تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 416 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سوبی سارتا: آفلای اندکی شبیه اینیستا است

مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی سبک بازی ایبراهیم آفلای را با آندرس اینیستا مقایسه کرده است.

سایت گل - این طور به نظر می رسد که سران باشگاه بارسلونا هنوز به توافقات شخصی با آفلای دست نیافته اند ولی آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که مطمئن است که این ستاره هلندی در ژانویه به بارسا خواهد آمد.

سوبی سارتا در صحبتهایی گفت: «ایبراهیم آفلای بازیکنی است که ما همیشه به جذب او تمایل داشته ایم.چون او بازیکن ایده آلی برای سبک بازی بارساست.او بازیکن جوانی است که تجربیات ملی فراوانی دارد.شوتهای راه دور او و بازی خوبش در جناحین را زیر نظر داشته باشید. شیوه بازی او به خاطر شیوه حرکتش،اندکی مرا به یاد آندرس اینیستا می اندازد.»

در ادامه صحبتهای سوبی سارتا که در وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا منعکس شد، می خوانیم: «او باید بازی کردن با تیم را یاد بگیرد، رقابت در تیم ما بسیار بالاست. ما شنیده ایم که او رفتار خوبی هم دارد و فکر می کنم او دقیقا می داند به چه تیمی دارد می آید و باید با کدام بازیکنان در راهیابی به تیم اصلی نبرد کند.»

سوبی سارتا ادامه داد: «ما می خواهیم رابطه خوب و صمیمانه ای با سران آیندهوون داشته باشیم.این فرصتی استثنایی برای آفلای و بارسلوناست. وجهه ورزشی و مالی ارائه شده از سوی بارسا بسیار خوب است.»

سران باشگاه های آیندهوون و بارسلونا به توافق رسیده اند تا آفلای با قراردادی 3.5 میلیون یورویی به بارسا منتقل شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/18

احتمال جدایی دنی آلوس از بارسا در ژانویه

مدیر برنامه های او به تازگی اعلام کرد موکلش آماده یک چالش جدید است.

سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، دنی آلوس، مدافع بارسلونا، اعلام کرد پس از عدم موفقیت در تمدید قرارداد با باشگاه کاتالانی، ممکن است نوکمپ را ترک کند.

به گزارش آس، پس از اینکه دستمزد مورد تقاضای آلوس از سوی مدیران باشگاه بارسلونا مورد پذیرش قرار نگرفت، آنها امیدوارند بتوانند تا این ستاره برزیلی را در ژانویه با مبلغی قابل توجه به باشگاه دیگری واگذار کنند.
    آلوس فکر می کند که باید بیش از مبلغ فعلی، دستمزد دریافت کند و مدیر برنامه های او نیز به تازگی اعلام کرد موکلش آماده یک چالش جدید است و به این ترتیب به باشگاه های خواهان او و به ویژه منچسترسیتی چراغ سبز نشان داد.

این بازیکن 27 ساله تا سال 2012 با بارسا قرارداد دارد و در سال 2008 با مبلغ 32 میلیون یورو از سویا به بارسلونا پیوست و اکنون مدیران باشگاه می خواهند پیش از آنکه او بتواند براساس قانون بوسمن به طور آزاد راهی تیم دیگری شود، او را با مبلغی مناسب به تیم دیگری واگذار کنند. گواردیولا از بازی های آلوس در رقابت های این فصل راضی است اما با توجه به مشکلات مالی باشگاه، مجبور است با فروش او به چلسی یا منچسترسیتی موافقت کند.

کد:
    2010/11/18

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گل سوم بارسا (افساید بودن یا نبودنش) از یه دوربین دیگه :

لحظه پاس پدرو به مسی:

افزایش کنتراست تصویر برای دیده شدن خط چمن:

اضافه کردن خط قرمزی رو خط چمن:

برای مشاهده بهتر، بازیکنای اضافی از تو تصویر حذف شدن! (به شیوه همون خبرگزاری طرفدار استقلال):

اضافه کردن خط قرمز، به تصویر قبلی:

قضاوت با خودتون! ولی من شخصا فکر میکنم آفساید نبود!
    یه نکته بگم:
    به نظر من همونطور که همه حق دارند تو هر تاپیکی که حتی طرفدار تیم هاش هم نیستند نظر و پست بدن، همکار، ناظر، مدیر و ... هم حق دارن طرفدار تیمی باشن و به دفاع از تیمشون پست بدن...
    یاعلی
    فکر کنم اون خط قرمزی که کشیدین، موازی با خط پشت دروازه و چمن نیست! کلا از روی این زاویه دوربین، هیچوقت نمیشه نتیجه گیری کرد. ضمن اینکه اگه اشتباه نکرده باشم، شما ملاکتون نوک کفش بازیکنا هست، که اشتباهه، چون فکر کنم قانون آفساید الان کلا به تنه ی بازیکنا نگاه میکنه...

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

شما این همه خط کشیدید و اینور اونور کردید هنوز مشخص نشد که افساید هست یا نه....
    داور بیچاره تو یک لحظه تصمیم گرفته....پیش میاد دیگه بیخیال

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فصل قبل هم زلاتان یه گل تو آفساید به رئال زد...هیچی هم نشد...این اتفاقات زیاد پیش میاد.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فکر کنم اون خط قرمزی که کشیدین، موازی با خط پشت دروازه و چمن نیست!
    اینو بخون کسری جان:
    افزایش کنتراست تصویر برای دیده شدن خط چمن:

اضافه کردن خط قرمزی رو خط چمن:
    خط قرمزی که من اضافه کردم روی خط چمنه! حالا اگه چمن زنای استادیوم کج و کوله چمن رو زدن تقصیر من نیست!
    کلا از روی این زاویه دوربین، هیچوقت نمیشه نتیجه گیری کرد.
    میشه نتیجه گرفت، ولی به سختی! ضمن اینکه Offside Camera نیوکمپ هم در حد فاجعس! (تصویری که من گذاشتم از همین دوربین این استادیوم بود!!)
    ضمن اینکه اگه اشتباه نکرده باشم، شما ملاکتون نوک کفش بازیکنا هست، که اشتباهه، چون فکر کنم قانون آفساید الان کلا به تنه ی بازیکنا نگاه میکنه...
    ملاک قانون آفساید تو شرایط بحث ما که روشنه:
    The 2005 edition of the Laws of the Game included a new International Football Association Board decision that stated being "nearer to an opponent's goal line" meant that "any part of his head, body or feet is nearer to his opponents' goal line than both the ball and the second-last opponent (the last opponent typically being the goalkeeper). The arms are not included in this definition
    ضمن اینکه چون پای بازیکن ویارئال پشت سر بازیکن بارسا (فکر کنم ویا) بود، من پای راست طرف رو اضافه کردم... در کل شخصا معتقدم در سخت ترین حالت مسی با مدافع رو یه خط بودند... حتی میشه با قضیه تالس هم ثابتش کرد! مدارکش هم موجوده!!
    شما این همه خط کشیدید و اینور اونور کردید هنوز مشخص نشد که افساید هست یا نه....
    داور بیچاره تو یک لحظه تصمیم گرفته....پیش میاد دیگه بیخیال

یاعلی

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

چه ارزشی داره بحث کردن سر این گل؟
    حالا یا آفساید بوده یا نبوده دیگه
    فرقی که تو نتیجه بازی نداره
    ----
    الان کمیته انضباطی باید پرسیادو رو که به مو خوک گفته بود جریمه کنه اما احتمال جریمه مورینیو بیشتر از اونه
    چرا؟ چون مو گفته بود که خیخون با تیم اصلیش مقابل بارسا بازی نکرده
    نکته بعدی انتخاب داور باسکی واسه الکلاسیکویه

کلا فدراسیون اسپانیا مشکوک میزنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آنخل دی ماریا: سرنوشت ال کلاسیکو را مسی و رونالدو مشخص می کنند

این بازیکن آرژانتینی گفت این دو ستاره که بهترین بازیکنان جهان هستند، برای رقم زدن نتیجه بازی به سود تیم خود خواهند جنگید.

سایت گل - آنخل دی ماریا، هافبک رئال مادرید، معتقد است که نتیجه ال کلاسیکو را آمادگی کریس رونالدو و لیونل مسی مشخص می کند.

او که در تابستان از بنفیکا به رئال مادرید پیوست، روز 29 نووامبر برای اولین بار فرصت حضور در ال کلاسیکو را پیدا می کند.

این بازیکن آرژانتینی در مصاحبه با نشریه آس گفت این دو ستاره که بهترین بازیکنان جهان هستند، برای رقم زدن نتیجه بازی به سود تیم خود خواهند جنگید.
    "بازی جذابی خواهد بود. ما می دانیم که رئال چند بازی است که نتوانسته بارسلونا را شکست دهد و برای پیروزی مقابل آنها هر کاری لازم باشد انجام می دهیم.
    مسی و رونالدو بهترین های دنیا هستند و سرنوشت ال کلاسیکو را آنها تعیین می کنند."

دی ماریا که اولین خرید مورینیو در رئال مادرید بود، در مورد رابطه اش با آقای خاص گفت: "او اعتماد به نفس بیشتری به من داد و کار را برای من ساده تر کرد. او به من یاد داد که چگونه بیشتر در خدمت تیم باشم. او بهر بازیکنی مسئولیتی داده و این فشار را از روی بازیکنان کاهش می دهد."

کد:
    2010/11/19

توصیه اینیستا به بازیکنان بارسا: روی بازی مقابل آلمریا تمرکز کنید

او از بازیکنان تیمش خواست که به ال کلاسیکو فکر نکنند.

سایت گل - آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا، تاکید کرد که هم تیمی هایش نباید به دیدار مقابل رئال مادرید فکر کنند و تنها باید روی دیدار این هفته مقابل آلمریا تمرکز کنند.

شاگردان پپ گواردیولا در حال حاضر تنها با یک امتیاز اختلاف نسبت به رئال مادرید در رتبه ددوم جدول رده بندی لالیگا قرار دارند.

رئالی ها این هفته مقابل اتلتیک بیلبائو قرار خواهند گرفت و بارسا به مصاف آلمریا می رود؛ این در حالی است که بسیاری از هم اکنون در انتظار رویارویی دو تیم در نوکمپ در روز 29 نووامبر هستند.

اینیستا در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت: "سه امتیاز بازی مقابل آلمریا به اندازه سه امتیاز بازی برابر رئال اهمیت دارد. فکر نمی کنم برای ما چندان سخت باشد که بازی مقابل رئال را فراموش کنیم. همه ما برنامه بازی های را می دانیم ما در حال حاضر تنها کاری که باید انجام بدهیم، تمرکز روی بازی مقابل آلمریاست.

کد:
    2010/11/19

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازگشت مسی به تمرینات بارسا (عکس)

لیو مسی بعد از درخشش در بازی برزیل به اسپانیا بازگشت و در تمرین امشب تیمش ریکاوری کرد.

کد:
    2010/11/19

کمیته ضدخشونت اسپانیا: با مورینیو و پرسیادو برخورد کنید!

این دو نفر به شدت به هم تاخته بودند و بر جو خصمانه دامن زده بودند.

سایت گل - «کمیته ضدخشونت» اسپانیا خواستار برخورد با مانولو پرسیادو و ژوزه مورینیو شده است.

این هیئت که سازمانی دولتی است، وظیفه برخورد با خشونت، نژادپرستی، بیگانه‌هراسی و تعصبات در ورزش را بر عهده دارد. آنها اعلام کرده‌اند خواستار مجازات مورینیو از رئال مادرید و پرسیادو از اسپورتینگ خیخون هستند، چرا که این دو نفر در بازی یکشنبه گذشته دو تیم حرف‌های ناشایستی علیه هم به زبان آورده‌اند.

مورینیو گفته بود اسپورتینگ سه امتیاز مقابل بارسلونا را عمدا از دست داد: «اگر تیم‌ها بخواهند با ذخیره‌هایشان بازی کنند و بازی‌هایشان را به بارسا ببازند کاری از دست ما برنمی‌آید».

پرسیادو هم در جواب او گفت: «مورینیو همکار بدی است، او جزو اراذل و اوباش است» و حرف‌های دیگری هم زد. او در هنگام خروج از ورزشگاه هم با مقامات رئال درگیر شد.

کد:
    2010/11/19

تیتو ویلانووا، کمک مربی بارسلونا: ژوزه مورینیو هرگز در مورد فوتبال صحبت نمی کند

او همچنین تاکید کرد که رئالی ها علی رغم خرید های زیاد، بازی زیبایی ارائه نمی دهند.

سایت گل - تیتو ویلانووا، کمک مربی بارسلونا، با انتقاد از ژوزه مورینیو، گفت او هرگز در مورد فوتبال صحبت نمی کند.

کمک مربی بارسا در مصاحبه با لا وانگواردیا گفت: "مورینیو یک مربی فوتبال است که هیچگاه در مورد فوتبال صحبت نمی کند و این چیزی نیست که ما دوست داشته باشیم. استرس برای هیچ کس خوب نیست.
    تیم آنها شاید خیلی هیجان انگیز و زیبا بازی نکند اما آنها حریف خطرناکی هستند. اما آنها تقریبا دو برابر ما برای خرید بازیکن جدید خرج کردند.
    آنها تقریبا هر بازیکنی که می خواستند را به خدمت گرفتند اما چیزی در بازی آنها نیست که توجه من را جلب کند."

بارسلونا و رئال مادرید روز 29 نووامبر در ورزشگاه نوکمپ روبروی هم قرار خواهند گرفت.

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/19/2221041/%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D9%88-%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%DA%98%D9%88%D8%B2%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D9%87%D8%B1%DA%AF%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-

2010/11/19

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

فک کنم فدراسیون کثیف فوتبال اسپانیا میخواد مورینیو رو مجازات کنه ! چون جواب اون احمقی که بهش گفته خوک رو داده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •