بازمیشه بازمیشه
بازمیشه بازمیشه
بستگی به حجمش داره. اگه حجمش زیر 10 مگه زیپ کنید و پیوست کنید. attach
مدتی هست توی گوشیم جیمیلهام بهخ صورت نوتیفیکیشن اعلام نمیشن ...چرا ؟؟
سلام دوستان
من یه جیمیل گروهی دارم که نزدیک به 20 نفر به اون دسترسی دارن. سوال من اینه که راهی هست که ایمیل های توی اینباکس یا حتی ارسالی ها دست نخورده بمونن و کسی نتونه پاکشون کنه؟ یعنی فقط قابلیت خواندن داشته باشن ولی نشه پاکش کرد.
جستجوی SSL خاموش است
این شبکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را خاموش کرده است، بنابراین نمیتوانید نتایج شخصی شده را ببینید.
ویژگیهای امنیتی جستجوی SSL در دسترس نیست. ممکن است محتوا فیلتر شده باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | نادیده گرفتن
سلام مدتیه که این پیغام برای من میاد وهر کاری تو تنظیمات میکنم درست نمیشه . در ضمن من قبلا از موزیلا تاندربرد استفاده میکردم اما الان پیامهام رو نمیگیره . میشه کمکم کنید؟
سلام میخواستم تاریخ تولدمو توی جمیل ویرایش کنم میشه بگید چطور باید انجام بدم؟!
سلام
چرا اصلا نمیتونم وارد جی میل بشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میزنم همش میگه این اتصال غیر قابل اطمینان میباشد
دیگه نمیتونم برم تو inbox کلا قاطی کرده
ولی داداشم میتونه از سیستم شرکتشون بره ولی من با...
اول با این ادرس امتحان کن ببین جواب می ده بهت یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد حتما تاریخ سیستم رو هم چک کن که درست باشه ( در چند مورد بخاطر عقب جلو بودن زیاد لایسنس ها در سیستم ها رد می شن )
همچنین اگر تونستی اطلاعات ssl رو چک کن و یک تصویر از ارور امنیتی که می گیری هم در اینجا بزار شاید از ارور بقیه بفهمند مسئله چیست![]()
سلام . خواهش می کنم کمک کنید
من چند ماه پیش عکسم رو در جیمیلم گذاشتم. و فکر نمی کردم این عکس در جستجوی عکس گوگل نشون داده بشه .
تا اینکه چند وقت پیش که اسمم رو سرچ کردم در گوگل دیدم که عکسم رو در بین عکس ها داره نشون میده . اومدم و زود به جای عکسم ، عکس دیگه ای رو گذاشتم.
اما هنوز که هنوزه با این که مدت ها گذشته اما هنوز در جستجوی عکس گوگل وقتی اسمم رو تایپ می کنم عکسم رو میاره
امروز به قسمت change photo در جیمیلم رفتم که کلا همون عکس منظره ای هم که به جای عکسم گذاشتم رو پاک کنم.
با کمال تعجب دیدم که عکس قبلیم هم در بین تصاویر جیمیلم هست و می تونم دوباره اتخابش کنم که نشون داده بشه . هیچ راهی پیدا نمی کنم که کلا هرچی عکس تو جیمیلم هست رو پاک کنم
خواهش می کنم کمکم کنید![]()
چرا کسی جواب نمیده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)