اگه سرویس تگتو توی سایت دل بزنی ، میگه که داری یا نه.
از Device Manager هم میشه.
ساده ترینش اینه که برنامشو دانلود و نصب کنی. میگه که Module داره یا نه.
اگه سرویس تگتو توی سایت دل بزنی ، میگه که داری یا نه.
از Device Manager هم میشه.
ساده ترینش اینه که برنامشو دانلود و نصب کنی. میگه که Module داره یا نه.
توی قسمت 5 که فضای هاردتو محاسبه کرده میتونی دستی بهش عدد بدی و بگی مثلا" 100 GB
مرسی ، فقط میشه بگید چه برنامه ای اسمش چیه از کجا دانلود کنم؟
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
قسمت 5 ؟؟؟ همون جا که روشنه؟
-عزیز دل برادر...
تو این سایت معظم هرچی گشتم راجع باین لپ تاپ چیزی پیدا نکردم و هیچ انجمنی هم براش موجود نیست حالا میفرمایید از کجا سوال کنم ؟ تو هر انجمنی پا بزارم و سوال کنم یکی مثل شما پیدا میشه که درست یا غلط اعتراض کنه و بخواد حکم اخراج بده. اینجا دوستان و اساتید با تجربه و صدالبته واردی هستن که میتونن راهنمایی کنن .
- با عرض معذرت پیشنهاد من به شما و دیگر عزیزان احتمالی که هم نظر شما هستن اینه که هر پستی دیدید مربوط به 501 و 502 عزیز شماست بخونید و جواب بدید و پستهای بدرد نخوری مشابه دوتا پست من رو بزرگوارانه نادیده بگیرید و نخونید و جواب هم ندهید.
ارادت![]()
Product type-GeForce
Product Series-GeForce 500M Series notebook
Product-GeForce GT 540M
Operating System-Win 7 -64bit
Language-English
قبلا گذاشتم من عکسشو.
![]()
آقا این Rating توی همین مدل 502 که من دیدم با هم تفاوت داشت.با وجود اینکه کانفیگ هر دو سیستم دقیقا یکی بود.مثلا یکیش 5.9 بود اون یکی 5.7. علت چیه؟
این امتیاز بر چه اساسی به سیستم داده میشه؟ و چرا در یه مدل با 1 کانفیگ این امتیاز فرق داره؟
توی قسمت 5 که حودم یادت دادم...قسمت 5 حرفام...
مرسی فقط 3 سوال دیگه 1 اینکه وقتی روی درایو سی راست کلیک میکنم واسه انتخاب گزینه واسه
من حدود 2 دقیقه اسکنش طول میکشه واسه شما هم همینطور بود؟
2 - اینکه وقتی این درایو درست شد ایا توی ریکاوری یعنی برگردوندن به حالت کارخونه ایا این پارتشین هم
پاک میشه؟ و در کل پارتشین بندی توی ریکاوری سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
3 - مانیتور شما اون پایین که نوشته دل DELL حالت پلاستیکی داره یعنی لبشو میگیری کشیده میشه؟؟
بله اسکنش برای همه دستگاهها طول میکشه
اگه بعد از اینکه پارتیشن بندی کردی ریکاوری دیسک تهیه کنی فقط درایو سی رو ریکاوری میکنه
بله توی خیلی از لپ تاپها با برندهای مختلف این قضیه هست.
کسی نیست به ما بگه اون جای سیم کارت زیر باطری به چه دردی می خوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)