تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 156 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

منم فیلمای دی وی دی رو که مثلا دو تا فایل audio va video داره رو میریزم رو ایبد...سه تا نرم افزار پلیری که شما گفتی رو هم دارم...حتی جالبه مثلا main menu فیلم رو با قسمتی که باید chapter های فیلم رو انتخاب کنیم رو هم میتونم ببینم اما نمی تونم فیلم رو تماشا کنم و فقط رو همون صفحه ی منو می مونه...دوستم میگفت باید ریپ((اگه درست شنیده باشم))بکنی...چکار کنم؟

سوال دوم اینه که راجع به ای فایل بیشتر توضیح بدین و کار با اون رو....

سوال سوم اینه که چرا نمیشه با ایپد یوتیوپ دید و کلا چرا فلش رو ساپورت نمیکنه....

سوال چهارم:من music downloader نصب کردم رو ایپدم...احساس می کنم نرم افزار دانلود موزیک جالبیه....منوش یه سرچ داره و هر اهنگی رو که میخوای رو میتونیم سرچ کنیم...اما سوالم اینه که چطوری می کنم اون اهنگو از document یا فولدر music downloader منتقل کنم به ایپدم؟

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

دمت گرم...منم دنبال همچین برنامه ایی هستم....

راستی یه سوال دارم من weather hd دارم که پیش بینی وضع هواست...اما اکثرا غلط غولوط هستش...دقیق ترین برنامه ی پیش بینی چیه؟
    توی آیتونز استور دنبال نرم افزار هواشناسی که ساخت accuweather باشه چون کمپانی معروفیه واسه هرپلتفرمی نرم افزارشو داده.

2. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستانی که ios 5 رو نصبیدن ، ایا کیبورد فارسی و اینا که قرار بود ساپورت کنه هست یا نه ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستانی که ios 5 رو نصبیدن ، ایا کیبورد فارسی و اینا که قرار بود ساپورت کنه هست یا نه ؟
    در بتا بود، ولی در نسخه نهایی برداشته شده! اگه از بتا بکاپ داشته باشید و ریستور کنید هست، در غیر این صورت نه.

5. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی آیتونز استور دنبال نرم افزار هواشناسی که ساخت accuweather باشه چون کمپانی معروفیه واسه هرپلتفرمی نرم افزارشو داده.

منظورت app store هستش؟میشه بقیه سوالامو جواب بدین؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

منظورت app store هستش؟میشه بقیه سوالامو جواب بدین؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

طبق آمار ABI فروش تبلت ها در Q2 - 2011 نزدیک از 2 برابر نتبوک ها بوده.

در کل 7.3 میلیون نت بوک (netbook) فروخته شده در مقابل 13.6 میلیون تبلت که از این میان 9 میلیون (68 درصد) متعقل به آیپد بوده. جالبه که ببینیم آیپد به تنهایی از کل نتبوک های دنیا بیشتر فروش داشته.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تاپيك با شخصيتي مثه بحث و صحبت راجع به iPad بايد بهتر باشه.سوالامو اصن جواب ندادين.لطفا بگين كه مني كه همه نرافزارهاي vcl o playerو .... دارم چرا نميتونم فيلماي دي وي دي رو ببينم.قسمت انتخاب چپتر ماد اما فيلم نمياد كه مثه ادم پخش بشه

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

تاپيك با شخصيتي مثه بحث و صحبت راجع به iPad بايد بهتر باشه.سوالامو اصن جواب ندادين.لطفا بگين كه مني كه همه نرافزارهاي vcl o playerو .... دارم چرا نميتونم فيلماي دي وي دي رو ببينم.قسمت انتخاب چپتر ماد اما فيلم نمياد كه مثه ادم پخش بشه
    درود بر شما
    من شخصا فيلمها با فرمت ديويدي قابل پخش در ديويدي پلير هاي خونگي رو به همراه زير نويس فارسي به وسيله opelayer hd & av player hd ميتونم نيگاه كنم و هيچ مشكلي باهاشون ندارمو تمامي چپتر ها رو هم نشون ميده
    با اين حال پيشنهاد ميكنم يك بار از Av player hd هم استفاده كنيد من چند روز پيش نسخه اورجينالشو از آيتيونز خريداري كردم واقعا عالي كار ميكنه فيلمهاي ٧٢٠ p كه oplayer hd خوب پخش نميكنه رو بسيار بسيار عالي نشون ميده به جرعت ميتونم بگم كه بهترين هست

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

دوستان یه اپ کیف پول میخوام که خرج های روزانمون رو بزنیم و اخر هر هفته و ماه حساب کل خرجامون رو بهمون بده
    کسی یه همچی چیزی سراغ داره؟
    درود بر شما
    بعد از اينكه پست شما رو مطالعه كردم به نظرم جالب اومد اين بود كه كلي گشتم دنبالشو اين نرم افزار با امكانات بسيار زياد رو پيدا و دانلود كردم
    Expense poket
    اين نرم افزار رو ميتوند از app store دانلود كنيد كه داراي ٢ نسخه فول و لايت هست

13. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود بر شما
    دوست محترمي در پيغام خصوصي سؤالي پرسيده كه من ترجيح دادم پاسخ ايشون رو اينجا بدم.
    و با كمال احترام از اعضا محترم خواهش ميكنم كه سؤالات خودشون رو در پيغام خصوصي مطرح نكنند.
    جاي طرح سؤالات اينجاست.
    ولي به هر حال ...
    متن سؤال ايشون
    سلام

اول اینکه من میخوام اینترنتم رو راه اندازی کنم رو ایپد میخواستم ببینم چند روش برای این کار دارم؟فقط همین میکرو سیم ایرانسل چاره کار هست؟ (من به سرعت بالا احتیاج دارم)

دوم اینکه موقع اتصال به اینترنت توسط ایپد میتونه به ایپد ویروس منتقل بشه یا نه؟

سوم اینکه اگه توصیه مهمی به ذهنتون میرسه بهم گوش زد کنید.

.

ممنون
    جواب
    براي اتصال به اينترنت اگر شما آيپد ٣g داريد به دو روش كيتونيد اقدام كنيد
    روش اول استفاده از gprs سيم كارت هست
    و روش دوم استفاده از سيستم وايرلس ( اينترنت بدون سيم ) كه ممكن هست wifi باشه يا adsl
    منظور از adsl در اين رابطه اين است كه شما ميتوانيد توسط مودم هاي وايفاي روتر سيگنال دريافتي از سيم تلفن را به وايرلس و امواج بيسيم تبديل كنيد اين مودم ها به وفور در بازار يافت ميشود .
    و واي فاي هم يك نوع اينترنت پرسرعت بيسيم است كه اصولا بيسيمه.
    با توجه به اينگه شما در سيستم عامل ios توانايي دانلود فايل و ا جراي اون توسط مرورگر رانداريد ( به غير از فايلهاي پيدي اف كه آن هم دانلود نميشود)
    وبا توجه به اينكه فايلهاي دريافتي توسط دانلود منيجرها عموماً موزيك و ويديو هست و شما نميتوانيد فايل اجرايي دانلود كنيد پس ويروس راهي به دستگاه شما نخواهد يافت
    بايد ياد آور شوم كه در i divice چيزي به نام ويروس وجود ندارد در اين رابطه تنها ميتوان به بد افزارهايي اشاره كرد كه عموما در دستگاه هاي جيلبريك شده يافت ميشود
    چون دستگاه هاي جيلبريك نشده فقط و فقط از طريق برنامه آيتيونز تغذيه ميشوند و برنامه ها فقط برنامه هاي تعييد شده است پس امنيت بالايي به سراغ شما آمده
    ولي پيرو صحبت بالا در مورد جيلبريك اين نكته را اضافه ميكنم كه از آنجايي كه پس از جيلبريك شما ميتوانيد برنامه هاي كرك شده را بر روي دستگاه تون نصب كنيد و اين برنامه ها گا هاً ممكنه كه معيوب باشند امكان وجود بد افزار در دستگاهتون رو افزايش ميده!
    و به صورت خالي شدن سريع شارژ باطري يا به صورت هنگ كردن و كرش كردن برنامه ها و .... نمود پيدا ميكند.
    منظورتون از توصيه رو نميتونم متوجه بشم!
    اطلاعات زياديو با مطالعه اين فروم ميتونيد بدست بياريد اگر جايي به مشكلي بر خورديد صميمانه مي تونم كمكتون بكنم
    اميد وارم جواب شوالتون رو گرفته باشيد.

15. 4 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •