دوستم از استانبول Florame گرفته بود. رو قوطیش نوشته بود ارگانیک.
دوستم از استانبول Florame گرفته بود. رو قوطیش نوشته بود ارگانیک.
بیایید این موضوع رو جدی بگیریم و راجع بهش صحبت کنیم.. من واقعا نگران شدم.. مدیر محترم هم لطفا تاپیک جدید رو برگردونند که اونجا راجع بهش بحث کنیم.. اینجا که جاش نیست برادر من
Last edited by Amin.M.1986; 24-06-2011 at 13:00.
من دیشب یکعدد one man show چشم بسته خریدم. 17900 . روی هم رفته کار قابل قبولیه. درسته بوی تند و قویی داره.در مصرفش نباید زیاده روی کرد.
امروز هم رفته بودم توچال عجیبه که بوی لالیک مشکی (encre noire ) یا کپی های اون به مشامم میخورد. یعنی اینقدر محبوبه اینجا.. این نشان میده که پخش بوی خوبی داره درهرصورت.
مبارک باشه.ولی گرون خریدی.قیمتش 13.5 هست.
جدا"؟ احتمالا چون برچسب وزرات بهداشت و یک نمونه افترشیو روش داشته این قیمت داده. کجا 13.5 میدن؟
به قول اونایی که رویو کردن کمی بوی ریحان میده.
what next؟
مگه نمیدونستی امین جان تمام ادکلنها شیمیایی هستن و بیضرر نیستن برای همینه بعضی از پزشکها مخصوصا سنتیها مثل دکتر روازاده اکیدا مصرف ادکلنهای رایج رو منع میکنه ومیگه طبق آزمایشاتی که انجام داده فعل و انفعالات شیمیایی عطرها به شدت اثر مخربی بر روی سیستم مغز انسان میگذاره
ولی بالاخره دل رو نمیشه کاریش کرد بعضی از ادکلنها واقعا دیوونه میکنه![]()
البته اگه طبیعی میخواین ایوروشه خوبه!!!!!!
فکر نکنم واسه اقایون جالب باشه
نه .. من فکر میکرئم برند های معروف از مشتقات طبیعی عطر درست میکنند
ادکلن درسته استعمالش رو توصیه ولی چه کنیم شیمیاییه .
برای این موضوع میشه قبل از خرید روی جعبش رو نگاه کرد
وادکلنی رو که این مواد شیمیایی که دوستمون اشاره کرد
توشه نخریم ولی مطمئنا چیزی پیدا میشه سالم باشه.
به امید سلامتیه جوانان که تو این وب سایت دنبال ادکلن هستند
سلام /بیایید این موضوع رو جدی بگیریم و راجع بهش صحبت کنیم.. من واقعا نگران شدم.. مدیر محترم هم لطفا تاپیک جدید رو برگردونند که اونجا راجع بهش بحث کنیم.. اینجا که جاش نیست برادر من
انجمن مرتبط با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با همین نام داریم ، انجمن متفرقه جای انجام هر بحثی نیست ، برای اینکه بحثها تخصصی انجام بشه بهتره در انجمن خودشون مطرح بشن ،
لطفا این قبیل موضوعات مثل اعتراض به تاپیک تایید نشده و حذف شده و مواردی از این دست رو در محیط عمومی انجمن مطرح نکنید تا تاپیکها از موضوع اصلیشون منحرف نشن و از طریق پروفایل یا پی ام پیگیری بفرمایید . از این پست هم در این تاپیک نقل قول نگیرید خواهشا و اگر قانع نشده اید از طرقی که اشاره شد پیگیری بفرمایید /
با تشکر و عذرخواهی از دوستان بابت انحراف تاپیک .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)