تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 99 اولاول ... 4181878889909192939495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

سلام
    ابتدا یه انتقاد از مدیران و ناظران این تاپیک: اینجا اگر بفرض صد تا پست مفیدم بذاری کسینمیگه دمت گرم ولی کافیه یه جا یه خط حرفت تند یا حتی انتقاد آمیز باشه تا سریع پاکش کنن و اخطار و ... انگیزه آدم برای پست دادن کم میشه و برای همین هم هست که بیشتر تاپیک ها پر شده از سوال و کمتر کسی جواب میده. مطمئنم هیچکس answering mechine نیست که. قطعا وقتی من یه پستی میذارم حاوی احساسات و عقاید و نظراتمه. پس اتو هر فرومی هر مدیری باید بدونه که اگر پست های خوب را میخواد باید بتونه پست های حاشیه دار را هم پذیرا باشه نه اینکه باهاشون برخورد سلبی و قهری کنه.
    خود من بشخصه معتقدم بلای هر فرومی پست های اسپم است که باعث میشه خوندن تاپیک برای دیگران بی فایده باشه.
    الان جوابی که ایشون دادن بنظر من اسپم هست و اینگونه جواب هاست که باید پاک بشه نه جوابی مثه اینی که بنده دارم مینویسم. لطفا این جواب منو هر طوری دوست دارید بازنویسی یا یرایش کنید و بنام خودتون یا من یا هرکس دیگه ای منتشر کنید تا حداقل کمی در مورد جواب پست دادن ایشون راهنمائی شن.

....
    سلام /

یکی از عوامل بی نظمی در انجمن منحرف کردن تاپیکها از موضوع اصلی خودش هست ( نظیر موارد اخیر این تاپیک ) ؛ بنابراین این 3-4 پست اخیر در اسرع وقت تماما حذف خواهند شد .

هدف اصلی این انجمن گسترش دانش و همفکری هست و اگر کسی برای "دمت گرم" شنیدن اینجا فعالیت میکنه از نظر من فقط داره وقتش رو از دست میده چون هدفش جنبه های دیگه ای غیر از به اشتراک گذاشتن معلومات هست .

اینکه امضای یک نفر از دید شما غیر اخلاقیه هیچگونه ارتباطی به این تاپیک نداره ؛ این موارد باید با مدیران ارشد انجمن در میون گذاشته بشه .

تمسخر ، تحقیر و کوچک شمردن دیگران و افکار و ایده هاشون ( هرچند عمقی یا سطحی ) در کل انجمن کوچکترین جایی نداره ، و البته نقد افکار متفاوته با به سخره گرفتن .

حرف تند و ... هم برای کوچه و خیابان هست نه این محیط ، بحث حاشیه ای هم یعنی بیهوده نویسی و بالطبع بدون اغماض حذف میشه ، انتقادی هم باشه باید از انجمن انتقادات/پیشنهادات و یا با مدیران و ادمینهای انجمن در میون گذاشته بشه .

نکات بالا صرفا برای روشن شدن موضع تاپیک و موضع انجمن متفرقه بود ، هرگونه بحثی در این باره هست یا از طریق پیام خصوصی و پروفایل و یا از طریق انجمن انتقادات/پیشنهادات پیگیری بشه ، هرگونه نقل قول از این پست هم حذف میشه .

ممنون از توجه تمامی دوستان

2. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کجا هست؟
    اگه همینجوری ولش کنی به امان خدا دو سال دیگه میشه 35 یا 43 مطمئن نیستم
    ولی اگر آبادش کنی هم میتونی سالی 15 یا شاید 20 میلیون ازش در بیاری هم اینکه بعد از 2 سال ارزشش بیشتر از 30،40 میلیون میشه.
    برای آباد کردنش یعمنی منظورم اینکه اگه بخوای بازدهی زمین رو بالا ببری جهاد کشاورزی حمایت میکنه روی سند زمینت هم وام میده هم تجهیزات مورد نیاز رو میده
    با سلام
    بنظر من همینطوره و شما تقریبا لب کلام را گفتید ولی بعنوان تکمله عرض کنم که:
    اولا خیلی مهمه که زمین کجا باشه. 4 هزار متر زمین مثلا در الهیه تهران به اندازه بودجه یه سال کشور پولشه ولی همین زمین در مناطق دور افتاده و بد آب و هوای کشور....
    ثانیا زمینی که به حال خودش رها میشه با زمینکه در اون زراعت یا هر نوع فعالیت دیگه ای انجام بشه خیلی تفاوت داره. بنظر من اگر زمین رو به حال خودش رها کنید بعد از 23 ماه دیگه قیمتی معادل 34 تا 42 میلیون تومن خواهد داشت که البته این یعنی ضرر و طبیعی هم هست که وقتی شما زمین زراعی را میخرید و اونو رها میکنید افت قیمت خواهد داشت و خب احیای زمینی با این وسعت کار بسیار سخت و هزینه بری است و قطعا بسیار بر مرغوبیت زمین خواهد کاست
    ثالثا اگر زمین زراعی ای دارای سند مالکیت 6 دانگ باشه میشه از روش وام گرفت. البته تا اونجاکه من میدونم این وام رو بانک کشاورزی میده هر چند که ممکنه متولی کار جهاد کشاورزی باشه. البته پر واضحه که چنین کاری نیاز به طی مراحل پیچیده و طولانی اداری رو داره.
    رابعا بعنوان پیشنهاد بنظر من اگر بتونید زمین رو تفیکیک کنید و برای هر قسمت سند ایجاد کنید و اونو به کشاورز های کم سرمایه بفروشید هم اجر مادی بردید هم معنوی
    Last edited by اسطقس; 16-06-2012 at 04:43.

4. 3 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این هفته کارشناس میبرم زمینو ببینن .برای کارهای اداریش هر امکانی دارم به جز شیرینی. تا حالا با این مزخرفات کارامو راست و ریس نکردم و هرگز نخواهم کرد.
    حال خودش رها کنید بعد از 23 ماه دیگه قیمتی معادل 34 تا 42 میلیون تومن خواهد داشت که البته این یعنی ضرر
    راستی من متوجه این قسمت نشدم.چرا زمین که میشه تقریبا دو برابر قیمت.چرا ضرر میکنیم؟ از چه لحاظ؟ از این لحاظ که تو این 23 ماه کارهای زیادی هم میشد کرد اما نکردیم؟

در آغاز فعالیت Mirza arezoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    خیلی دوست دارم کار کنم اما چه کاری؟
    رشته دانشگاهیم کامپیوتره ترم دومم هنوز چیز خاصی یاد نگرفتم
    برنامه نویسی رو دوست دارم اما بیشتر از اون کارای فوتوشاپی رو.
    کارایی که میکنم تقریبا مث آتلیه هاس یکم ضعیف تر .خوشم نمیآد برم آتلیه بزنم
    نظرتون چیه طراحی کارت ویزیت یاد بگیرم بنظرتون درآمد داره هیچی راجبش نمیدونم
    اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان، خسته نباشید

ببشید نزدیک به یک ماه پیش یه نمایندگی یه شرکت گرفتم الان میخوام واگذارش کنم ، باید چیکار کنم (نمایندگی رباتیک) خیلی براش زحمت کشیدم یعنی دنبالش دویدم نامه و مجوز هایی گرفتم که...ولی الان به دلیل برخی مشکلات نمیتونم.

الان به نظر شما به چه شکل بهتره بفروشمش؟؟؟

با سپاس

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    خیلی دوست دارم کار کنم اما چه کاری؟
    رشته دانشگاهیم کامپیوتره ترم دومم هنوز چیز خاصی یاد نگرفتم
    برنامه نویسی رو دوست دارم اما بیشتر از اون کارای فوتوشاپی رو.
    کارایی که میکنم تقریبا مث آتلیه هاس یکم ضعیف تر .خوشم نمیآد برم آتلیه بزنم
    نظرتون چیه طراحی کارت ویزیت یاد بگیرم بنظرتون درآمد داره هیچی راجبش نمیدونم
    اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
    يكي از كارها كار در دفاتر فني هست همچنين طراح و فتوشاپ كار در مجلات يا چا خانه ها
    به عنوان طراح كارت ويزيت شايد درامد چنداني نداشته باشيد
    در كل چند روزي به همشهري سر بزنيد بهتر ميتونيد كار مرتبط پيدا كنيد

9. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    امیدوارم بتونم یه مشاوره ازتون بگیرم
    حدود 40 میلیون تومن سرمایه دارم به علاوه یه مغازه ثابت با جای خوب نه عالی (مغازه واسه دائیمه و بازنشسته است و خرجشو از اجاره دادنش درمیاره حالا میخواد اجارش بده به من، منظور اینه که جام ثابته)
    می خوام یه کلوپ گیم (شامل 10 تا کامپیوتر و 5 تا کنسول بازی) راه بندازم، به نظرتون کار خوبیه؟ اونایی که دستی تو بازار دارند فکر می کنند ماهی چند بشه در آورد (در حالت عادی)؟
    بعضی از دوستام میگند حداقل یک میلیون تو ماه کاسبی؟ میشه همچین انتظاری داشت
    می تونم یه چاپ خونه کوچیکم راه بندازم ولی مشکل اینه که تجربه ای تو چاپ ندارم ولی در عوض کار کلوپ گیم خوب بلدم، به نظرتون چه کار کنم؟
    ساکن تهران هم هستم
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    امیدوارم بتونم یه مشاوره ازتون بگیرم
    حدود 40 میلیون تومن سرمایه دارم به علاوه یه مغازه ثابت با جای خوب نه عالی (مغازه واسه دائیمه و بازنشسته است و خرجشو از اجاره دادنش درمیاره حالا میخواد اجارش بده به من، منظور اینه که جام ثابته)
    می خوام یه کلوپ گیم (شامل 10 تا کامپیوتر و 5 تا کنسول بازی) راه بندازم، به نظرتون کار خوبیه؟ اونایی که دستی تو بازار دارند فکر می کنند ماهی چند بشه در آورد (در حالت عادی)؟
    بعضی از دوستام میگند حداقل یک میلیون تو ماه کاسبی؟ میشه همچین انتظاری داشت
    می تونم یه چاپ خونه کوچیکم راه بندازم ولی مشکل اینه که تجربه ای تو چاپ ندارم ولی در عوض کار کلوپ گیم خوب بلدم، به نظرتون چه کار کنم؟
    ساکن تهران هم هستم
    ممنون
    سلام هادی جان
    *در مورد کافی نت و گیم نت مطالب زیادی تو همین تاپیک هست. بگردی پیدا میکنی. ضمنا میتونی سرچ هم بکنی
    * بنظر من ثابت بودن جای مغازه خیلی مهمه پس این یه نکته مثبت
    * سرمایت خوبه و میتونی گیم نت توپی راه بندازی
    * برای اینکه در مورد کاری برای شما بشه قضاوت کرد باید جزءیات بیشتری ازتون دونست ولی کلیتا میشه گفت اینجور کارها یه جور روحیه خوبی میخواد و خب بنسبت کار با کلاسیه ولی باید حال و حوصله زیادی در مواجه با ارباب رجوع خصوصا بچه ها که مخاطب اصلی گیم نت هستن داشته باشی
    * اگر طلاعات فنی لازم رو نداری حتما بدست بیار وگرنه همش باید هزینه کنی تا یه نفر را بیاری و مشکلات سیستم ها رو برطرف کنه
    * مغازت اگر کوچیک یا خفه است اصلا مناسب این کار نیست
    * چاپخونه هیچ ربطی به گیم نت نداره. بهتره بیشتر فکر کنی و راه خودت را پیدا کنی
    * اگر کرت گرفت ما رو هم خبر کن بیائیم پادوئی کنیم. من خودم بیکارم:-(

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شهرستان ایلخچی در چند کیلومتری تبریز
    مثلا تو یه همچین جایی چیکارا میشه کرد؟
    سلام دوست عزیز
    داداش من واقعا نمیشناسم اون منطقه شما بدرد چه میوه بکری میخوره
    قسمت هم نشده یه بار درست حسابی تبریز رو ببنیم.

باید نسبت به زمینت آینده نگر باشی برای ارتقای زمینت چشم انداز داشته باش
    همینجوری شرتی پرتی رو زمین کار نکن

اون زمین خیلی با ارزش هست در آینده با ارزش تر هم میشه بیشتر از اون که فکرش رو بکنی

باید بری جهاد کشاورزی اون ها کارشناس دارن البته خیلی از کارشناس هاشون هم با پارتی وارد جهاد شدن چیزی بارشون نیست ولی باید بری ته توی این قضیه رو در بیاری تا یه اطلاعات با ارزش بدست بیاری در مورد منابع منطقه تون
    اینکه منابع کشاورزی تبریز رو در بیاری
    منبع آب رو در بیاری آب چقدر داری
    میزان دما تو تابستان و زمستان رو در بیاری

از قدیم گفتن پر هزینه ترین مشاوره ، مشاوره رایگان هست
    نظر من اینه شما حتما باید بری یه مشاوره شغلی،
    اون ها خیلی با تجربه ترن تو این جور چیزا ،0 تا 100 کار و بلدن
    تو اجرای کار تنهات نمیزارن.
    یه سر برو یه صحبت اولیه باهاشون داشته باش ببین چی میگن اگر دیدی میتونن بهت کمک کنن اونوقت وقت بگیر قرار داد امضا کن توافق کن،
    اون ها تا اجرایی کردن کار همراهت هستن و راه و چاه رو بلدن .

والا من فکر میکنم چیزی تو اون زمین بکار که فاسد شدنی نباشه
    اگر فاسد شدنی باشه مجبوری قیمت همون روز به نرخ دلال به خود دلال بفروشی
    ولی اگر چیزی که میکاری فاسد شدنی نباشه به نرخ خودت میفروشی یعنی این که اگر هم نفروشی جنست خراب نمیشه(ضرر نمیکنی)

این هم بگم اول هر چیزی هم که بخوای راه بندازی سختی داره ،
    باید خون دل بخوری تا راش بندازی باید دل سوزی کنی البته ولی اگر عشق داشته باشی تو کارت سختی ها برات لذت بخش هم میشه.

من یه تور کارافرینی رفتم ما رو بردن یه روستا که هیچی نداشت
    باور کن هیچی نداشت نه زمین درست حسابی داشت چشمه آب هم که کم آب شده بود بدرد کاشت و داشت نمیخرد.
    نه هوای خیلی خوب اصلا هیچی نداشت فقط کوه بود و کوه
    ولی بچه های اونجا روستاشون رو ترک نکرده بودن یه ایده خیلی خوب داشتن از اون ایده پول در میاوردن
    اونجا یه3 تا اطاق بود اون ها میرفتن سنگ هایه بزرگ و کوچیک جور واجور جمع میکردن میوردن تو این کار گاه ها بدون این که یه تراشی بهش بدن فقط یه سوراخ توش درست میکردن توش یه موتور ساعت و یه 3 تاعقربه میزاشتن و تمام یه ساعت خیلی شیک و لوکس درست میکردن
    اونا خیلی حرفه ای شده بودن یه سنگ های خیلی خاصی هم داشتن که رنگ های خاص داشت مثل آبی فیروزه ای ، زرد لیمویی ، که پیدا کرده بودن کنار کوه

ما که اونجا بودیم داشتن یه سنگ 2.5 متری که خیلی حالت طبیعیش زیبا بود واقعا انگار افسانه ای بود مثله شعله آتیش بود رو داشتن به ساعت تبدیلش میکردن و زیرش هم تبلیغ کارشون هم کرده وبودن می خواستن نمونه کار بذارن سره جاده .

ببخشید خواستم یه مثالی بزنم ببینی تو این ایران بعضی روستا ها با یه فکر ناب چه جوری از هیچ همه چیز می سازن.

13. 2 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام هادی جان
    *در مورد کافی نت و گیم نت مطالب زیادی تو همین تاپیک هست. بگردی پیدا میکنی. ضمنا میتونی سرچ هم بکنی
    * بنظر من ثابت بودن جای مغازه خیلی مهمه پس این یه نکته مثبت
    * سرمایت خوبه و میتونی گیم نت توپی راه بندازی
    * برای اینکه در مورد کاری برای شما بشه قضاوت کرد باید جزءیات بیشتری ازتون دونست ولی کلیتا میشه گفت اینجور کارها یه جور روحیه خوبی میخواد و خب بنسبت کار با کلاسیه ولی باید حال و حوصله زیادی در مواجه با ارباب رجوع خصوصا بچه ها که مخاطب اصلی گیم نت هستن داشته باشی
    * اگر طلاعات فنی لازم رو نداری حتما بدست بیار وگرنه همش باید هزینه کنی تا یه نفر را بیاری و مشکلات سیستم ها رو برطرف کنه
    * مغازت اگر کوچیک یا خفه است اصلا مناسب این کار نیست
    * چاپخونه هیچ ربطی به گیم نت نداره. بهتره بیشتر فکر کنی و راه خودت را پیدا کنی
    * اگر کرت گرفت ما رو هم خبر کن بیائیم پادوئی کنیم. من خودم بیکارم:-(

ممنون دوست عزیز
    اختیار دارید شما سرور مایی، مدیر داخلی خواستیم سراغتون میام
    لیسانس بازرگانی دارم و مدرک فنی و حرفه ای کامپیوتر (سخت افزار) و برادرم هم خوره بازیهاست، ولی هیچ کدوم شبکه بلد نیستیم
    یه دوست دارم که کارهای چاپی بلد، چاپخونه رو واسه این گفتم
    خیلی گشتم چه تو نت و چه تو همین انجمن ولی تمام مطالب قدیمیه
    اگر بازم دوستی هست که تجربه در این زمینه داره لطفا راهنمایی کنه.
    Last edited by hadi200010; 23-06-2012 at 21:19.

15. این کاربر از hadi200010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •