تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 91 از 221 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

داره خودمونی میشه lotus prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب پس اگه میخوای فقط بازو و سینه بیاری بدنت زشت میشه ها....
    ممنون ولی به نظرت باید چیکار کنم؟رو شکم هم کار کنم؟آخه تو برنامه نیست شاید مربی واسه برنامه بعدی که کمی عضلات سینه و بازو بهتر شد بنویسه.
    اشتباه نمیکنی؟ 80 تا 90 درصد قدرت یعنی رکورد گیری ، یعنی یه وزنه بسیار سنگین رو یک بار یا حد اکثر سه بار بزنی ، همین کارو میکنی؟ اگه این کارو نمی کنی که دیگه 80 تا 90 درصد قدرت نمیشه که....
    شما سعی کن همون تعداد که توی برنامه نوشته رو بزنی ولی با سنگین ترین وزنه ای که میتونی.... در این حالت اگه درد نگرفت اشکال نداره. البته یادت باشه ماهی یک بار باید برنامه تمرینی عوض بشه اون وقت با عوض کردن برنامه میبینی که هفته ی اولی که برنامه ی جدید رو میزنی بدنت درد میگیره....
    نه ست های غیر آخر رو راحت میزنم ولی ست آخر رو طوری انتخاب میکنم که فشار بیشتری رو عضله بیاد.درسته این؟به طور نرمال بعد چه مدت باید سقف وزنه ای که میزنیم باید بیشتر کنیم؟میدونم به خود آدم بستگی داره ولی معمولا چقدر بعد؟
    گفتم که ، وقتی به تعدادش نگاه میکنی میبینی خیلی زیاده. اون ده تا که گفتم برای یه آدمه که ورزش نمیکنه و فقط برای اینه که همین عضله هایی که داری رو بتونی نگه داری . هرچی عضله اضافه تر خواستی باید پروتئین بخوری. البته بقیه ی مکمل هایی که می بینی وجود دارن کارشون اینه که عضله رو بیشتر تحریک کنن برای اینکه سریعتر رشد کنه که البته هرچی کمتر بتونی از اینا استفاده کنی بهتره. من کسی رو میشناسم که بدون مکمل الان قهرمان مچ اندازی شهرستان شد ، ارشد باشگاه کاراته هم هست. درضمن مربی بدنسازش یه مربیه که تو تهران باشگاه داره این میره از اونجا برنامه میگیره. اون وقت اون مربی بهش مکمل نداده.... به نظر من که اگه با تخم مرغ و دیگر غذا ها بتونی پروتئین بدنت رو تامین کنی بهتر از مکمل هست حالا هر طور خودت میدونی....
    خوب این پروتیین رو میشه به غیر سفیده تخم مرغ با چیز دیگه ای تامین کرد؟مثلا یک برنامه واسه پروتیین روزانه میتونی بگی؟
    نطر خودم هم اینه که از مکمل استفاده نکنم.اگه استفاده نکنم تو یک سال عضله هام فرقی می کنه؟
    آخه شنیدم مکمل ها قدرت نمیارن و فقط حجم میدن و اگه بعد یک مدت بدنسازی کار نکنی عضله ها تحلیل میرن.درسته؟

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کسی نیست؟؟ دوستان دست اندر کار خواهشا راهنمایی کنن!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

دوستان من معذرت میخوام بابت تاخیر..... من جوابتون رو ارسال کردم ولی گویا ارسال نشده بوده...

چرا قیدشو بزنم؟؟؟
    چون برنامه 6 جلسه ای برنامه ی پاورلیفتینگ هست و نمیشه همزمان پاورلیفتینگ و زیبایی اندام رو با هم کار کرد.
    منظورم از رژیم عذایی اینه که برنامه غذایی دارم ولی تا کنون هیچ مکملی مصرف نکردم!! خواهشا راهنمایی جامع کنین! (از این ماه میخوام 6 جلسه در هفته برم)
    والا به نظر من همون دکتر که میری بهتر میتونه مکمل برات بنویسه اینطوری مطمئن تر هم هست. فقط به دکتر بگو میخوای رژیم غذایی پروتئین دار بخوری ، برای اینکه بهتر راهنماییت کنم باید تصمیم بگیری بالاخره میخوای پاورلیفتینگ کار کنی یا نه.

ممنون ولی به نظرت باید چیکار کنم؟رو شکم هم کار کنم؟آخه تو برنامه نیست شاید مربی واسه برنامه بعدی که کمی عضلات سینه و بازو بهتر شد بنویسه.
    آخه چند تا دراز نشست آخر تمرین رو که دیگه تو برنامه نمینویسند..... فعلا با دستگاه نمیخواد کار کنی فقط دراز و نشست کار کن. سعی کن دراز و نشست از پهلو رو حتما حتما انجام بدی چون معمولا خیلیا عضلات شکمشون میاد ولی چون پهلو ندارن بدنشون قشنگ نیست. عضلات وسط شکم و بالای شکم توی خیلی از حرکات به کار میاد مثلا پشت بازو با سیم کش رو که میزنی اگه دقت کرده باشی به عضلات شکم فشار میاد همچین توی لت از جلو و توی بارفیکس هم فشار میاد بهشون ولی پهلو ها اینطور نیستند.
    در ضمن سعی کن عضلات شکم رو به اینصورت بزنی که بیشترین تعداد در کمترین تعداد ست. یعنی حد اکثر دو یا سه ست بزنی ولی توی هر ست تا حد نا توانی بزنی + دراز نشست نیمه برو لازم نیست کامل بلند شی فقط شونه ها از زمین جدا بشن یعنی حس کنی فشار فقط رو عضلات بالای شکمه + روی زمین سفت دراز نشست نرو ، روی یه جای نرم انجام بده. میتونی میز رو بذاری کنار یه جایی که بتونی پاهات رو بهش گیر بدی.
    نه ست های غیر آخر رو راحت میزنم ولی ست آخر رو طوری انتخاب میکنم که فشار بیشتری رو عضله بیاد.درسته این؟
    کاملا درسته
    به طور نرمال بعد چه مدت باید سقف وزنه ای که میزنیم باید بیشتر کنیم؟میدونم به خود آدم بستگی داره ولی معمولا چقدر بعد؟
    هر وقت تونستی.... من خودم شخصا هر جلسه یکی از حرکات رو سنگین تر از هفته پیش میزنم. مثلا جلسه ای که سینه دارم یه یه هفته تصمیم میگیرم ست آخر بالا سینه رو پنج کیلو سنگین تر بزنم. هفته ی بعد ست آخر پرس سینه ، هفته ی بعد...
    به همین صورت هر هفته یکی از ست ها رو سنگین تر میزنم. سعی کن شرایط خودت رو توی هر جلسه تمرینی ببینی ، مثلا اگه پس فردا تمرین سینه داری از همین الان توی ذهنت این نیت رو داشته باش که قراره پس فردا فلان حرکت رو سنگین تر از قبل بزنی. این آمادگی ذهنی خیلی مهمه. بعد هر چند جلسه یکبار (مثلا دو هفته یکبار) یکی از حرکات رو سبکتر انجام بده به بهونه ی استراحت ، نگران نباش اینم تاثیر داره توی رشد عضلانی. معمولا جلسه ای این کار رو بکن که خیلی رو فرم نیستی مثلا غذای سنگین خوردی قبلش یا اینکه بی حالی....
    برای اینایی که کاملا قدرتی کار میکنن (پاورلیفتینگ کار ها) هر ماهی پنج کیلو تا حد اکثر ده کیلو افزایش رکورد هست. ولی اینو همیشه یادت باشه که توی بدنسازی بدن انسان اگه تمرینات مرتب باشه سالی چهار بار رشد سریع داره یعنی سه ماه یکبار. این رشد سریع در باره ی افزایش رکورد هست....
    خوب این پروتیین رو میشه به غیر سفیده تخم مرغ با چیز دیگه ای تامین کرد؟
    آره . ببین ، یه پروتئین خوب و مرغوب باید شامل 10 نوع اسید آمینه باشه (البته از این 10 نوع ، فقط 8 نوعش برای بدن بزرگسالان نیازه که از طریق غذا تامین بشه ، دو تای دیگه رو خود بدن میسازه. همچنین کلا 22 تا اسید آمینه داریم که فقط 8 تای اون رو ما باید از طریق غذا بدست بیاریم ، بقیه رو بدن خودش میسازه)
    پس ما ملاک ارزش دادن به پروتئین هر غذایی رو بر مبنای 10 میدونیم یعنی چند تا از 10 تا اسید آمینه ی اصلی توی این غذا هست. من این مطالب رو دارم از روی یه کتاب پزشکی برات مینویسم.
    توی شیر مادر و سفیده تخم مرغ هر ده تا اسید آمینه هست! یعنی پروتئینش مرغوب مرغوبه! ما نمره ی 100 رو به تخم مرغ میدیم و هر غذای دیگه ای رو به نسبت پروتئین تخم مرغ میسنجیم.
    بعد از تخم مرغ ، بهترین پروتئین رو گوشت ، ماهی ، شیر و فراورده های آن دارن.
    پروتئین حبوبات (نان ، برنج ، گندم و...) خیلی مرغوب هستند ولی ناقص هستند و به تنهایی قابل استفاده نیستند.
    در کل پروتئین های حیوانی با ارزش تر از پروتئین های گیاهی هستند.

اگر توانایی خوردن زیاد تخم مرغ را ندارید ، میتوانید از ترکیب پروتئین های ناقص استفاده کنید یعنی پروتئین نان و برنج اگرچه مرغوب است ولی ناقص بوده و به تنهایی قابل استفاده نمی باشد.
    برویم پروتئین نان را که بعضی اسید های آمینه ی اساسی را کم داردهمراه پروتئین حبوبات که اینها را زیادی دارند ولی اسید های آمینه دیگری را کم دارند بخوریم در اینصورت پروتئین مجموع خیلی بهتر خواهد بود و ارزش بیشتری خواهد داشت. فقط صحبت از نان و حبوبات (برنج و جو) نیست .گندم و ارزن از دسته ی غلات اگر با دانه های حبوبات مثل عدس ، لوبیا ، نخود ، باقلا و ماش و لوبیا و امثال آنها خورده شوند پروتئین آنها همدیگر را تا حدود زیادی تامین میکند.

================
    خوب با توجه به مطالب بالا ما پروتئین تخم مرغ رو مرغوبترین و کاملترین نوع پروتئین دنیا میدونیم و بقیه ی پروتئین ها رو نسبت به پروتئین تخم مرغ میسنجیم. ولی خوب راههای دیگه ای هم هست که ما پروتین بدن رو تامین کنیم. شما میتونی توی خونه همیشه برنج رو همراه با حبوبات بپزی و بخوری مثلا برنج و عدس یا برنج و ماش. حتما گوشت همراه وعده ی غذایی باشه ، حبوبات پروتئین بسیار بسیار زیادی دارن ولی ناقصند اینا میتونند با نون و برنج یا گوشت کامل بشن. شیر حتما باید سه تا لیوان در روز مصرف بشه ، ما اگه نمره ی پروتئین تخم مرغ رو 10 بدونیم نمره ی شیر گاو هشته!! یعنی مثلا نون و شیر یه غذای کامله. سر سفره حتما ماست بخور. خلاصه اینطور موارد میتونه تا حدود زیادی تامین کنه پروتئین بدن رو ، بعد برای مکمل اینا میتونی سفیده تخم مرغ بخوری. البته بازم میگم زرده هاش رو نخور.
    مثلا یک برنامه واسه پروتیین روزانه میتونی بگی؟
    بهترین کار مصرف تدریجیه. شما هر چی پروتئین مصرف میکنی ، باید روزهایی که میری باشگاه پنج واحد و روزهای استراحت 3 واحد پروتئین بخوری. روزهای استراحت : صبح و ظهر و شب | روزهای باشگاه: صبح و ظهر و قبل و بعد از باشگاه و شب (پنج وعده)
    اگه استفاده نکنم تو یک سال عضله هام فرقی می کنه؟
    نسبت به کسی که مکمل استفاده کرده آره فرق میکنه. ولی خوب به نظر من سلامت درون بدن (کبد و کلیه) مهمتر از زیبایی اندامه.
    آخه شنیدم مکمل ها قدرت نمیارن و فقط حجم میدن و اگه بعد یک مدت بدنسازی کار نکنی عضله ها تحلیل میرن.درسته؟
    همیشه حجم و قدرت همراه همه. اگه یه مدت بدنسازی کار نکنی حجم تا حدودی کم میشه و به جای عضله چربی میاد. ولی قدرت خیلی فرقی نمیکنه.

