تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 284 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان برای اولین بار چه قدر باید ریش تراش رو بزارم شارژ؟(مدلش هم rq1160 phlips)
    مثل گوشی لازمه 8 ساعت بزارم یا همون 1 ساعت کافیه؟
    خواهشآ زود جواب بدین چون الان گذاشتم شارژ!
    ممنون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام مدل ریش تراش من بران 340wat dry
    نظرتون پیه و این که ار 5 دقیقه 1یا پراغ سبزش به مدت1 دقیقه روشن میشه یه توضیح کامل بدین ممنون

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

سلام مدل ریش تراش من بران 340wat dry
    نظرتون چیه و این که تازه خریدم زمان شارژ هر 5 دقیقه 1یا چراغ سبزش به مدت1 دقیقه روشن میشه و بعد خاموش میشه یه توضیح کامل بدین ممنون
    .
    Last edited by ariaei_tabar; 06-03-2012 at 22:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

دوستان برای اولین بار چه قدر باید ریش تراش رو بزارم شارژ؟(مدلش هم rq1160 phlips)
    مثل گوشی لازمه 8 ساعت بزارم یا همون 1 ساعت کافیه؟
    خواهشآ زود جواب بدین چون الان گذاشتم شارژ!
    ممنون...
    نه داداش کافیه ریش تراش کامل شارژ بشه بعد از شارژ بکشیش بیرون احتیاجی نیست مثل موبایل 8ساعت تو برق باشه

---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------

یه ریش تراش تا نهایت 400 تومن چه مدلی خوبه؟
    این مدلهای با خمیر و ضد آب چه طوره؟خیلی بهتره؟
    فقط پاناسونیک

4. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zerocold5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه طوری میشه تشخیص داد که ریش تراش فیلیپس اصل هست و یا تقلبی ؟

آیا مشخصه خاصی داره؟ از روی تیغ میشه تشخیص داد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بچه ها يه موكن خوب ميتونيد معرفي كنيد
    ارزون باشه چون نهايتا 2 هفته يك بار استفاده ميكنم

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بچه ها يه موكن خوب ميتونيد معرفي كنيد
    ارزون باشه چون نهايتا 2 هفته يك بار استفاده ميكنم
    برا دپیلاسیون : بادی گروم 2040 فیلیپس چیز خوبیه ( امکانات ) ! قیمتش هم حدودا 130 هست که ارزون تر هم داره 90 و 50 ولی کارایی این رو ندارند 50 رو یکی از دوستان داشت میگفت خیلی زود کند میشه و تیغه بسیار گرون هست . پیشنهاد من همون 2040 هست چون اون 2 تا رو اصلا نمیدونم چطورند .

برا اپیلاسیون : فیلیپس یک مدل HP6453 برا آقایون داره که اصلا نمیدونم ایران هست یا ... مدل های دیگه رو اصلا اطلاع ندارم ، البته برای خانم ها مدل های متفاوت و فراوانی وجود داره که میتونید بپرسید بهترین ها رو بهتون پیشنهاد میدن . از 25 T گیر میاد تا ...

درباره Body groom یک سری سوالات داشتم هنوز کسی جواب نداده ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالات قبلیم رو اینجا هم میزارم کسی لطف کنه جواب بده ممنون میشم :

محتوای مخفی: سوالات 

سلام بچه ها ، من میخوام یک بادی گروم بگیرم یکم راهنمایی میخوام ، چند وقت پیش یک فیلیپس 2040 که همه تعریف میکردن خریدم 120 ، ولی از ترس اینقدر استفاده نکردم که آخر سر هم هدیه دادم رفت !

اما ترس از چی ؟ احساس کردم استفاده ازش مثل تیغ هست ، چون پوستم شدیدا به تیغ و اصلاح با تیغ حساس هست ، درواقع بلافاصله پس از اصلاح با تیغ موهای بسیار بسیار ریز که به صورت تیز باقی موندن شدیدا اذیت میکنند ، جدا از جوش و التهاب و خارش که در طول رشد دوباره و سریع مو بدتر هم میشند .

به خاطر نوع اصلاح بادی گروم که قطع مو هست گفتم شاید مثل تیغ دردسر داشته باشه .

حالا همینطوره یا من اشتباه میکنم ؟ اصلاحشون چطوره ؟ از انتها هست ؟ چیزی باقی میزارند ؟ مشکلات تیغ رو دارند ؟ و سایر نکاتی که به نظرتون مهم هست رو اگر ذکر کنید واقعا ممنون میشم .

بعضی دوستانم استفاده از اپیلاتور پیشنهاد کردن که البته جدا از میزان درد ، یکم چیزه بیشتر استفاده ام هم برای نقاط حساس مثل زیر بغل و ... هست ، اگر برند و مدل خاصی هم تو هر مورد مد نظرتون بود لطف کنید که سریعا اقدام کنم و از این وضعیت راحت شم .

مرسی

8. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من این تاپیک رو تا حدی زیر و رو کردم اما اون مدلی که مد نظرم بود رو نتونستم پیدا کنم.
    یه ریش تراش با قیمت پنجاه تا نهایتا صد هزار تومن میخواستم که بتونه صفر بزنه
    با دوام و راحت باشه

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

دوستان، حالا درسته ریش تراش ارزون و ساده ای رو خواستم ولی خوشحال میشدیم اگه سوالم رو بی پاسخ نمیذاشتین!

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    ریش تراشی می خواستم که برای فرم دادن به ریش سـَـری های مختلفی هم داشته باشه .
    برای ته ریش درست کردن و خط انداختن و ....

سقف بودجه ام هم 100 تومن هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام . من پوست خشک و حساسی دارم، بیشتر مواقع ته ریش خیلی اندکی دارم،در باقی موارد هم از ته با فیوژن می‌زنم. چون پوستم حساسه گفتم بیام ماشین بگیرم، بودجم 140تومنه که فک کنم به یه ماشین ریش تراش خوب نمی رسه، ضمن این که گاهی وقتا ته ریشم می‌ذارم.. حالا بین اصلاح سر و ماشین اصلاح صورت فیلیپس موندم، ایده‌ام اینه که ماشین اصلاح سر خوبیش اینه که با صفرش میشه تقریبن از ته زد اما تو بهترین ماشین اصلاح صورت این مقدار .5 میلی‌متره.. qc5550 هم نمی‌خوام چون مث شترگاوپلنگه، معلوم نیس چیه! از اون طرف دلم پیش آکواتاچ فیلیپسه. اما فک کنم ماشین اصلاح سر یا صورت فیلیپس بگیرم واسم بهتره، نظر دوستان چیه؟

به‌خاطر وسواس زیادم با تاکید می‌پرسم واسه استفاده من ماشین اصلاح سر یا صورت بهتره؟ کدوم مدلش؟؟ {هر کدوم پدرسوخته‌ها با یه ویژگی دلبری می‌کنن}...ضمنن واس ماشین اصلاح ماکزیمم 100تومن هزینه می‌کنم.

ممنونم.

بعد نوشت: آقا یه مغازه‌ای زیر پل حافظ -روبرو بانک پاسارگاد- رفتم مخم رو زد که از این تریمرهای رمینگتون بخرم{120تومن}،می‌گفت از پاناسونیک و فیلیپس بهتره..نظر دوستان چیه؟؟
    ضمنن من تصمیم‌ام رفت روی ماشین اصلاح صورت فقط نمی‌خوام می‌نیموم حد اصلاح داشته باشه مثه بعضی فیلیپس‌ها که 1میلی متره..می‌خوام یه وختاییم از ته بزنم{در حد همون موزر خدابیامرزم، انتظار فیوژن و این‌ها ندارم}، بین فیلیپس،رمینگتون و پاناسونیک کدومو پیشنهاد می‌دین؟و چه مدلی{خیلی وسواس زیادی دارم، خواهشن بهترین رو بهم معرفی کنید!}..مثلا همون مغازه‌ای که گفتم؛ Qc5170 فیلیپس رو می‌داد 160تومن{گرون گفته نه؟} و اشاره کرد چون می‌نی‌موم تا 1میل کوتاه می‌کنه به کارم نمی‌اد..تا 130تومنم هزینه می‌کنم فقط نمی‌خوام یه‌چی بگیرم بعدش پشیمون شم برم سراغ موزر یا ژیلت.. اندکی هم عجله دارم..پیشاپیش ممنونم.

پی‌نوشت: ضمنن حس می‌کنم چند نفر اندک به دلایلی از برند خاصی حمایت بی دلیل می کنن، طی این 90 صفحه که خوندم به این نتیجه رسیدم، البت به بنده ربطی نداره!!!
    Last edited by ziguratt; 22-03-2012 at 03:12.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام

میگما من تازهگیا هر دو روز یه بار به صورتم تیغ میزنم اشکالی داره؟
    دوس ندارم زیاد بلند بشه به همین خاطر اینکارو انجام میدم!!

اگه اشکال داره بزنم کنار؟!

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •