سلام من تازه گرفتم 26500 تومن
سلام من تازه گرفتم 26500 تومن
دوست عزیز به هیچ وجه بادا نگیر که پشیمون میشی بادا اصلا قابلیت استفاده از سخت افزار رو نداره و گیم ها و نرم افزار هاش هم بسایر کم هستند به نظرم یه بار این تاپیک رو بخون تا به عمق فاجعه پی ببری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان وقت بخیر .می خواستم بدونم این گوشی کیفیت صاش با هندز فری چطوره ؟ آیا به خوبی hd mini هست؟
عزیزم بستگی به هندزفریت داره !! ولی هندزفری خودش صداش خیلی خوبه
خوب من می خوام فردا یا پس فردا این گوشی رو بگیرم
تا این جا که خوندم باید همراه گوشی یه هدست کارت حافظه کابل و cd برنامش باشه و پشت گوشه made by samsung نوشته باشه
درسته ؟ اگه نکته خاص دیگه ای هم هست بگید لطفا راستی قیمت گوشی تو نمایندگی روبروی پارک ملت با نمایندگی بازار
موبایل فرق داره یا نه؟
Last edited by F_1984; 10-09-2011 at 21:38.
سلام
از نمایندگی بخری خیالت راحته تقریبا جز چک کردن سریال نامبر ها هیچیه دیگه رو نمی خواد چک کنی و اینکه کل تهران ( و به صورت تئوری کل ایران) قیمت نمایندگی یکیه توی تهران که هر 3 تا نمایندگی 1 قیمتن
يخورده با جزئيات بيشتر توضيح مي دهيد من خيلي متوجه نحوه كار شما نشدم
سلام بچه ها خسته نباشید . من انشا اله فردا میرم برای خرید این گوشی . یه لطفی کنید بگید الان با گارانتی چنده ؟؟و یه سوال دیگه : کیفیت و بلندی داش با هندززفری چطوره ؟؟؟آخه من زیاد آهنگ گوش میدممن قبلا k750 داشتم می خواستم بدونم کیفیت و بلندی صداش به خوبی اون هست؟؟؟مرسی
سلام.منم جیو دار شدم
چنتا سوال:
1-تو قسمت مشخصات گوشی نوشته نسخه اصلی perf root@se-s508#1
البته اینم بود2.6.32.9 معنی اینا اینه که گوشی روت شدس؟
فروشنده گفت اگه بخوای اینترنت رایگان نصب کنی باید گوشیت روت بشه.این روت شدن ضرری نداره؟
جی پی اس این گوشی پولیه؟
من تو دفتر تلفن نمیتونم مخاطبای سیم و خود تلفن رو جدا کنم و دیگه با اینکه تنظیمات اینترنت رو از همراه اول گرفتم و نصب کردم نمیتونم به اینترنت وصل بشم! چنتا آهنگ رو به mp3کانورت کردم ولی پخش نمیشن!
شاید خنده دار باشه ولی من نتونستم آهنگای mp3 رو واسه زنگ خور تنظیم کنم!!
این گوشی به آندروید 2.3 آپدیت میشه؟
Last edited by Air Born; 12-09-2011 at 13:08.
روت کردن گوشیتونو از گارانتی در میاره
+ یک درصد احتمال این هست که گوشی خراب شه (میگن)
اگه گارانتی نیستین شاید به امتحانش بیارزه - ریختن جی پی اس و .... اصلا کاری نداره فقط احتیاج به دانلود و ... داره اگه می تونی خودت بکن الکی اینارو پررو نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)