4. 3 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

والا به نظر من همون دکتر که میری بهتر میتونه مکمل برات بنویسه اینطوری مطمئن تر هم هست. فقط به دکتر بگو میخوای رژیم غذایی پروتئین دار بخوری ، برای اینکه بهتر راهنماییت کنم باید تصمیم بگیری بالاخره میخوای پاورلیفتینگ کار کنی یا نه.
    پاورلیفتینگ یعنی چه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی همین کار که تو میخوای بکنی مثلا دوجلسه در هفته سینه کار میکنن ، برنامه 6 جلسه ای دارن خیلی سنگین کار میکنن هدفشون هم فقط شرکت در مسابقات قدرتی هست. ولی خوب هیکلشون اصلا زیبایی نداره : دی یه هیکل گنده.... ولی خوب همه جا زورشون از همه بیشتره. تو مسابقه قویترین مردان همینها شرکت میکنن دیگه.... مگه ندیدی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

عنی همین کار که تو میخوای بکنی مثلا دوجلسه در هفته سینه کار میکنن ، برنامه 6 جلسه ای دارن خیلی سنگین کار میکنن هدفشون هم فقط شرکت در مسابقات قدرتی هست. ولی خوب هیکلشون اصلا زیبایی نداره : دی یه هیکل گنده.... ولی خوب همه جا زورشون از همه بیشتره. تو مسابقه قویترین مردان همینها شرکت میکنن دیگه.... مگه ندیدی؟
    نه بابا! من که نمیخوام هیکلم بد باشه! در اصل میخوام خوش هیکل باشم و در عین حال یه کمی هم حجم بیارم!!! حالا بگو من جز کدوم دسته میشم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

همون زیبایی اندام میشی دیگه.... پس نمیخوای شیش جلسه بری.
    در اینصورت باید وعده های متعدد و هر وعده مقدار کم پروتئین مصرف کنی. مقدار مصرف پروتئینت هم باید همه ی وعده ها مساوی باشه + روزهایی که میری باشگاه وعده هات باید بیشتر باشه.
    موفق باشی

9. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

من چند وقتی میشه که باشگاه میرم.کمی قوز کمر دارم.میخواستم بدونم با ورزش درست میشه یا نه

و اینکه چه حرکتی برای درمانش خوبه.البته زیاد نیست ولی نمیخوام بیشتر بشه

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    من وقتی وزنه میزنم عارنجم یه صدا میده...
    یکی تو باشکاه گفت وقتی دستت اینجوری صدا میده کار نکن آب میاره...
    چی کار باید بکنم...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان

من چند وقتی میشه که باشگاه میرم.کمی قوز کمر دارم.میخواستم بدونم با ورزش درست میشه یا نه

و اینکه چه حرکتی برای درمانش خوبه.البته زیاد نیست ولی نمیخوام بیشتر بشه
    دد لیفت میتونه کمکت کنه ولی اگه نزدی هم اشکال نداره. حرکت نشر خم رو انجام بده ، فیله کمر هم حتما تمرکزی و آروم انجام بده. هر وقت زیر بغل میخوای کار کنی پارویی رو هم بزن.
    سلام
    من وقتی وزنه میزنم عارنجم یه صدا میده...
    یکی تو باشکاه گفت وقتی دستت اینجوری صدا میده کار نکن آب میاره...
    چی کار باید بکنم...
    درسته ، نباید صدا بده. وقتی وزنه میزنی دستت رو تا آخر لازم نیست باز کنی که صدا بده....

13. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •