دوست عزیز من در چند مورد با شما مخالفم:
2)لابد شما اطلاع ندارید که bioshock و call of duty که بهترین های 2007 بودند بازی هایی مطرح هستند!چرا که این بازی ها هم زمان روی pc عرضه شد و bioshock اصلاٌ روی ps3 عرضه نشد.در ضمن اگر کمی در سایت های بازی تحقیق کنید متوجه خواهید شد که چند ماه بعد بازی far cry 2(که مطرح هم هست) روی pc منتشر خواهد شد ولی کنسول بازها باید بیشتر صبر کنند.پس این طور نیست که
همه ی بازی های مطرح یک فصل دیرتر برای pc عرضه شوند.
3)شما می گویید کرایسیس نو آوری خاصی ندارد.خب به من بگویید GTA 4 چه نوآوری خاصی دارد؟gta 4 اگرچه نسبت به san andreas بهبود پیدا کرده و واقعی تر شده اما اصل بازی همان است.در ثانی من crysis را با 8800GTS روان و بدون مشکل بازی کردم و باگ چندانی هم در آن ندیدم.شما بهتر است اول با یک pc ی خوب این بازی را اجرا کنید و بعد در مورد آن صحبت کنید.
5)بروید کرایسیس را اول روی xp با direct x 9 و بعد روی vista با direct x 10 بازی کنید بعد درباره ی قدرت direct x 10 صحبت کنید حتی می توانید به مقاله ی گیم اسپات درباره ی مقایسه crysis روی direct x 9 و direct x 10 رجوع کنید.دقت کنید که crysis بازی چند دهه پیش نیست!
به هر حال هر کس نظری داره و شما هم این طور فکر می کنید که عمر pc gaming رو به انحطاط است.خب سال هاست که خیلی ها این جوری فکر می کنند ولی این اتفاق نیفتاده.در ضمن pc برای بازی کردن نیست(!) ولی در نظر همه ی منابع معتبر بازی و پیش بازی ساز ها به عنوان یک platform بازی مطرح است.واقعاٌ جالب است!لابد شما هیچ گاه تو موبایلتان آهنگ گوش نمی دهید یا با موبایلتان عکس نمی گیرید!چون موبایل برای صحبت کردن ساخته شده در حالی که خود شرکت های موبایل سازی همواره در فکر بالا بردن کیفیت مولتی مدیای گوشی های خود هستند.
دوست عزیز من از کنسول ها خوشم نمی یاد و ترجیه میدم هر سال پولی معادل قیمت یک کنسول را خرج کارت گرافیک pcم بکنم تا این که یک کنسول بخرم.اما این که از کنسول خوشم نمیاد دلیل نمیشه بیام به کنسول ها توهین کنم(که در واقع نوعی توهین به کنسول باز ها هم هست) یا یک طرفه قضاوت کنم.من چند تا از مواردی که شما ذکر کردید رو قبول دارم اما برخی از مواردی که شما ذکر کردید بدون در نظر گرفتن حقایق و مستندات بوده.قضاوت کردن در مورد هر چیزی همیشه باید منصفانه و به دور از پیش داوری صورت بگیره