چیزی که قبلا نگا نمی کردیم
----
البته ماه رمضون داره میاد و بازار سریالهای شکدارو اب دوغ خیاری گرم
چیزی که قبلا نگا نمی کردیم
----
البته ماه رمضون داره میاد و بازار سریالهای شکدارو اب دوغ خیاری گرم
حالا باید ببینیم سریال طنز بعدی چی باشه...تنها چیزی که من الان بهش فکر میکنم اینه که یکی دو هفته دیگه که این سریال تمام میشه باید چی تماشا کنیم از صدا و سیمای ملی؟!![]()
البته پایتخت دو هست اما معلوم نیست که بره پخش و کی تموم شه کاراش...
---------------
راستی نیما که آخر فیلم کارت فرزانه رو به مردم میداد جنبه ی تلافی کردن داشت یا منظور دیگه ای داشت؟
این سریال ستایش به این مزخرفی رو میخوان قسمت دومش رو هم بسازن.
اونوقت این ساختمان پزشکان که این همه پر محتوا و جذاب هست اینقد بهش اعتراض کردن که از ساختنش پشیمون شدن.هرچند بیشتر مردم (حدود 93%) از این جور سریالا خوششون میاد و از دیدن اونا لذت میبرن.
به نظرم ساختمان پزشکان دومین سریالی هست که بعد از سریال شبهای برره اینقد زیبا ست و به دل میشینه.![]()
با این قسمتش زیاد حال نکردم... نه داستانش درست حسابی بود نه طنزش...
+
چرا صحنه ماچ و بوسه رو قیچی کردن!!
کلا اگه روتین کار می کردند و از تولید به مصرف ضبط و پخش می کردند، اینقدر سانسور نمیشد... البته اون مدل هم مشکلات خاص خودش رو داره...![]()
این امار رو از کجا اوردیداین سریال ستایش به این مزخرفی رو میخوان قسمت دومش رو هم بسازن.
اونوقت این ساختمان پزشکان که این همه پر محتوا و جذاب هست اینقد بهش اعتراض کردن که از ساختنش پشیمون شدن.هرچند بیشتر مردم (حدود 93%) از این جور سریالا خوششون میاد و از دیدن اونا لذت میبرن.
به نظرم ساختمان پزشکان دومین سریالی هست که بعد از سریال شبهای برره اینقد زیبا ست و به دل میشینه.![]()
بعد از این دست سریال پر مخاطب بود مثل پاورچین مسافران نقطه چین
اصلا داستان امشب چی بود؟
من متوجه نشدم.
تا اونجایی که من متوجه شدم طرف گ.ی بود و فی.تیش روانشناس داشت![]()
کدوم صحنه رو میگی؟چرا صحنه ماچ و بوسه رو قیچی کردن!!![]()
عزیزم ادامه داره باید امشب رو هم ببینی تا بفهمیاصلا داستان امشب چی بود؟
من متوجه نشدم.
ماشالله: دی شما قبل اینکه این سریال رو نگاه کنی در حال تماشای فیلم دیگه ای نبودی؟ :خخخخخختا اونجایی که من متوجه شدم طرف گ.ی بود و فی.تیش روانشناس داشت![]()
متوجه نشدی؟ وقتی جهانگیری برای اولین بار اومد به مطب نیما و نشستند، مریضه یه خورده جا به جا شد و به نیما نزدیک شد و یه دیالوگ گفت، بعد صحنه یهو عوض شد و نشون داد نیما داره صورتش و گونه هاش رو پاک میکنه!!کدوم صحنه رو میگی؟
بعد اون، وقتی مریضه رسوندش، نیما موقع خداحافظی کلی خودشو کشید عقب و دست داد که مبادا روبوسی نکنه!!
کلا خیلی خیلی تابلو سانسورش کردن مقادیری از فریم های هر قسمت رو...![]()
یعنی مشکل اصلی جهانگیری دو جنسیتی بودن که میگفت شاید به خاطر عشق زیاد هست که روانشناس رو میکشه و اون قسمت رو سانسور کردن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)