری منچستر رو زیر سوال برد.
دوست من بیخیال بابا
بچه که بودیم میگفتیم نه خیرم من اول گفتم من اول گفتم...اول اون گل افساید بود!!!
چلسی 3گل عقب بود...نیاز به گل داشت حمله میکرد و ضد حمله میخورد!
از کجا میدونی اگه گل اسمالینگ افساید گرفته میشد مثل ارسنال 8تایی نمیشدین؟
مطمئن باش اگه گل اول افساید گرفته میشد منچستر نمیکشید عقب....انقدر ادامه میداد تا گل اول رو بزنه و گل های بعد هم پشت سر هم میومد
اونم تو زمین خودمون بود بازی....ما به گل احتیاج نداشتیم اون همه موقعیت خراب کردیم حالا فکر کن به گل احتیاج داشته باشیم!!!!
اورا : ما باید بهتر شویم
پاتریس اورا حتی با وجود پیروزی در مقابل چلسی در هفته پنجم لیگ برتر هشدار داده است که یونایتد باید بهتر شود اگر چه کاپیتان یونایتدها از پیروزی مقابل رقیب اصلی خود در لیگ برتر خوشحال است اما در مصاحبه با mutv گفت : شاید این اولین مسابقه ی بود که ما تمام بازی رو تحت کنترل نداشتیم فکر میکنم عجله در کار باعث شد که ما خیلی توپ ها رو به راحتی از دست بدیم به همین دلیل است که من خیلی خوشحال نیستم البته باید بگویم که چیزهای مثبت زیادی هم وجود داشت زدن سه گل به چلسی واقعا جای خوشحالی دارد اما اگر ما می خواهیم که در هر بازی و در اخر درلیگ موفق باشیم بایدنمایش به مراتب بهتر از بازی روز یکشنبه داشته باشیم پیروزی در پنج مسابقه متوالی بسیار خوب است ما من همیشه به دنبال چیزی بیشتری بوده ام من از از پیروزی به دست آمده خوشحال هستم اما در بازی بعدی در مقابل استوک سعی خواهیم کرد که عجله نکنیم و بهتر کار کنیم
اورا همچنین افزود : این یک بازی عجیب بود و هر دو طرف شانس زیادی برای زدن گل های بیشتر داشتند و من مطمئن هستم که تماشاگران نیز شاهد یک بازی بزرگ بودند این اولین مسابقه ی بود که ما در مقابل چلسی باز بازی میکردیم هر چند که بازی بسیار خنده داری بود اما ما موفق شدیم در نیمه اول 3 گل بزنیم و در نهایت پیروز شویم من در بین دو نیمه به بازیکنان گفتم که باید نیمه اول رو فراموش کنند و سعی کنند در نیمه ددم هم به مانند یک تیم بازی کنند این بازی مثل یک مبارزه بوکس بود من به شما میدادم و شما هم به من برمیگرداندید واقعا عجیب بود من برای چلسی احترام زیادی قائل هستم مردم همه درباره سیتی صحبت میکنند اما من همیشه گفتم که چلسی سر سخت ترین رقیبی است که ما داریم آنها فقط برای دفاع کردند به اولدترافورد نیامدند و دیدیند که حملات زیادی داشتند و به دنبال گل زدن بودند من نمی توانستم باور کنم که فرناندو تورس نتوانست اون موقعیت رو به گل تبدیل کند شاید خدا با ما بوده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه ما هنوز تموم نشدیم....و حالا حالا ها با شما کار داریم
توی استامفورد بریج میبینیمتون دوستان
شما رو به زانو در میاریم
(سامان تو که میشناسی منو ، از رو نمیرم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)