بفرمایید:
![]()
بفرمایید:
![]()
آقا تشكر فك كردم تو مايه هاي كمبت ps2 بايد باشه
منظورت اين كمبت هست
![]()
این عکس سومیه اسم زنه هست sonyaچرا اشتباهی نوشته؟؟؟؟اسم اون یارو جادوگررو نوشته
گفتم كه اين بازيو خود تيم سازنده بازي نساخته اين سوتي ها عجيب نيستاین عکس سومیه اسم زنه هست sonyaچرا اشتباهی نوشته؟؟؟؟اسم اون یارو جادوگررو نوشته![]()
اتفاقا به نظر من خیلی تمیز ساخته شده....خیلی زحمت کشیدن براش خود midway این همه زحمت نمیکشید
برای نسخه این بازی...
ببینید گرافیکش مثل سگا نیست خیلی بهتره....اینقدر بهتره که حجمش 1400 مگ شده ولی کمبات سگا 4 مگ
یه آهنگایی گذاشتن که حال میکنی بازی میکنی...
اسکوتر....یه آهنگ خود بروسلی خونده..اینجوریه :
هو ...ها..هو هو ها ....از خنده روده بر میشی بعد یه ضرب عربی مانند میاد رویه صدای بروسلی خیلی
توپه ...
خودتم میتونی آهنگ بزاری....خیلی آهنگهای گرمی گذاشتن تکنو ...دیسکو ...میترکونه...
یه مرحله هاش خیلی با گرافیک ....از آسمون آتیش میاد 3 بعدی واقعا زحمت کشیدن براش...
اینم چنتا عکس دیگه :
![]()
این بازی فقط برا دریم کیست امده وهمون ام کا 4 هست که 5 تا کاراکتر جدید با اندینگ ها ،فن ها ، فاتالیتی ها واسلحه های جدید هستند وزمین ها خیلی بهتر شدن ویه سری هم اضافه شده. تم تغییر چندانی نکرده وقابلیت انخواب اصلحه هم اضافه شده. گرافیک بازی خیلی بهتر شده و گلوله ی تیغی هم برای پرت کردن در یکی از زمین ها اضافه شده. هنوز من که ندیدم نسخه تبدیل شده به کامپیوترش امده باشه.
من این بازی رو با نرم افزار نول سی دی رو کامپیوتر اجرا کردم واگه تو هم میخوای میتونی یه سر به این لینک بزنی که کلی بازی وهمچنین ام کا گولد با حجم 430 مگابایت هست . از اون پستی که برای سایت کول رامه استفاده کن.
این لینک دانلود نسخه کامل نول سی دی به همراته بایوس وپلوگین و..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزيزم حالا با گيم پد معمولي ميشه اينو بازي كرد فاز گرفتم دان كنمش![]()
دوستان آهنگشو براتون آپلود کردم...فشرده کردمش 800 کیلو بایت.یه آهنگ خود بروسلی خونده..اینجوریه :
هو ...ها..هو هو ها ..
دانلود کنید خیلی خنده داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه کمباتها رو میشه با دسته بازی کرد....
فقط باید بری کانفیگ کنی تو بازی...
خیلی باحال بود کلی خندیدیم .راستی این بروس لی نیست لیوکانگه که تو دهنا بروسلی جا افتاده
خلاصه اینکه باحال بود
راستییییییییییی تو این نسخه FATALITYمیکنه؟؟؟؟برام خیلی مهمه
بابا دمت گرم...آخر fatality
یعنی باورت نمیشه ...موقع فینیشن مثلا با سایرکس تند تند high punch رو بزنی
بروتالیتی میزنه....همه چی داره خیالت راحت...بابا 1400 مگ مگه الکیه..همه چی داره فول فول برو صفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)