تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 1185 اولاول ... 41818788899091929394951011411915911091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من تا الان فکر میکردم که ادکلن های اورجیتال برای سلامتی مشکلی به وجود نمیارند و منشا طبیعی دارند اما امروز صبح که روی جعبه ی ادکلن هام رو نگاه کردم دیدم که توی ترکیبات اینا ، ترکیبات بنرن دار و پلیمری استفاده میشه!!
    یعنی سرطان زا هستند؟ هیچ ادکلنی نیست که کاملا طبیعی باشه؟؟ یعنی ما ترکیبات شیمیایی آزمایشگاهی رو داریم استفاده میکنیم؟
    دوستم از استانبول Florame گرفته بود. رو قوطیش نوشته بود ارگانیک.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من تا الان فکر میکردم که ادکلن های اورجیتال برای سلامتی مشکلی به وجود نمیارند و منشا طبیعی دارند اما امروز صبح که روی جعبه ی ادکلن هام رو نگاه کردم دیدم که توی ترکیبات اینا ، ترکیبات بنرن دار و پلیمری استفاده میشه!!
    یعنی سرطان زا هستند؟ هیچ ادکلنی نیست که کاملا طبیعی باشه؟؟ یعنی ما ترکیبات شیمیایی آزمایشگاهی رو داریم استفاده میکنیم؟
    بیایید این موضوع رو جدی بگیریم و راجع بهش صحبت کنیم.. من واقعا نگران شدم.. مدیر محترم هم لطفا تاپیک جدید رو برگردونند که اونجا راجع بهش بحث کنیم.. اینجا که جاش نیست برادر من
    Last edited by Amin.M.1986; 24-06-2011 at 13:00.

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من دیشب یکعدد one man show چشم بسته خریدم. 17900 . روی هم رفته کار قابل قبولیه. درسته بوی تند و قویی داره.در مصرفش نباید زیاده روی کرد.
    امروز هم رفته بودم توچال عجیبه که بوی لالیک مشکی (encre noire ) یا کپی های اون به مشامم میخورد. یعنی اینقدر محبوبه اینجا.. این نشان میده که پخش بوی خوبی داره درهرصورت.

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من دیشب یکعدد one man show چشم بسته خریدم. 17900 . روی هم رفته کار قابل قبولیه. درسته بوی تند و قویی داره.در مصرفش نباید زیاده روی کرد.
    امروز هم رفته بودم توچال عجیبه که بوی لالیک مشکی (encre noire ) یا کپی های اون به مشامم میخورد. یعنی اینقدر محبوبه اینجا.. این نشان میده که پخش بوی خوبی داره درهرصورت.
    مبارک باشه.ولی گرون خریدی.قیمتش 13.5 هست.

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مبارک باشه.ولی گرون خریدی.قیمتش 13.5 هست.
    جدا"؟ احتمالا چون برچسب وزرات بهداشت و یک نمونه افترشیو روش داشته این قیمت داده. کجا 13.5 میدن؟
    به قول اونایی که رویو کردن کمی بوی ریحان میده.
    what next؟

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مگه نمیدونستی امین جان تمام ادکلنها شیمیایی هستن و بیضرر نیستن برای همینه بعضی از پزشکها مخصوصا سنتیها مثل دکتر روازاده اکیدا مصرف ادکلنهای رایج رو منع میکنه ومیگه طبق آزمایشاتی که انجام داده فعل و انفعالات شیمیایی عطرها به شدت اثر مخربی بر روی سیستم مغز انسان میگذاره
    ولی بالاخره دل رو نمیشه کاریش کرد بعضی از ادکلنها واقعا دیوونه میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

البته اگه طبیعی میخواین ایوروشه خوبه!!!!!!
    فکر نکنم واسه اقایون جالب باشه

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مگه نمیدونستی امین جان تمام ادکلنها شیمیایی هستن و بیضرر نیستن برای همینه بعضی از پزشکها مخصوصا سنتیها مثل دکتر روازاده اکیدا مصرف ادکلنهای رایج رو منع میکنه ومیگه طبق آزمایشاتی که انجام داده فعل و انفعالات شیمیایی عطرها به شدت اثر مخربی بر روی سیستم مغز انسان میگذاره
    ولی بالاخره دل رو نمیشه کاریش کرد بعضی از ادکلنها واقعا دیوونه میکنه
    نه .. من فکر میکرئم برند های معروف از مشتقات طبیعی عطر درست میکنند

داره خودمونی میشه rangeeeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    هر جا که بخوای

پيش فرض

ادکلن درسته استعمالش رو توصیه ولی چه کنیم شیمیاییه .
    برای این موضوع میشه قبل از خرید روی جعبش رو نگاه کرد
    وادکلنی رو که این مواد شیمیایی که دوستمون اشاره کرد
    توشه نخریم ولی مطمئنا چیزی پیدا میشه سالم باشه.

به امید سلامتیه جوانان که تو این وب سایت دنبال ادکلن هستند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بیایید این موضوع رو جدی بگیریم و راجع بهش صحبت کنیم.. من واقعا نگران شدم.. مدیر محترم هم لطفا تاپیک جدید رو برگردونند که اونجا راجع بهش بحث کنیم.. اینجا که جاش نیست برادر من
    سلام /

انجمن مرتبط با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با همین نام داریم ، انجمن متفرقه جای انجام هر بحثی نیست ، برای اینکه بحثها تخصصی انجام بشه بهتره در انجمن خودشون مطرح بشن ،

لطفا این قبیل موضوعات مثل اعتراض به تاپیک تایید نشده و حذف شده و مواردی از این دست رو در محیط عمومی انجمن مطرح نکنید تا تاپیکها از موضوع اصلیشون منحرف نشن و از طریق پروفایل یا پی ام پیگیری بفرمایید . از این پست هم در این تاپیک نقل قول نگیرید خواهشا و اگر قانع نشده اید از طرقی که اشاره شد پیگیری بفرمایید /

با تشکر و عذرخواهی از دوستان بابت انحراف تاپیک .

11. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •