تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 98 اولاول ... 4181878889909192939495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

برای تعویض کشور ابتدا شما به قسمت تنظیمات میرید نوشته auto stat یه همچین اسمیه اخرین گزینه هم هست. ابتدا زبان سپس کشور سپس سوال هایی از شما میپرسه. میگه تلویزیون رو برای خونه میخواید یا فروشگاه؟ تلویزیون روی دیواره یا میز. بعد اوتوماتیک انالوگ رو سرچ میکمه. بعد میری digital setup اونجا auto سرچ میکنی. همشو پیدا میکنه

دوستان من رفته بودم مصلی که نمایشگاه تبلت بود. یه غرفه بود که یه تلویزیون سونی داشت بعد منوش دقیقا مثل ما بود ولی فارسی کلمات هم روان یودند و مشکلی نداشتند. من الان تلویزیون خودمو فارسی کردم تمام کلمات جداست ( مانند EPG ) . اگه میدونستم میرفتم از طرف میپرسیدم قضیه اش چیه و ورژن نرم افزاریشو نگاه میکردم.

Sent from XPERIA P using Tapatalk 2

2. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستان من رفته بودم مصلی که نمایشگاه تبلت بود. یه غرفه بود که یه تلویزیون سونی داشت بعد منوش دقیقا مثل ما بود ولی فارسی کلمات هم روان یودند و مشکلی نداشتند. من الان تلویزیون خودمو فارسی کردم تمام کلمات جداست ( مانند EPG ) . اگه میدونستم میرفتم از طرف میپرسیدم قضیه اش چیه و ورژن نرم افزاریشو نگاه میکردم.

این تی وی رو حالت فارسی مشکل نداره و بعد از یک خاموش و روشن کردن کامل ( حتی قطع برق ) تمام حروف به صورت فارسی صحیح نوشته میشن و تنها مشکلاتی که هست عدم نمایش EPG در حالت فارسی و عدم نمایش زیر نویس فارسی. در زبان انگلیسی EPG نمایش داده میشه ولی حروف به صورت جدا از هم هستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام خدمت مهندسین سایت !من امروز متوجه شدم اگه فرمت فیلم avi باشه زیرنویس رو پخش میکنه ولی بصورت خرچنگ قورباغه که اونم فکر کنم اشکال از زیرنویسش باشه !

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

با سلام خدمت مهندسین سایت !من امروز متوجه شدم اگه فرمت فیلم avi باشه زیرنویس رو پخش میکنه ولی بصورت خرچنگ قورباغه که اونم فکر کنم اشکال از زیرنویسش باشه !
    اگه حالتش از چپ به راست بخونی معنی بده که یه چیز کلی هست epg هم همینوطره. فردا یه نگاهی میکنم خبرشو میدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز اصلا زیرنویس رو به صورت حروف فارسی نمینویسه!نمیدونم به کدوم زبانه!در ضمن دکمه epg رو وقتی میزنم فقط میگه این ویژگی در دسترس نیست !باید چکار کنم ؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوست عزیز اصلا زیرنویس رو به صورت حروف فارسی نمینویسه!نمیدونم به کدوم زبانه!در ضمن دکمه epg رو وقتی میزنم فقط میگه این ویژگی در دسترس نیست !باید چکار کنم ؟
    شما باید زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور قرار بدید تا قابلیت EPG در دسترس باشه چون برای زبان و کشور ما به علت تحریم محدود شده.
    من نمیدونم این چه کاریه من هم مثل همه این مشکل EPG و زبان فارسی و سرعت کم تعویض کانال و عدم پشتیبانی فرمتهای مختلف رو داشتم و همون اوایل رفتم یه گیرنده دیجیتال گرفتم که هم به تی وی فشار نیادو هم امکاناتی رو که میخوام داشته باشه.

8. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام
    آیا با آپدیت کردن نرم افزار تلویزیون مشکلاتی که دوستان اشاره کردند حل میشه یا نه؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من ی دونه ex650 از یکی از دوستام خریدم همون مشکلاتن رو داره. فکر کنم کلاه رفته سرم. به نظر میرسه تلوزیون خوبی نباشه. نرم افزارشو آپدیت هم کردم نه epg درست شد و نه فرمت mkv رو پخش میکنه.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

من ی دونه ex650 از یکی از دوستام خریدم همون مشکلاتن رو داره. فکر کنم کلاه رفته سرم. به نظر میرسه تلوزیون خوبی نباشه. نرم افزارشو آپدیت هم کردم نه epg درست شد و نه فرمت mkv رو پخش میکنه.
    دوست عزیز ف مت mkv هنوز برای سونی پشتیبانی نمیشود و برای تمام محصولات اینگونه هست. منظور شما از اینکه epg خراب است چیست؟ اگر epg را با کلمات فارسی برعکس میبینید این هم مشکل از سونی است و در تمام محصولات وجود دارد اگر اصلا epg ندارید فقط باید از طریق تنظیمات کشور را را به مالزی یا اتدونزی ( دقیق یادم نیست) تغییر دهید که در ان صورت epg دارید اما با کلمات فارسی از هم جدا و از چپ به راست مواجه میشوید که باز هم گفتم در همه مدل ها اینطور است.

12. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

کلا مدل های سونی این مشکلات رو دارند چون ایران رو ادم حساب نمیکنند. البته قبلا که تحریم ها نبود مشکلی نداشتیم. مثلا من یک مدل سونی مربوط به سال 85 خریدم. کاملا فارسی رو ساپورت میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •