دوست عزیز
همیشه سعی کنید از هارد با سرعت بالا برای تلویزیون تان استفاده کنید 5400 دور
دوست عزیز
همیشه سعی کنید از هارد با سرعت بالا برای تلویزیون تان استفاده کنید 5400 دور
type No : N33A
model name: LA32R91B
sync master
LCD سامسونگ مدل DNLe SRS HDTV گیرنده دیجیتال دارد؟ اگر دارد چگونه فعال می شود؟ 38 اینچه
سلام من چند تا فیلم دانلود کردم یکیشون زیرنویس دیشب درست بودش ریختم روی هارد دیدم امشب خوستم دو تا فیلم دیگه بریزم هر کاری کردم زیرنویس درست نشون نداد کلمات قلم قورباقه ای میشه توی کامپیوتر درست نشون میده ولی روی تی وی نه حتی رمز گذاری زیرنویس هم جاهای مختلف گذاشتم نشد البته ایران نداشت ؟؟؟
مدل تی وی LED 46F8880 SAMSUNG
کسی نیست راهنمایی کنه؟
LCD سامسونگ مدل DNLe SRS HDTV گیرنده دیجیتال دارد؟ اگر دارد چگونه فعال می شود؟ 38 اینچه
نوشته شده توسط matinpour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید
Last edited by 81102371; 21-10-2013 at 13:01.
سلام
بنده تلویزیون سه بعدی سامسونگ مدل 40es6950 دارم اما هیچکدوم از شبکه های دیجیتالم epg ندارند مشکل از چیست ؟
لازم به ذکر است که با دستگاه دیجیتال معمولی ایکس ویژن یا دنا epg فعال است
مرسی
سلام دوستان بنده یه lw9500 دارم که از بانه گرفتم و نوشته ساخت کره
فریمورش نسخه 4 هستش که الان دیدم نسخه 5 اش اومده ولی جایی نیست که بتونم دانلودش بکنم تو سایت الجی هم که رفتم میگه واسه ثبت نامش کلی چیز میز میخواد
تو امارات و ایران هنوز همون نسخه 4 هستش ولی تو استرالیا نوشته 5 ولی میگه باید ثبت نام کرد که نمیشه
کسی میتونه بره و لینک دانلودش رو بهم بده یا یوزر و پسش رو؟؟
میتونید بهم بگین که باید چه کار بکنم؟؟؟
ممنون میشم از راهنمایی های شما دوستان عزیز
دوست عزیز
به این سایت رفته روی آیکون TV/AUDIO/VIDEO کلیک کنید و از زیر آن TELEVISON را انتخاب کنید و کلیک کنیدو از زیر آن LED LCD TV رانتخاب کنید و از زیر آن مدل تلویزیو نتان 55LW9500 را انتخاب و فریمور تان نمایان می شود با همان ورژن مورد نظر
از اینجا دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 25-10-2013 at 20:40.
دوست عزیز من مدل 47 اینچش رو دارم که سه بعدی نیست
میشه با همین کارم رو راه بندازم؟؟
دوست عزیز
با مقایسه آن مدل از نظر خصوصیات با هم یکی هستند و فقط از نظر اینچ باهم متفاوت هستند و فکر نکنم مشگلی بوجود بیاید.خو دتان هم می توانید مقایسه کنید
سلام دوستان
میشه در مورد سیستم نوردهی direct led و edge led توضیح بدین که چه فرقی با هم دارن و کدوم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)