کسی از Webcamاستفاده نکرده؟ من هنوز نتونستم استفاده کنم.
کسی از Webcamاستفاده نکرده؟ من هنوز نتونستم استفاده کنم.
من استفاده کردم
کجاشو مشکل داری؟
از خود سایتش درایورشو گرفتم و نصبیدم و این برنامه نصب شده:
Acer crystal eye webcam
و خوب کار میکنه.
من LiteOn، Chicony و Soyin رو نصب کردم. دو تای اول رو اصلا قبول نکرد. سومی هم نصب شد ولی برنامAcer Crystal Eye رو باز نمی کنه.
شما این برنامه را دانلود کن (حجمش کمه ، یه نرم افزار برای webcam هستش)
اگر دیدی این درست کار نمیکنه معلومه درایورتو خوب نصب نکردیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایورتو unistall کن و reset کن و بعد دوباره درایورتو نصب کن و این برنامه را نصب کن ببین کار میکنه یا نه.
ممنون دوست عزیز. درایور رو Update کردم حل شد. یعنی تو Device Manager روی دوربین راست کلیک کردم و Update زدم بعد مسیر فایل رو بهش دادم درست شد.
خیلی خیلی ممنون. لطف کردید.![]()
فکر کنم اکثر دوستان رقته باشن مسافرت و یا درگیر مراسم دید و بازدید باشن ولی من سوالمو مطرح میکنم انشاالله یکی باشه جواب بده
1- کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
2- باتوجه به فاصله زیاد کلیدهای صفحه کلید زیاد پُرز میره زیر صفحه کلیدم ، چجوری باید از نفوذشون جلوگیری کنم؟ و اگه بره زیر صفحه کلید بازم میره تو خود لپ تاپ(قسمت مادر برد و ...) یانه؟
خودمونیما یه پا جاروبرقیه برای خودش ، همه آشغالای خونمونو جمع میکنه![]()
یه چند روزی میشه 5742 من با کارای گرافیکی مشکل پیدا کرده و حتی موقع اجرای پایینترین گیم ها هم تیک داره یعنی رو یه صفحه دو سه ثانیه گیر میکنه ...
درضمن من 4ماهیه دارمش مشکل نداشت! سی پی یو: کر آی 5 و وی جی ای: جیفورس جی تی 420 ام
مشکل از چی میتونه باشه؟
دوستان کلا با گرافیگ 5742 مشکل دارید یا نه؟
یه چند روزی میشه 5742 من با کارای گرافیکی مشکل پیدا کرده و حتی موقع اجرای پایینترین گیم ها هم تیک داره یعنی رو یه صفحه دو سه ثانیه گیر میکنه ...
درضمن من 4ماهیه دارمش مشکل نداشت! سی پی یو: کر آی 5 و وی جی ای: جیفورس جی تی 420 ام
مشکل از چی میتونه باشه؟
دوستان کلا با گرافیگ 5742 مشکل دارید یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)