تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 973 اولاول ... 4181878889909192939495101141191591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

2- تمام بازیهای مطرح حداقل یک فصل برای PC دیرتر عرضه میشن، یا اصلا عرضه نمیشن.

3- در نسل جدید، برخلاف نسل قبل فریم ریت و گرافیک کنسولها در حالت حداکثر هست و تنها بازی ای که عرضه شد با گرافیک بالاتر برای کنسول توی این نسل، Crysis بود. حالا کرایسیس:

1- با دیوایسی مثل 8800GT هم نمیتونه درست اجرا شه.
    2- اصلا نوآوری خاصی نداره.
    3- کی حوصله داره بازی ای پر از باگ و گلیچ رو بازی کنه؟

5- DirectX 10؟ تنها پیشرفتی که داشته اینه که بازیهای دهه ی پیش رو میتونه با فریم ریت بالا اجرا کنه. البته فقط در بازیهای کامپیوتری.

در ضمن عمر PC Gaming رو به انحنا هست نه PC. (که برای بازی کردن نیست)
    دوست عزیز من در چند مورد با شما مخالفم:

2)لابد شما اطلاع ندارید که bioshock و call of duty که بهترین های 2007 بودند بازی هایی مطرح هستند!چرا که این بازی ها هم زمان روی pc عرضه شد و bioshock اصلاٌ روی ps3 عرضه نشد.در ضمن اگر کمی در سایت های بازی تحقیق کنید متوجه خواهید شد که چند ماه بعد بازی far cry 2(که مطرح هم هست) روی pc منتشر خواهد شد ولی کنسول بازها باید بیشتر صبر کنند.پس این طور نیست که همه ی بازی های مطرح یک فصل دیرتر برای pc عرضه شوند.

3)شما می گویید کرایسیس نو آوری خاصی ندارد.خب به من بگویید GTA 4 چه نوآوری خاصی دارد؟gta 4 اگرچه نسبت به san andreas بهبود پیدا کرده و واقعی تر شده اما اصل بازی همان است.در ثانی من crysis را با 8800GTS روان و بدون مشکل بازی کردم و باگ چندانی هم در آن ندیدم.شما بهتر است اول با یک pc ی خوب این بازی را اجرا کنید و بعد در مورد آن صحبت کنید.

5)بروید کرایسیس را اول روی xp با direct x 9 و بعد روی vista با direct x 10 بازی کنید بعد درباره ی قدرت direct x 10 صحبت کنید حتی می توانید به مقاله ی گیم اسپات درباره ی مقایسه crysis روی direct x 9 و direct x 10 رجوع کنید.دقت کنید که crysis بازی چند دهه پیش نیست!

به هر حال هر کس نظری داره و شما هم این طور فکر می کنید که عمر pc gaming رو به انحطاط است.خب سال هاست که خیلی ها این جوری فکر می کنند ولی این اتفاق نیفتاده.در ضمن pc برای بازی کردن نیست(!) ولی در نظر همه ی منابع معتبر بازی و پیش بازی ساز ها به عنوان یک platform بازی مطرح است.واقعاٌ جالب است!لابد شما هیچ گاه تو موبایلتان آهنگ گوش نمی دهید یا با موبایلتان عکس نمی گیرید!چون موبایل برای صحبت کردن ساخته شده در حالی که خود شرکت های موبایل سازی همواره در فکر بالا بردن کیفیت مولتی مدیای گوشی های خود هستند.

دوست عزیز من از کنسول ها خوشم نمی یاد و ترجیه میدم هر سال پولی معادل قیمت یک کنسول را خرج کارت گرافیک pcم بکنم تا این که یک کنسول بخرم.اما این که از کنسول خوشم نمیاد دلیل نمیشه بیام به کنسول ها توهین کنم(که در واقع نوعی توهین به کنسول باز ها هم هست) یا یک طرفه قضاوت کنم.من چند تا از مواردی که شما ذکر کردید رو قبول دارم اما برخی از مواردی که شما ذکر کردید بدون در نظر گرفتن حقایق و مستندات بوده.قضاوت کردن در مورد هر چیزی همیشه باید منصفانه و به دور از پیش داوری صورت بگیره

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

2)لابد شما اطلاع ندارید که bioshock و call of duty که بهترین های 2007 بودند بازی هایی مطرح هستند!چرا که این بازی ها هم زمان روی pc عرضه شد و bioshock اصلاٌ روی ps3 عرضه نشد.در ضمن اگر کمی در سایت های بازی تحقیق کنید متوجه خواهید شد که چند ماه بعد بازی far cry 2(که مطرح هم هست) روی pc منتشر خواهد شد ولی کنسول بازها باید بیشتر صبر کنند.پس این طور نیست که همه ی بازی های مطرح یک فصل دیرتر برای pc عرضه شوند.

3)شما می گویید کرایسیس نو آوری خاصی ندارد.خب به من بگویید GTA 4 چه نوآوری خاصی دارد؟gta 4 اگرچه نسبت به san andreas بهبود پیدا کرده و واقعی تر شده اما اصل بازی همان است.در ثانی من crysis را با 8800GTS روان و بدون مشکل بازی کردم و باگ چندانی هم در آن ندیدم.شما بهتر است اول با یک pc ی خوب این بازی را اجرا کنید و بعد در مورد آن صحبت کنید.

5)بروید کرایسیس را اول روی xp با direct x 9 و بعد روی vista با direct x 10 بازی کنید بعد درباره ی قدرت direct x 10 صحبت کنید حتی می توانید به مقاله ی گیم اسپات درباره ی مقایسه crysis روی direct x 9 و direct x 10 رجوع کنید.دقت کنید که crysis بازی چند دهه پیش نیست!

به هر حال هر کس نظری داره و شما هم این طور فکر می کنید که عمر pc gaming رو به انحطاط است.خب سال هاست که خیلی ها این جوری فکر می کنند ولی این اتفاق نیفتاده.در ضمن pc برای بازی کردن نیست(!) ولی در نظر همه ی منابع معتبر بازی و پیش بازی ساز ها به عنوان یک platform بازی مطرح است.واقعاٌ جالب است!لابد شما هیچ گاه تو موبایلتان آهنگ گوش نمی دهید یا با موبایلتان عکس نمی گیرید!چون موبایل برای صحبت کردن ساخته شده در حالی که خود شرکت های موبایل سازی همواره در فکر بالا بردن کیفیت مولتی مدیای گوشی های خود هستند.

دوست عزیز من از کنسول ها خوشم نمی یاد و ترجیه میدم هر سال پولی معادل قیمت یک کنسول را خرج کارت گرافیک pcم بکنم تا این که یک کنسول بخرم.اما این که از کنسول خوشم نمیاد دلیل نمیشه بیام به کنسول ها توهین کنم(که در واقع نوعی توهین به کنسول باز ها هم هست) یا یک طرفه قضاوت کنم.من چند تا از مواردی که شما ذکر کردید رو قبول دارم اما برخی از مواردی که شما ذکر کردید بدون در نظر گرفتن حقایق و مستندات بوده.قضاوت کردن در مورد هر چیزی همیشه باید منصفانه و به دور از پیش داوری صورت بگیره
    موافق هستم با شما !

من حدود 30 دقیقه فکر می کردم که چه جوری محترمانه و با دلیل جواب ایشون را بدم و جالبه که به نتیجه ای نرسیدم ، بعد اومدم صفحه بعد و پست شما را دیدم ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

كاملا باهات موافقم ساسان جان عالي جواب دادي!
    يكم اميدوارم كردي ميخواستم pc را بدم x360 بخرم ولي بيخيال شدم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13 حرف آخر!

pink panther عزیز

من نگفتم کنسول ها در حال حاضر موفق نیستند بلکه منظورم این بود که در فروش اولیه انتظاراتی که شرکت های تولیدکننده داشتن رو برآورده نکردن و در این جور کارها سود نکردن ضرر کردنه

بله الان به جرات میشه گفت که نسل جدید کنسول ها بسیار موفق هستند و بازار gaming (به جز مواردی خاص در PC که هواداران خودشو داره) رو به خودشون محدود کردند اما ببینیم چطور این موفقیت رو به دست آوردند؟

با فرض اینکه شما یک PC نسبتا خوب داشتید و می تونستید اکثر بازی هارو روی اون با کیفیت مناسب اجرا کنید و بازی های پر طرفدار و منحصر به فرد هم برای PC عرضه می شدند آیا شما پول خودتون رو صرف خریدن یک کنسول میکردین یا ارتقا و به روز کردن PC؟؟

اما تولیدکنندگان محترم نسل جدید کنسول ها وقتی فهمیدند که با وجود رقیب جدی مثل PC (و طبیعتا شرکت هایی که قطعات PC رو تولید می کنند)هیچ وقت نمی تونن بازار Gaming رو به طور کامل به دست خودشون بگیرند
    بنابر این تصمیم گرفتند که اول رقیب اصلی خودشون یعنی PC رو از دور خارج کنند و بعد با خیال راحت به رقابت با هم بپردازند
    مهم ترین کاری که انجام دادند به جز تبلیغات روزافزون از محصولات خودشون این بود که با پرداخت مبلغ قابل توجهی پول به کمپانی های بزرگ بازی سازی (که به نظر من لفظ رشوه و خودیاری و.... برای این کار مناسب نیستند!)
    سعی کردن که عرضه اولیه بازی ها رو به انحصار محصولات خودشون دربیارن و اگر بعد از اون هم بازی برای PC عرضه شد آنقدر دارای نقص و مشکل (اصطلاحا باگ) باشه که PC Gamer به این نتیجه برسه که دیگه PC فایده ای نداره و باید به فکر خریدن کنسول باشه و یا اصلا برخی از بازی هارو برای PC تولید نکنن و از حق هم که نگذریم انصافا خوب تونستند این کارو انجام بدن

Pink panther عزیز شما فکر میکنی تبدیل و عرضه یک بازی برای PC برای یک کمپانی مثل راک سخته که این کارو نکنه؟؟
    بلکه باید در نظر گرفت که سود حاصل از فروش بیشتره یا پولی که سازندگان کنسول برای عدم عرضه PC پرداخت می کنند؟
    بله من اعتراف می کنم که از آمار های دقیق و به روز فروش کنسول ها خبر ندارم (در ضمن من تو تهرانم و فکر کنم بیشترین فروش کنسول کشور رو داره!)اما می دونم که بالغ بر 80% فروش قطعات کمپانی های Nvidia ,Intel , ATI ,.......(که شمل مادربرد پردازنده کارت های گرافیک و حافظه ها) اختصاص به Gaming دارند
    چه کسی برای کار با Auto CAD میره یه گرافیک سری 9 و رم 2 گیگ و سی پی یو های چند هسته ای بخره؟؟؟
    اگر همین کشور خودمونو در نظر بگیریم چند درصد افراد PC رو وسیله بازی و چت و وب گردی و فیلم و میسیقی می دونن؟و باقی چند درصد اند که با PC کار نیمه حرفه ای یا حرفه ای انجام می دن؟
    همون طوری که گفته شد بازار PC Gaming بیشتر تو آسیاست و اونقدر سود داره که سازنده های قطعات PC رو وادار کنه با کیفیت کنسول ها رقابت کنند و این باعث می شه که هر هفته یک کارت گرافیک جدید و سی پی یو قوی تر ببینیم و با محصولاتی چون Direct X 10 , Nvidia 9 series,...... سعی می کنن به رقابت در تمام سبک های بازی های کاپیوتری بپردازن شاید همیشه یک گام عقب باشن ولی شکست نخوردنند(لااقل هنوز شکست نخوردند!)

به هر حال هنوز سر نظر قبلی خودم هستم PC Gaming به این زودی ها به پایان نمی رسه
    در ضمن اصلا نمی خواستم بحثو به این جا بکشونم و تاپیک رو از حال و هوای خودش در بیارم و
    از pink panther هم تشکر می کنم
    بهتره دیگه در این مورد پی سی و کنسول صحبتی نشه و بیشتر به خود بازی بپردازیم
    خوش باشین!

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان سلام !
    هنوز کسی نگفته این بازی چندتا ماموریت داره ؟
    من شهر را کامل باز کردم حدود 10-12 تا ماموریت بعد از باز شدن کامل شهر هم انجام دادم ، اما هنوز تموم نشده ...
    آدم را از کار و زندگی می اندازه....

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان لطف کنید در رابطه با موضوع تاپیک بحث کنید ...

دوستان سلام !
    هنوز کسی نگفته این بازی چندتا ماموریت داره ؟
    من شهر را کامل باز کردم حدود 10-12 تا ماموریت بعد از باز شدن کامل شهر هم انجام دادم ، اما هنوز تموم نشده ...
    آدم را از کار و زندگی می اندازه....
    دقیق اطلاع ندارم چون خودم هنوز تموم نکردم، اما از یکی از دوستان شنیدم که برای تمام کردن بازی حدودا 40 ساعت زمان لازم هست، بدون در نظر گرفتن ماموریتهای جانبی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

دقیق اطلاع ندارم چون خودم هنوز تموم نکردم، اما از یکی از دوستان شنیدم که برای تمام کردن بازی حدودا 40 ساعت زمان لازم هست، بدون در نظر گرفتن ماموریتهای جانبی.
    این جوری که خیلی کمه ....
    من بیشتر دوس دارم ....دی:
    در ضمن این تایپیک شد در مورد کنسول ها رفت ....
    لطفا اسمش رو ویرایش کنید ...دی:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

این جوری که خیلی کمه ....
    من بیشتر دوس دارم ....دی:
    در ضمن این تایپیک شد در مورد کنسول ها رفت ....
    لطفا اسمش رو ویرایش کنید ...دی:
    تایید میشه.عذر میخوام. ارباب سایه های عزیز چون تاپیک منحرف میشه عذرم رو بخواید که نیمتونم جوابتون رو بدم.. همین. من سلیقم رو تحمیل نمیکنم تجربیاتم رو میگم.
    ---
    راستی یک چیز جالب که جدید یادوم اومد اینه که فرانسیس مککاری توی Gta Iii و Gta Lcs هم بود. البته کلیود بدرخواست شریکش(اسمش یادم نیست... ری بود فکر کنم) مک کاری رو کشت اما الان حضور داره.
    یک نکته ی جالب اینه که با تمام اعضای خانواده توی یک موقعیت از بازی در ارتباطیم. همین فرانسیس مک کاری، برادش پکی و دریک و جرالد و خواهرش کتی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

بابا ممد جان منظورم شما نبودی ها ....
    کلی گفتم ....
    خوب این که کاری نداره برید توی انجمن کنسول ها ببحثید .....

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من امروز مشغول دانلود افلاین بودم که یک پیشنما از این بازی رو 2تا نشون میداد نصفش xboxبود نصفش همps3 وبا هم داشتن مقایسه میکردن که دیدم فاصله ی قدرت ps3تاxboxفرسنگها فاصله داره ps3خیلی باکیفیت تره
    تا حالا نمی دونستم که اینقدر با هم فاصله داشته باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •