گفته شده از گوشی بکاپ بگیرم ، یعنی کپی کنم فایل های داخلشو؟؟؟
گفته شده از گوشی بکاپ بگیرم ، یعنی کپی کنم فایل های داخلشو؟؟؟
بچه ها من فینگر تاچ رو که میخوام وارد کنم ارور میده :
your exiting pin/password can be used to unlock the phone in case you are unable to scan your fingerprints
بعد این ارور رو ok میکنم میرم تو برنامش سه تا انگشت اول رو تیک سبز میزنه ولی به انگشت چهارم که میرسه میگه :
unable to read fingerprint .please stsr again .
یه راهنمایی کنید ببینیم چطوریه فینگر تاچ /
-------
-- پارسا سیستم ورژن هم همون 4.4.80.mb860.MEretail.en.06 هست .
--- zare پس آپدیت کردن به آئورا نیازی به باز کردن بوت لودر نداره . فقط باید روت کنیم و برنامه کلاک وورک مد رو نصب کنیم که بتونیم به منوی ریکاوری دست پیدا کنیم و رام رو ایسنتال کنیم . درسته ؟![]()
شما اگه روت كرده باشي و برنامه rom manager نصب كرده باشي از داخل اين برنامه ميتوني از رام روي گوشي بك اپ بگيري .
براي برنامه ها يه برنامه هست به نام Titanium Backup كه از برنامه هاي نصبي ميتوني بكاپ بگيري و ميتوني بعد برگردوني البته فقط تو همون رامي كه ازش بك اپ گرفتي.
براي اثر انگشت شما بايد يك انگشت از دست راست را سه بار تيك صحيح بگيري بعد يك انگشت از دست چپ كه اونم بايد 3 بار صحيح بياد و تمام .
رام ائورا همون جينجر برد هست شما براي اينكه بتوني رام بريزي بايد گوشيت بوت لودرش انلاك باشه.
اقا بايد منوببخشي چون برنامه اي من دارم براي نسخه AT&T بود و براي شما كاربرد نداره .
مراحلي كه بايد طي كني به اين صورت هست
1- انلاك كردن بوت لودر
2- روت كردن گوشي
3- نصب CWM يا همون ريكاوري
4- deodex كردن تا بتوني فارسي ساز براش بريزي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه اينجا هم يه سري بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zare57; 14-09-2011 at 19:14.
فینگر تاچ ردیف شد .![]()
بچه ها کسی این کیس ها رو قیمت نگرفته واسه آتریکس
ضرر نداره . یکوقت گوشی میفته از دستمون طوریش نشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fire159; 14-09-2011 at 20:07.
سلام دوستان.
منم دیروز نسخه آنلاک فکتوری از همون جعبه آبیهاش خریدم 700 تومن از علاءالدین.
فقط چند تا سوال دارم؟
1:به نظرتون کی نسخه آفیشال جینجربرد براش میاد؟؟منظورم واسه این آنلاک فکتوریهاست؟؟؟؟
2:باطری گوشی من زود از 100 درصد میاد رو 90 درصد از اون به بعد مصرف طبیعیه!!!مال شما هم اینطوره؟؟؟
کلا من از باطریش انتظار بیشتری داشتم نمیدونم زیادی حساسم یا باطریش بازم ضعیفه؟؟؟
3:یه آموزش خوب هست که بتونم گوشی رو روت کنم و بوت لودر هم باز بشه تا رام کاستوم بریزم؟؟؟آخه اینجا دیدم فعلا روی آنلاکها باز کردن بوت لودر نیومده؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین.![]()
سلام رضا جان
مباركت باشه گوشي جديد .
والا در مورد سوالاتت
فكر كنم جينجربرد تو پاييز براي گوشي هاي ما مياد . اميدوارم اوائل پاييز بياد نه اواخرش![]()
در مورد باطري هنوز درست تست نكردم چون 2روزه گوشيو گرفتم . از ديروز ظهر هم كه فول شارژ كردم تا الان 9 صبح رسيده 60% . البته كاركرد باطري يك گوشي جديد اوايلش مشخص نميكنه كه چقدر قوي يا ضعيفه . چون روزهاي اول همش آدم سرش تو گوشي . منم كه از ديروز ظهر تا شب همش داشتم به گوشي ور ميرفتم فكر ميكنم باطري در حد انتظار باشه .
واسه بوت لودر هم زياد عجله نكن يوقت كار دست خودت ندي . البته آموزشهاي خيلي خوبي شادو در فروم همسايه گذاشته .
ممنون fire جان.
به نظرم همین فرویو 2.2.2 هم واسش فعلا خوبه.چون همه برنامه ها فعلا نصب میشن.
بنچمارک هم ماشالله برام کمتر از 2400 نداده.و تا 2650 هم گرفتم از کوادرانت.
فارسی رو هم ساپورت میکنه خیلی خوبه.
فقط اگه شما گوشیتون رو روت و بوت لودرش رو باز کردی یه آموزش تپل بزار برامون.![]()
آره رضا جان همين هم خوبه . من يك سري به فروم آندرويد زدم الان و آموزشها رو خوندم مغزم هنك كرد. بايد برم خود xda . اگر ديدم دردسرش زياده بيخيال ميشم تا آپديت اصلي بياد و خودش اتوماتيك بوت لودرش باز بشه .
بنچمارك رو هم بنداز دور خيلي از گوشي ها بنچماركشون بالاست اما تو منوهاشون هم گير دارن .
سلام مبارک همه
آقا منم امروز رفتم بخرم ولی همه 725 و 715 قیمت دادن رضا جان از کجا خریدی 700؟
این قضیه پیکسل پیکسل شدن چی شد بالاخره؟ یکی تکذیب می کنه یکی تایید می کنه
کسانی که گوشیو دارن:
1.کیفیت تصویر در حد چه گوشی هست؟
2.بلندی صدا در اسپیکر (مقایسه با Defy ) چون همه موتو بازن گفتم
3.کیفیت دوربین (سمپل عکس و فیلم بذارین ممنون می شم)
4.برای فارسی ساز حتما باید بوت لودر آنلاک بشه؟ اگه از این آنلاک فکتوری ها بخریم چطور؟
فعلا همینا .. ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)