تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 258 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

در آغاز فعالیت دلتنگ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دلم گرفته از ادمایی که میخوان مال اونا باشی اما خودشون مال تونیستن.

2. این کاربر از دلتنگ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت دلتنگ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من قاطی کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    من دوتا مشکل کوچیک دارم با میل یاهو. اما خیلی لازم دارم که حل شه و امیدوارم دوستان کمک کنن. ممنون میشم
    تو قسمت کانتکت میرم 71 تا کاننتکت دارم (ایمیلاشون هم با @yahoo.com ثبت کردم) اما هر وقت از طرف دوستام ایمیل میاد تو صفحه اول یاهومیل مینویسه هیچ ایمیلی از کانتکتات نیومده!!! ولی ایمیلشون تو اینباکس هست!
    چیکارش کنم؟
    مشکل دومم اینه که میخوام ایمیلایی که از طرف دوستام میاد با اسمی که خودم تو کانتکت دخیره کردم بیاد نه اسمی که خودشون انتخاب کردن. امکانش هست؟

خیلی ممنون اگه زودتر وقت بذارین و ج بدین. مخصوصا سوال اولی رو.
    موفق باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام

دوستان سوال امنيتي ياهو رو چه طوري ميشه عوض كرد ؟

ممنون
    سلام دوست عزیز
    برای اینکار تو صفحه ی یاهو قسمت بالا سمت چپ که نوشته hi... کلیک میکنی. یه زبانه (منو) باز میشه که از توش گزینه ی account info رو میزنی. توی صفحه ای که باز میشه به قسمت Sign-In and Security میری و از اونجا روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن. پایین صفحه ی جدیدی که باز میشه سوالات امنیتی رو پیدا کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن و عوضشون کن
    موفق باشی

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من چند تا لیست تو یاهو میل درست کردم که بسته به نوع ایمیل برای بعضی از اونا میفرستم ولی گاهی خودبخود تعدادی از آدرسا از تو لیستها حذف میشن مثلاً لیستی که شامل 10 تا آدرس هست وقتی برای فوروارد انتخابش میکنم میبینم 5 تا آدرسه ! تو کنتاکت هم که محتوای لیست رو نگاه میکنم میبینم 5 تا کم شده !! چکار باید بکنم ؟
    آقا کسی نیست جواب بده
    سوالو مجدداً خلاصه میگم:
    آدرس ایمیلها خودبخود از لیستها حذف میشن
    راه حلی داره ؟ تو گوگل با این متن جستجو کردم
    My contacts got deleted automatically from lists
    جوابی پیدا نکردم !!
    Last edited by MahdiidhaM; 12-06-2012 at 11:50.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان سلام
    من دوتا مشکل کوچیک دارم با میل یاهو. اما خیلی لازم دارم که حل شه و امیدوارم دوستان کمک کنن. ممنون میشم
    تو قسمت کانتکت میرم 71 تا کاننتکت دارم (ایمیلاشون هم با @yahoo.com ثبت کردم) اما هر وقت از طرف دوستام ایمیل میاد تو صفحه اول یاهومیل مینویسه هیچ ایمیلی از کانتکتات نیومده!!! ولی ایمیلشون تو اینباکس هست!
    چیکارش کنم؟
    مشکل دومم اینه که میخوام ایمیلایی که از طرف دوستام میاد با اسمی که خودم تو کانتکت دخیره کردم بیاد نه اسمی که خودشون انتخاب کردن. امکانش هست؟

خیلی ممنون اگه زودتر وقت بذارین و ج بدین. مخصوصا سوال اولی رو.
    موفق باشد
    شما یه میل بفرست به یکی از کانتکت ها ( بدون وارد کردن دستی ایمیل) یعنی اسمش رو از لیست انتخاب کن ببین ارسال میشه اصلا؟ طبیعتا شما وقتی میلی رو به یه اسمی ذخیره می کنید همیشه براتون اسمی رو که شما براش گذاشتید نشون داده میشه. بیشتر احتمال میدم کانتکت ها درست وارد نشده باشند.

سوالو مجدداً خلاصه میگم:
    آدرس ایمیلها خودبخود از لیستها حذف میشن
    راه حلی داره ؟ تو گوگل با این متن جستجو کردم
    My contacts got deleted automatically from lists
    جوابی پیدا نکردم !!
    احتمال داره محدودیتی از طرف یاهو برای اکانتهای رایگان وجود داشته باشه که در هر گروه تعداد خاصی رو ذخیره کنه. البته حدس می زنم. شما مطمئنید حذف میشه ؟ چون مکان لود نشدن درست هم وجود داره.

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

احتمال داره محدودیتی از طرف یاهو برای اکانتهای رایگان وجود داشته باشه که در هر گروه تعداد خاصی رو ذخیره کنه.
    لیستهایی که تشکیل میدم بین 5 تا 12 تا بیشتر عضو نداره ، فکر نمیکنم محدودیتی باشه.
    البته حدس می زنم. شما مطمئنید حذف میشه ؟ چون مکان لود نشدن درست هم وجود داره.
    آره مطمئنم ، تقریباً همه جورشو امتحان کردم ، البته برای تعداد بالای 7 تا بیشتر اتفاق میافته ، حالا لیستها رو 5 تایی میکنم ببینم چی میشه
    ویرایش: رفتم لیستها رو حذف کنم گزینه Actions عمل نمیکنه ، اصلاً مثل اینکه این یاهومیل من با لیستها مشکل داره !! شاید پیر شده ، جی میل هم دارم ولی خیلی کند عمل میکنه ، به نظر شما چکار کنم ؟ یه اکانت جدید تو یاهو بسازم ؟ سوابق نامه ها و کنتاکتها رو چجوری به جی میل یا اکانت جدید منتقل کنم ؟ کار مشکلیه چون همه جا منو به همین آدرس میشناسن
    Last edited by MahdiidhaM; 13-06-2012 at 07:01.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

لیستهایی که تشکیل میدم بین 5 تا 12 تا بیشتر عضو نداره ، فکر نمیکنم محدودیتی باشه.
    آره مطمئنم ، تقریباً همه جورشو امتحان کردم ، البته برای تعداد بالای 7 تا بیشتر اتفاق میافته ، حالا لیستها رو 5 تایی میکنم ببینم چی میشه
    ویرایش: رفتم لیستها رو حذف کنم گزینه Actions عمل نمیکنه ، اصلاً مثل اینکه این یاهومیل من با لیستها مشکل داره !! شاید پیر شده ، جی میل هم دارم ولی خیلی کند عمل میکنه ، به نظر شما چکار کنم ؟ یه اکانت جدید تو یاهو بسازم ؟ سوابق نامه ها و کنتاکتها رو چجوری به جی میل یا اکانت جدید منتقل کنم ؟ کار مشکلیه چون همه جا منو به همین آدرس میشناسن
    شما از یه مرورگر دیگه یا کلا با یه سیستم عامل دیگه امتحان کن. شاید مشکل نرم افزاری از طرف شما باشه.
    برای انتقال ایمیلهاتون از یاهو به هر سرور میل دیگه ای می تونید از
    options > mail options > pop & forward
    استفاده کنید. یعنی یاهو هر میلی وارد اینباکستون بشه برای شما ارسال می کنه. اگر بخواید میلها داخل باکس یاهو نماند یا ... تنظیماتش رو از طریق نوار زیرش عوض کنید.

10. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من که از یاهو جدید استفاده میکنم اما گزینه stationery ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!1

شما یا سرعتتون پایین هست یا اینکه جاوا اسکریپت مرورگر شما فعال نیست. شما به تنظیمات میل برین و اگر گزینه ای برای فعال سازی اسکریپت یا html دیدین تیک بزنید:

options > mail options > general

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما یه میل بفرست به یکی از کانتکت ها ( بدون وارد کردن دستی ایمیل) یعنی اسمش رو از لیست انتخاب کن ببین ارسال میشه اصلا؟ طبیعتا شما وقتی میلی رو به یه اسمی ذخیره می کنید همیشه براتون اسمی رو که شما براش گذاشتید نشون داده میشه. بیشتر احتمال میدم کانتکت ها درست وارد نشده باشند.

.
    ممنون بابت پاسخگوییتون
    همینکار رو میکنم. ارسال میشه. به اونایی که یاهو دارن میرسه اما به اونایی که gmail دارن نمیرسه.البته فقط به بعضیهاشون نمیرسه!
    وقتی از طرف کانتکتام واسم میل میاد به اون اسمی که من سیو کردم نمیاد. به اسم انتخابی خودشون میاد. چیکار کنم. کلافه شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •