توی آیتونز استور دنبال نرم افزار هواشناسی که ساخت accuweather باشه چون کمپانی معروفیه واسه هرپلتفرمی نرم افزارشو داده.
توی آیتونز استور دنبال نرم افزار هواشناسی که ساخت accuweather باشه چون کمپانی معروفیه واسه هرپلتفرمی نرم افزارشو داده.
دوستانی که ios 5 رو نصبیدن ، ایا کیبورد فارسی و اینا که قرار بود ساپورت کنه هست یا نه ؟
در بتا بود، ولی در نسخه نهایی برداشته شده! اگه از بتا بکاپ داشته باشید و ریستور کنید هست، در غیر این صورت نه.
منظورت app store هستش؟میشه بقیه سوالامو جواب بدین؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق آمار ABI فروش تبلت ها در Q2 - 2011 نزدیک از 2 برابر نتبوک ها بوده.
در کل 7.3 میلیون نت بوک (netbook) فروخته شده در مقابل 13.6 میلیون تبلت که از این میان 9 میلیون (68 درصد) متعقل به آیپد بوده. جالبه که ببینیم آیپد به تنهایی از کل نتبوک های دنیا بیشتر فروش داشته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپيك با شخصيتي مثه بحث و صحبت راجع به iPad بايد بهتر باشه.سوالامو اصن جواب ندادين.لطفا بگين كه مني كه همه نرافزارهاي vcl o playerو .... دارم چرا نميتونم فيلماي دي وي دي رو ببينم.قسمت انتخاب چپتر ماد اما فيلم نمياد كه مثه ادم پخش بشه
درود بر شما
من شخصا فيلمها با فرمت ديويدي قابل پخش در ديويدي پلير هاي خونگي رو به همراه زير نويس فارسي به وسيله opelayer hd & av player hd ميتونم نيگاه كنم و هيچ مشكلي باهاشون ندارمو تمامي چپتر ها رو هم نشون ميده
با اين حال پيشنهاد ميكنم يك بار از Av player hd هم استفاده كنيد من چند روز پيش نسخه اورجينالشو از آيتيونز خريداري كردم واقعا عالي كار ميكنه فيلمهاي ٧٢٠ p كه oplayer hd خوب پخش نميكنه رو بسيار بسيار عالي نشون ميده به جرعت ميتونم بگم كه بهترين هست
درود بر شما
بعد از اينكه پست شما رو مطالعه كردم به نظرم جالب اومد اين بود كه كلي گشتم دنبالشو اين نرم افزار با امكانات بسيار زياد رو پيدا و دانلود كردم
Expense poket
اين نرم افزار رو ميتوند از app store دانلود كنيد كه داراي ٢ نسخه فول و لايت هست
درود بر شما
دوست محترمي در پيغام خصوصي سؤالي پرسيده كه من ترجيح دادم پاسخ ايشون رو اينجا بدم.
و با كمال احترام از اعضا محترم خواهش ميكنم كه سؤالات خودشون رو در پيغام خصوصي مطرح نكنند.
جاي طرح سؤالات اينجاست.
ولي به هر حال ...
متن سؤال ايشون
سلام
اول اینکه من میخوام اینترنتم رو راه اندازی کنم رو ایپد میخواستم ببینم چند روش برای این کار دارم؟فقط همین میکرو سیم ایرانسل چاره کار هست؟ (من به سرعت بالا احتیاج دارم)
دوم اینکه موقع اتصال به اینترنت توسط ایپد میتونه به ایپد ویروس منتقل بشه یا نه؟
سوم اینکه اگه توصیه مهمی به ذهنتون میرسه بهم گوش زد کنید.
.
ممنون
جواب
براي اتصال به اينترنت اگر شما آيپد ٣g داريد به دو روش كيتونيد اقدام كنيد
روش اول استفاده از gprs سيم كارت هست
و روش دوم استفاده از سيستم وايرلس ( اينترنت بدون سيم ) كه ممكن هست wifi باشه يا adsl
منظور از adsl در اين رابطه اين است كه شما ميتوانيد توسط مودم هاي وايفاي روتر سيگنال دريافتي از سيم تلفن را به وايرلس و امواج بيسيم تبديل كنيد اين مودم ها به وفور در بازار يافت ميشود .
و واي فاي هم يك نوع اينترنت پرسرعت بيسيم است كه اصولا بيسيمه.
با توجه به اينگه شما در سيستم عامل ios توانايي دانلود فايل و ا جراي اون توسط مرورگر رانداريد ( به غير از فايلهاي پيدي اف كه آن هم دانلود نميشود)
وبا توجه به اينكه فايلهاي دريافتي توسط دانلود منيجرها عموماً موزيك و ويديو هست و شما نميتوانيد فايل اجرايي دانلود كنيد پس ويروس راهي به دستگاه شما نخواهد يافت
بايد ياد آور شوم كه در i divice چيزي به نام ويروس وجود ندارد در اين رابطه تنها ميتوان به بد افزارهايي اشاره كرد كه عموما در دستگاه هاي جيلبريك شده يافت ميشود
چون دستگاه هاي جيلبريك نشده فقط و فقط از طريق برنامه آيتيونز تغذيه ميشوند و برنامه ها فقط برنامه هاي تعييد شده است پس امنيت بالايي به سراغ شما آمده
ولي پيرو صحبت بالا در مورد جيلبريك اين نكته را اضافه ميكنم كه از آنجايي كه پس از جيلبريك شما ميتوانيد برنامه هاي كرك شده را بر روي دستگاه تون نصب كنيد و اين برنامه ها گا هاً ممكنه كه معيوب باشند امكان وجود بد افزار در دستگاهتون رو افزايش ميده!
و به صورت خالي شدن سريع شارژ باطري يا به صورت هنگ كردن و كرش كردن برنامه ها و .... نمود پيدا ميكند.
منظورتون از توصيه رو نميتونم متوجه بشم!
اطلاعات زياديو با مطالعه اين فروم ميتونيد بدست بياريد اگر جايي به مشكلي بر خورديد صميمانه مي تونم كمكتون بكنم
اميد وارم جواب شوالتون رو گرفته باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)