ممنون ولی به نظرت باید چیکار کنم؟رو شکم هم کار کنم؟آخه تو برنامه نیست شاید مربی واسه برنامه بعدی که کمی عضلات سینه و بازو بهتر شد بنویسه.خوب پس اگه میخوای فقط بازو و سینه بیاری بدنت زشت میشه ها....
نه ست های غیر آخر رو راحت میزنم ولی ست آخر رو طوری انتخاب میکنم که فشار بیشتری رو عضله بیاد.درسته این؟به طور نرمال بعد چه مدت باید سقف وزنه ای که میزنیم باید بیشتر کنیم؟میدونم به خود آدم بستگی داره ولی معمولا چقدر بعد؟اشتباه نمیکنی؟ 80 تا 90 درصد قدرت یعنی رکورد گیری ، یعنی یه وزنه بسیار سنگین رو یک بار یا حد اکثر سه بار بزنی ، همین کارو میکنی؟ اگه این کارو نمی کنی که دیگه 80 تا 90 درصد قدرت نمیشه که....
شما سعی کن همون تعداد که توی برنامه نوشته رو بزنی ولی با سنگین ترین وزنه ای که میتونی.... در این حالت اگه درد نگرفت اشکال نداره. البته یادت باشه ماهی یک بار باید برنامه تمرینی عوض بشه اون وقت با عوض کردن برنامه میبینی که هفته ی اولی که برنامه ی جدید رو میزنی بدنت درد میگیره....
خوب این پروتیین رو میشه به غیر سفیده تخم مرغ با چیز دیگه ای تامین کرد؟مثلا یک برنامه واسه پروتیین روزانه میتونی بگی؟گفتم که ، وقتی به تعدادش نگاه میکنی میبینی خیلی زیاده. اون ده تا که گفتم برای یه آدمه که ورزش نمیکنه و فقط برای اینه که همین عضله هایی که داری رو بتونی نگه داری . هرچی عضله اضافه تر خواستی باید پروتئین بخوری. البته بقیه ی مکمل هایی که می بینی وجود دارن کارشون اینه که عضله رو بیشتر تحریک کنن برای اینکه سریعتر رشد کنه که البته هرچی کمتر بتونی از اینا استفاده کنی بهتره. من کسی رو میشناسم که بدون مکمل الان قهرمان مچ اندازی شهرستان شد ، ارشد باشگاه کاراته هم هست. درضمن مربی بدنسازش یه مربیه که تو تهران باشگاه داره این میره از اونجا برنامه میگیره. اون وقت اون مربی بهش مکمل نداده.... به نظر من که اگه با تخم مرغ و دیگر غذا ها بتونی پروتئین بدنت رو تامین کنی بهتر از مکمل هست حالا هر طور خودت میدونی....
نطر خودم هم اینه که از مکمل استفاده نکنم.اگه استفاده نکنم تو یک سال عضله هام فرقی می کنه؟
آخه شنیدم مکمل ها قدرت نمیارن و فقط حجم میدن و اگه بعد یک مدت بدنسازی کار نکنی عضله ها تحلیل میرن.درسته؟