احتمالا نسبت تصویرشون یکی نیست
رده رده یعنی چه جوری؟
پروفایل مصرف اگه رو saver باشه ویدئو های hd رو خوب نشون نمیده
احتمالا نسبت تصویرشون یکی نیست
رده رده یعنی چه جوری؟
پروفایل مصرف اگه رو saver باشه ویدئو های hd رو خوب نشون نمیده
سلام. ایا با پورت hdmiلبتاب میتوان تصویر رسیوری را که با کابل hdmiبه لبتاب وصل شده تماشا کرد.برای این کار باید نرم
افزار خاصی رافعال کرد.لب تاب بنده دل اسپایرون 5110 هست.ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.
خیلی ممنون از پاسخ ندادنتون.خودم جواب خودم رو پیدا کردم.سایت تعطیله؟
نه تعطیل نیست
ولی لا اقل خود من نتونستم پست بزنم که بگم نمیدونم!![]()
نه
backlit نداره
لااقل من تا حالا ندیدم
دیگه این مدل دوره اش گذشت به نظر من
یه مدتی خوب بود نسبت به قیمتش ولی الآن دیگه نه
درود
یکی از دوستان میخواد این مدل رو بخره ولی یه سریا گفتن صفحه نمایشش افتضاحه ! واقعا" میخواد بدونه اینطوریه یا نه ؟ چشم و اذیت میکنه ؟
سپاس
من امروز یه 5110 core i7 با cpu 2670 گرفتم!چون هارد ssd دارم خواستم اول هاردشو جایگزین کنم.
متوجه شدم که هارد این لپتاپ برخلاف تمامی لپتاپای موجود زیر تاچ پدو پشت بورد قرار گرفته و به راحتی قابل دسترسی نیست!!
کسی تا حالا هارد این لپتاپو عوض کرده؟
درود
شفافیت تصویر بسیار بالا است اما این در صورتی هست که به صورت مستقیم به تصویر نگاه کنید و اگر از جهت های مختلف به تصویر نگاه کنید کیفیت پائین میآد . به شخصه بسیار راضی هستم.
چشم اذیت نمیکنه من خودم از عینک استفاده میکنم اما بدون عینک هم میتونم در اینترنت سایت های مختلف مطالعه کنم و همچنین فایلهای pdf بخونم. شدت روشنایی نور قابل تنظیم شدن هست. در ویندوز 7 در این مسیر میشه این کارو انجام داد: Control Panel\All Control Panel Items\Power Options - screen brithtness
اگر بخواهید 2 نفری فیلم ببینید از فاصله نزدیک به مشکل برمیخورید اما اگر با فاصله 1.5 تا 2 متری به تصویر نگاه کنید مشکلی پیش نمیآد.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mansia; 25-12-2011 at 22:34.
من که هر جور به صفحه نگاه کنم یه جاییش خرابه
مخصوصا برنامه هایی که scroll bar دارن با بالا پایین کردن به راحنی متوجه می شید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)