همه چیز رو به همسرت نگو ...
همیشه کشنده ترین ضربه رو از نزدیک ترین دوستت میخوری...
همیشه با دخترای بزرگتر از خودتون و دخترا هم با پسر کوچکتر از خودشون دوست نشن !
اولش شاید خوب باشه از نظر جفتشون اما بعد مدتی وا میره رابطه !
پسری که برای دختر به چت روم میرود 100 ها برابر خرتر از دختری است که به چت رووم میرود.
پسری که برای دختر به چت روم میرود 100 ها برابر خرتر از دختری است که به چت رووم میرود.
بلانسبت دوستان....
واضحه که منظورم از چت روم،چت روم آسیا در یاهو هست.
Last edited by caca_caca888; 21-06-2011 at 23:23.
هیچ وقت به حرفه زنی که میگه قرص ضد بارداری میخوره یا لوله هاش روبسته اعتماد نکن
موقع خرید کتابهای قطور سعی کنید از اون تیپش که جلدشون صحافی شده بخرید درسته قیمتش چند تومن بیشتر ولی ارزش داره من امسال دوتا کتاب قطور درمورد برق گرفتم هر دوتا داره از وسط وا میره حالا اگه بخوام بدم صحافی هم خیلی بیشتر باید از جیب بدم.
به شرطی که واقعا تجربه شخصی باشه...نه نقل احادیث!!
تجربه جالبی که من داشتم:
من در کتابفروشی اول: سلام...کتاب دکتر ژیواگو رو دارین؟
کتابفروش: نه ..ولی شماره 2 شو دارم...دکتر هانیبال!!!
من در کتابفروشی دوم: سلام...کتاب دکتر ژیواگو رو می خواستم.
کتابفروش: کتاب زیاد نوشته...کدومشو می خوای؟
و....
کتابفروش سوم: کتابهای پزشکی نداریم.
هیچ وقت فکر نکنید شخصی که تو فلان صنف هست ، لزوما کارشو خوب بلده و بنای تصمیم گیریتونو رو حرفهای فروشنده نذارین!! ممکنه این شخص مغازشو دیروز باز کرده باشه و از اونطرف بخاطر وارد نبودن در کار...1 ماه دیگه جمع کنه بره!
عقل یار خوش آدمیه...همه چیز رو با عقل خودتون بسنجین نه با حرفهای دیگران.
کتاب فروشی های ناصرخسرو همه ی کتاب های ممنوعه و غیر ممنوعه رو دارند.اگر دنبال کتاب ممنوعه میگردید حتما به یک شخصی که
1-ریش کامل داشته باشه
2-سنش بالا باشه(ترجیحا مسن)
3-جدی باشه
بگید براتون بخره .چون به افراد کم سن و سال نمیدن.ولی وقتی میگن کتابی نداریم 100 درصد دارند
اگه کسی باهات بده باید منشاش رو در خودت پیدا کنی
خب مسئله اینه که همه که صداقت ندارند.خیلی ها هم دروغ میگویند.پس به همه نمیشه اعتماد کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)