دلم گرفته از ادمایی که میخوان مال اونا باشی اما خودشون مال تونیستن.
دلم گرفته از ادمایی که میخوان مال اونا باشی اما خودشون مال تونیستن.
دوستان سلام
من دوتا مشکل کوچیک دارم با میل یاهو. اما خیلی لازم دارم که حل شه و امیدوارم دوستان کمک کنن. ممنون میشم
تو قسمت کانتکت میرم 71 تا کاننتکت دارم (ایمیلاشون هم با @yahoo.com ثبت کردم) اما هر وقت از طرف دوستام ایمیل میاد تو صفحه اول یاهومیل مینویسه هیچ ایمیلی از کانتکتات نیومده!!! ولی ایمیلشون تو اینباکس هست!
چیکارش کنم؟![]()
![]()
مشکل دومم اینه که میخوام ایمیلایی که از طرف دوستام میاد با اسمی که خودم تو کانتکت دخیره کردم بیاد نه اسمی که خودشون انتخاب کردن. امکانش هست؟
خیلی ممنون اگه زودتر وقت بذارین و ج بدین. مخصوصا سوال اولی رو.
موفق باشد
سلام دوست عزیز
برای اینکار تو صفحه ی یاهو قسمت بالا سمت چپ که نوشته hi... کلیک میکنی. یه زبانه (منو) باز میشه که از توش گزینه ی account info رو میزنی. توی صفحه ای که باز میشه به قسمت Sign-In and Security میری و از اونجا روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن. پایین صفحه ی جدیدی که باز میشه سوالات امنیتی رو پیدا کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن و عوضشون کن
موفق باشی![]()
سوالو مجدداً خلاصه میگم:
آدرس ایمیلها خودبخود از لیستها حذف میشن
راه حلی داره ؟ تو گوگل با این متن جستجو کردم
My contacts got deleted automatically from lists
جوابی پیدا نکردم !!
Last edited by MahdiidhaM; 12-06-2012 at 11:50.
شما یه میل بفرست به یکی از کانتکت ها ( بدون وارد کردن دستی ایمیل) یعنی اسمش رو از لیست انتخاب کن ببین ارسال میشه اصلا؟ طبیعتا شما وقتی میلی رو به یه اسمی ذخیره می کنید همیشه براتون اسمی رو که شما براش گذاشتید نشون داده میشه. بیشتر احتمال میدم کانتکت ها درست وارد نشده باشند.
احتمال داره محدودیتی از طرف یاهو برای اکانتهای رایگان وجود داشته باشه که در هر گروه تعداد خاصی رو ذخیره کنه. البته حدس می زنم. شما مطمئنید حذف میشه ؟ چون مکان لود نشدن درست هم وجود داره.
لیستهایی که تشکیل میدم بین 5 تا 12 تا بیشتر عضو نداره ، فکر نمیکنم محدودیتی باشه.
آره مطمئنم ، تقریباً همه جورشو امتحان کردم ، البته برای تعداد بالای 7 تا بیشتر اتفاق میافته ، حالا لیستها رو 5 تایی میکنم ببینم چی میشه
ویرایش: رفتم لیستها رو حذف کنم گزینه Actions عمل نمیکنه ، اصلاً مثل اینکه این یاهومیل من با لیستها مشکل داره !! شاید پیر شده، جی میل هم دارم ولی خیلی کند عمل میکنه ، به نظر شما چکار کنم ؟ یه اکانت جدید تو یاهو بسازم ؟ سوابق نامه ها و کنتاکتها رو چجوری به جی میل یا اکانت جدید منتقل کنم ؟ کار مشکلیه چون همه جا منو به همین آدرس میشناسن
![]()
Last edited by MahdiidhaM; 13-06-2012 at 07:01.
شما از یه مرورگر دیگه یا کلا با یه سیستم عامل دیگه امتحان کن. شاید مشکل نرم افزاری از طرف شما باشه.
برای انتقال ایمیلهاتون از یاهو به هر سرور میل دیگه ای می تونید از
options > mail options > pop & forward
استفاده کنید. یعنی یاهو هر میلی وارد اینباکستون بشه برای شما ارسال می کنه. اگر بخواید میلها داخل باکس یاهو نماند یا ... تنظیماتش رو از طریق نوار زیرش عوض کنید.
شما یا سرعتتون پایین هست یا اینکه جاوا اسکریپت مرورگر شما فعال نیست. شما به تنظیمات میل برین و اگر گزینه ای برای فعال سازی اسکریپت یا html دیدین تیک بزنید:
options > mail options > general
ممنون بابت پاسخگوییتون
همینکار رو میکنم. ارسال میشه. به اونایی که یاهو دارن میرسه اما به اونایی که gmail دارن نمیرسه.البته فقط به بعضیهاشون نمیرسه!
وقتی از طرف کانتکتام واسم میل میاد به اون اسمی که من سیو کردم نمیاد. به اسم انتخابی خودشون میاد. چیکار کنم. کلافه شدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)