تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 645 اولاول ... 4181878889909192939495101141191591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستانی که جواب اینو دادن و گفتن می شه توی power options تعریف کرد
    اگه می شه کامل توضیح بدین
    آخه گشتم پیداش نکردم !
    ممنون

برای ویستا به این شکل دقت کن ( اگر نمیخوای وارد تنظیمات پیچیده power بشی )

برو بخش Control Panel و بعد Personalization

در بخش sounds صدای Critical Battery Alarm را تعیین کن

XP هم تقریبا همین طوره

___

راه دیگه استفاده از نرم افزارهای مدیریت باتری هست که من بیشتر توصیه میکنم چون ویندوز حتی ویستا این قدر هم دقیق نیست ... این ابزار فوق العاده و رایگان رو به همه دوستان پیشنهاد میدم

BattStat

Battery Status monitor and power management freeware for Windows Vista/XP/2000

http://users.rcn.com/tmtalpey/BattStat

اگر ف.ی.ل.ت.ر بود با چیزی مثل f r e e- g a t e بازش کنید

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

جناب رجیستر اینارو جواب بدید please
    یه سوال دیگه من تو خونه از برق استفاده میکنم و همیشه باطری فول شارژه ایراد نداره؟
    و وقتی خاموش میکنم باید از برق در بیارم؟
    همیشه جدیدترین ورژن بایوس رو دانلود و فلش کن ... پیشنهاد کلی چون همیشه در حال اضافه کردن قابلیت های جدید و رفع باگ هستند

و در مورد سری لپ تاپت هم شک نکن و مشکلی نیست ... اگه دقیقا میخوای قضیه رو بفهمی لیست نوت بوکهای HP اینجا رو ببین با دسته بندی هاش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سمت راست قسمت Manufacturer اچ رو بزن و لیست رو ببین ... Model Series مدل 2800 نداریم عزیز

در مورد شارژ هم هر کس به چی میگه ... اما بهترین حالت همون تو شارژ بودن همیشگی و فول شارژ بودنه ... راجع به بحث شارژ لپ تاپ اینقدر سوالات و جوابهای تکراری شده که دیگه حالم داره بهم میخوره

موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ضمن سلام به دوستان من یک لپ تاپ acer aspire 5920 دارم ولی در بیشتر وب سایتها که صدای پخش ضعیف دارند مشکل دارم آیا نرم افزاری هست که بتوانم این مشکل را با تقویت صدا رقغ نمایم؟

راه و یا نرم افزاری خاصی نیست که صدای لپ تاپ رو بالاتر ببره چون از سوی مادربردت محدود به ولتاژ و توان چند واتی خودش شده و روش آورکلاک خاصی هم نیست ... اصولا هدفونی خوب مثل محصولات creative یا altec lasting یا اسپیکر پرتابل که برق از USB میگیره یا شارژ میشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما برای فیلم ها و MP3 ها نرم افزارها و کدک های خاصی مثل ffdshow و mp3gain هست

اگر هم از این استفاده کنید که محشره :

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حالا می گیرم دوباره تمیز می کنم ببینم میره یا نه
    180 تومان که نمی ارزه
    آنچنان چیزه حادی هم نیست فقط اگر دقت کنی دیده میشه

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

من یه لب تاب دارم که به هر زحمتی بود درایورهای Xp رو پیدا کردم و از ویستا اومدم تو Xp . بعد دیدم تو اکس پی مشکل تایپ داشتم و هر جمله ای رو میخواستم تایپ کنم یهو فونت میومد رو فارسی و اگه فونت فارسی رو هم پاک میکردم یهو میومد اول سطر و یا کلا از تایپ خارج میشد و مجبور شدم دوباره اومدم رو ویستا دیدم تو ویستا هم همینجوره )): الان هم که میبینید این قدر فارسی تایپ کردم جونم بالا تومده . خواهش میکنم کمکم کنید ممنون میشم . لب تاب منم LG R405A هست. با تشکر

داره خودمونی میشه hassan118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من چندي پيش با برنامه پارتيش مجيك كار ميكردم متأسفانه اين كار من باعث شد كه درايو c لب تاپم پاك بشه الان كه ميخوام ويندوز نصب كنم درايو c من رو به اين عنوان ميشناسه (disk unallocated space) و اصلا نمي تونم ويندوز ويستا رو روش نصب كنم لطفا كمكم كنيد خيلي ضروريه.
    با تشكر

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

سلام
    من چندي پيش با برنامه پارتيش مجيك كار ميكردم متأسفانه اين كار من باعث شد كه درايو c لب تاپم پاك بشه الان كه ميخوام ويندوز نصب كنم درايو c من رو به اين عنوان ميشناسه (disk unallocated space) و اصلا نمي تونم ويندوز ويستا رو روش نصب كنم لطفا كمكم كنيد خيلي ضروريه.
    با تشكر
    اگه میتونی کل هاردتو با ویندوز دوباره پارتیشن بندی کن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام

من یه لب تاب دارم که به هر زحمتی بود درایورهای Xp رو پیدا کردم و از ویستا اومدم تو Xp . بعد دیدم تو اکس پی مشکل تایپ داشتم و هر جمله ای رو میخواستم تایپ کنم یهو فونت میومد رو فارسی و اگه فونت فارسی رو هم پاک میکردم یهو میومد اول سطر و یا کلا از تایپ خارج میشد و مجبور شدم دوباره اومدم رو ویستا دیدم تو ویستا هم همینجوره )): الان هم که میبینید این قدر فارسی تایپ کردم جونم بالا تومده . خواهش میکنم کمکم کنید ممنون میشم . لب تاب منم LG R405A هست. با تشکر
    مشکل از کیبورد و سخت افزاری نیست ... یکبار دیگر زیان های نصب شده روی سیستم را در بخش کنترل پانل و religions & language option چک کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    با تشكر
    برای این کار باید در هنگام نصی ویندوز ویستا یا سیتم عامل دیگر با انتخاب درایو C و فرمت کردن آن این مشکل را حل کنید

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

سلام من یه سونی FZ 190 با کانفیگ C2d 2-2-200-g8400 زیر دست منه این دستگاه دو ساعت که کار میکنه سرعتش میاد پایین به نظر شما مشکلش چیه ؟ رمش رو عوض کردم هاردشو هم عوض کردم ویندوز هم بالای 10 بار عوض کردم ولی بازم همین مشکل رو داره
    Last edited by hossein_dig; 14-07-2008 at 15:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •