چرا دفترچه دادن ولی توش نوشته سرویس اولیه 1000تا اختیاری .4000تا اجباری .
حالا منظور از اختیاری چیه نمیدونم.
چرا دفترچه دادن ولی توش نوشته سرویس اولیه 1000تا اختیاری .4000تا اجباری .
حالا منظور از اختیاری چیه نمیدونم.
بنده که تو دفترچه همچین چیزی ندیدم، مگه اینکه تازگی متن رو عوض کرده باشن!
به هر حال خلاصه کلام، تو سرویس اولیه که کیلومترشو گفتم باید خودرو رو ببرین، سرویس 10000 و 20000 و 30000 هم باید ببرین و اجباری هست.
اگر هر کدوم از این سرویسها رو به موقع نبرین، در زمانهایی که به هر علت به گارانتی احتیاج داشته باشین اول پول سرویسها رو ازتون میگیرن بعد خدمات میدن بهتون.
البته برای سرویس اولیه احتمالا سختگیری بیشتری بکنن.
پس بهتره برای این که خرجهای سنگین احتمالی آینده رو از جیب ندین مبالغ جزئی سرویسها رو ازش چشم پوشی کنین.
از بیشتر دوستانی که پراید صفر خریدن سوال کنین ، حداقل یک بار از خدمات گارانتی استفاده کردن و به هر حال مثلی هست که میگه کاچی بهتر از هیچی![]()
یه موضوع دیگه که بد نیست بهش توجه کنین:
مبلغ پرداختی سرویس اولیه برای خودرو بنده حدود 42000 تومن شد به شرح زیر:
روغن و تعویضش 31000، فیلتر روغن و تعویضش 7000،فیلرگیری 10000، فیلتر هوا و تعویضش 5000، سرویس اولیه12000
مبلغ پرداختی سرویس 10000 کیلومتر برای خودرو بنده 62000 تومن شد به شرح زیر:
روغن و تعویضش 31000، فیلتر روغن و تعویضش 7000، فیلتر هوا و تعویضش 5000،سرویس 10000 کیلومتر 27000
همون طور که دیدین مبلغی که بابتش پول زور میگیرنتو سرویس اولیه که صفره، تو سرویس 10000 هم 27000 تومنه و بقیه پولها مربوط به مواد مصرفی میشه که بیرون هم ببرین از این بیشتر نگیرن کمتر نمیگیرن! تو سرویسهای دیگه هم همین حدوده پس خودتونو الکی ناراحت نکنین.
سلام دوستان
من وقتی چراغ های جلوی پرایدم رو روشن می کنم جلوی داشبورد علامت نور بالا روشن میشه. اما نمی تونم نوربالا بزنم یکی از چراغهای جلو هم روشن نمیشه. چراغهای کوچیکم هم روشن نمیشن
ایراد از چیه؟
چراغ های جلو که فیوز ندارن دارن؟
یعنی شنت اصلی ایراد داره؟ اگه اینطوریه چرا یکی از چراغهام روشن میشه اگه ایراد از شنت باشه منطقا اصلا برق نباید بیاد.
ممنون میشم راهنمایی کنین
اتصالی! مشکل سیم کشی! افتامات! خرابی سوکت های چراغ و ده تا دلیل دیگه ...
به باتری ساز ماهر مراجعه کنید.
اگر گارانتی داره ببرین نمایندگی.
مرسی دوست من
بردم باتری ساز امروز
دوتا چراغ ها رو عوض کرد پایه یکیش شل شده بود اون یکی هم گفت در شرف ریختنه دوباره باید بیاری برات دردسر میبشه
دوتا چراغ کوچیکا رو هم عوض کرد
سوکت ها رو هم عوض کرد
مجموعا شد 47 تومن
22 تومن دو تا لامپ فیلیپس 2 تا هم کوچیک
25 تومن هم اجرت گرفت و هزینه سوکت ها
زیاد گرفت به نظرتون؟
ممنونم
مهم اینه که مشکل حل شد یا نه؟
اجرت و دستمزد هم یه چیز توافقی هست و نرخ خاصی براش نمیشه گفت.
مرسی دوست من
حل شد فعلا که حل شد.
شما که وارد هستی از دیروز ترمز که می کنم یک صدای سوتی میاد البته خیلی آروم از جلو هم میاد. سه ماه نیست لنت های جلو رو عوض کردم یعنی مرخص شده؟ راستی همون موقع که لنت ها رو عوض کردم خیلی راضی نبودم یعنی ماشین میخکوب نمیشد مثه دفعه های قبل که لنت عوض می کردم. یعنی ایراد از چیه؟
1- لنت های جلو خول نبودن مرخص شدن؟ فکر کنم سری قبل گفت کره ای برات میندازم دیگه خدا عالمه
2- روعن ترمز سطحش به نظرم خوبه
3- لنت های عقب رو چطور تست کنم که خوبه یا نه؟ دستیم بد نیست ده دوازده تا دنده بیشتر نمیاد بالا. این کیفیت ضعیف ترمزهام میتونه ناشی از مشکل لنت عقب باشه؟
4- بوستر رو چطور امتحان کنم که مشکلی نداره؟
یک دنیا ممنونم ازتون
راهنمایی های شما برای من که وارد نیستم کمک کننده س
دوست عزیز بنده در حد تجربه خودم پیشنهادی میدم، و متخصص نیستم.
در مورد لنت و سوت کشیدن، مشکل برمیگرده به جنس لنت و چون ما تو ایران زندگی میکنیم و هیچ جنسی همیشه کیفیت همیشگی نداره نمیشه پیشنهاد خاصی به شما بدم ولی لنت گلد اصلی کره ای اگر گیر بیاد یا برید از نمایندگی لنت کره ای شرکتی بگیرید شاید اوضاع بهتر بشه.
در کل چون فقط موقع ترمز گرفتن سوت میکشه قابل تحمله! چون بعضا خودم تجربه کردم که لنت در همه مواقع در حال سوت کشیدن هست (ماشین رو با سرعت کم کنار جدول برونید ببینید سوت میکشه یا نه)
لنت عقب شما هم نیاز یه رگلاژ یا تعویض داره چون میگید 12 تا تقه میکنه، اصولیش 5 تا هست. به مکانیک نشون بدید
برای بوستر اگر عمل نکنه شما به هیچ عنوان ترمز ندارین، همین که میگید ترمز کار میکنه یعنی بوستر داره عمل میکنه، برای امتحان کردنش هم ترمز رو در حالت خاموش چند بار فشار بدین تا چوب بشه بعد در حینی که پا رو پدال ترمزه ماشین رو روشن کنید ترمز به ارامی میره پایین تا یه جایی وای میسته.
بحث صوت کشیدن شد واس منم یزمان احساس میکردم از لاستیکای جلو همین صدا میاد،جالب بود بعضی وقتا میومد،بعضی وقتام نه!
اما مشکل جدید ک باهاش مواجه شدم صدای جیر ممتد هست ک بعضی وقتا تو دنده عوض کردن میاد و تا چن ثانیه بعد اینکه دنده ام عوض شد شنیده میشه!
مشکل کجاس؟
درضمن یکم صدای موتورمم زیادتر از اولش شده،موقعی ک دارم گاز میدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)