پس اونوقت چه فرقی با سود سالانه مثلا 17% داره ؟ اینم واسه من سود ماهانه میده دیگه !
پس اونوقت چه فرقی با سود سالانه مثلا 17% داره ؟ اینم واسه من سود ماهانه میده دیگه !
ببینید ما یه سود روزشمار داریم و یه سود در سر رسید.برای مثال شما قصد دارین یه میلیون تومن رو یکساله تو موسسه ای (با نرخ سود روزشمار %18 و سود در سر رسید %22) سرمایه گذاری کنین.
خوب اگه ماهانه بخواین سود دریافت کنین هر ماه مبلغ 15000 تومن خواهد شد که تو 12 ماه مجموعا 180000 تومن(180000=18% * 1000000) میشه ولی اگه سودتون رو بعد از یکسال بخواین بگیرین 220000 (220000=22% * 1000000) تومن خواهد شد.
یه بلند مدت 5 ساله مسکن دارم ، 1 سالش مونده... بخوام پولمو وردارم چه قدر سودش کم میشه؟!
ممنون ولی روزشمار رو نفهمیدم باز !
زمانی که گفته می شود مبلغ سود سپرده ای X% روز شمار است به این معنی است که سود به صورت ماهانه واریز می شود و در 12 ماه یکسال شما X% مبلغ سپرده خود سود میگیرید.خوب طبیعتا اگه سود رو بصورت ماهانه دریافت کنین این X% بر 12 تقسیم و حاصل ماهانه به حسابتان واریز میشود.
سلام
من gprs pos مي خوام بگيرم از همين هايي كه دستگاه كارت خوان بي سيم هست
توي استان بوشهر - بندر گناوه كدوم بانك ها ارائه مي دن؟؟؟
با تشكر
فعلا فقط دو بانک پارسیان و انصار از این دستگاه دارند . باید حضوری مراجعه کنید تا ببینید موجود دارن یا میتونن در خواست بدن از تهران واستون بیاد .نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آخه اين تبليغي كه من ديده بودم مربوط به يك بانك ديگه بود كه !!! فكر كنم ملت بود اگر اشتباه نكنم
والا من که تو سایتشون چیزی ندیدم راجع به این مطلب . بازم حضوری به نطرم بیشتر کارتون راه میفته.نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما انصار و پارسیان خیلی وقته ارائه میدن .
-----------------------------------------------------------------
Last edited by Karmenwet; 14-09-2012 at 07:37.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)